Urheiluseuroissa hyväksikäyttöä

Anonyymi

Olen joutunut huomaamaan,että urheiluseuran on vaaraksi lapselle ja nuorille,ainakin jos valvonta ja raha valtaa seurat.
Hyvinkäällä Palloseurassa 2019 tuli EPÄILY !! Ja lapsen/nuoren hyväksikäyttäjän kaikki yhteydet katkaistiin seuraan heti.Toimittiin niin kuin vastuullinen aikuinen ja seura toimii.
Orivedellä on vastaavanlainen epäily tullut esille,samoihin aikoihin Iltasanomat kertoo,että epäilty jatkaa seurassa,vaikka rankka syyte on nostettu Pirkanmaan käräjäoikeudessa 2021.Miksi?
On erityisen vaarallista ja uhria sairastuttavaa,loukkaavaa aikuisen jopa vuosikymmeniä vanhemman miehen suorittama manipulatiivinen toiminta eli GROOMING jossa rakennetaan lapseen,varhaisteiniin jopa systemaattisesti luottamusta,jonka selkeä tavoite on vain lapsen hyväksikäyttö.Aikuinen toimii johdonmukaisesti vain omien jopa sairaiden tarpeiden tyydytystä hakien.Särkien koko lapsen tai nuoren kasvun ja kehityksen.Asian tekee erittäin vaaralliseksi että urheilupiirissä myös salaillaan,piilotellaan ja vähätellään tekoa.
Hyvinkäällä on toimittu oikein.Miksi Orivedellä ei.?
Lapsi ja nuori on AINA syytön ja tulisi nauttia ehdotonta koskemattomuutta. Nuorella ei ole sitä kokemusmaailmaa,mikä on aikuisella tai tulisi olla, jonka tulisi ymmärtää rajat,siksi syy on vain ja AINOASTAAN aikuisen.!!
Miten voimme äidit ja isät olla hyvällä mielellä,kun ohjaamme lapsiamme "hyvän harrastuksen pariin" Kun seurat yms tahot, ei välttämättä tunne eettistä omaatuntoa,ei syyllisyyttä salailusta.

Asian täytyy tulla julkiseksi.Tuomion tulee olla tuntuva ja häpeä sille, jolle se kuuluu eli tekijälle.Salailu on myös vahva kannanotto seuran sisäpiirissä tapahtuvaan väärinkäytöksiin.
Joku ja jotkut yrittävät vaijeta tai vaijentaa asian, mutta on meitä jotka muistutamme ja muistamme asiasta.

Nyt jäädään odottamaan käräjäoikeuden kannanottoa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

    Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    39
    5789
   2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

    kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
    Maailman menoa
    405
    4365
   3. Stefu ja 56v. perhetuttu

    56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    50
    1843
   4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

    Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
    Kotimaiset julkkisjuorut
    52
    1304
   Aihe