Moniko katunut lapsen saamista?

Anonyymi

Katumista halutaan liittää vain aborttiin. Mutta tiedän itsestäni että suren sitä että olen saattanut maailmaan lapsen jota en ole osannut hoitaa oikein enkä välittänyt tarpeeksi. Lapseni on jäänyt paljon sitä vaille mitä lapsen kuuluisi saada osakseen. Kaikkein pahiten asia tuli sillälailla ilmi että lapseni sanoi minulle aikuisena että olen pilannut hänen elämänsä täysin. Lapseni oli siis vahin koraskauden tulos. Itse olen puinut asiaa vuosikausia ja lapseni kokemien vaikeuksien vuoksi olen monta kertaa miettinyt että olisi parempi että olisin tehnyt abortin. Lapseeni on jäänyt tunne, ettei hän ole toivottu ja on kokenut esimerkiksi että minä en ole hänen äitinsä. Suorat sanat lapselta on jotenkin niin kovia. Olen parhaani yrittänyt mutta jotenkni lapsellani on sanojensa mukaan ollut aina sellainen olo ettei hän ole rakastettu eikä toivottu. Hän on hakenut sitä rakkautta sitten vääristä paikoista ja ajautunut vääriin paikkoihin. Minusta olisi syytä keskustella joskus myös siitä kuinka lapsen saamista voidaan katua. Nyt kun aborttiin on oikeus niin kenenkään ei pitäisi syntyä ei toivottuna. Luulen että syynä on se, että en itse ole ollut toivottu vaan täysi vahinko. Onko nämä asiat liika vaikeita? Minusta on täyttä huijausta väittää, että jokaisesta kasvaisi hyvä äiti kun en itsekkään ole pystynny sellainen olemaan. Olen aiheuttanut siis lapselleni samat traumat kuin mitä itsellläni on, ja mitä ehkä äidilläninkin oli,samoin hänen isoäidillään. Luulin tehneeni oikein kun synnytin lapseni, mutta en sitten osannutkaan antaa hänelle mitään, koska en itsekkään ole saanut mitään. Sitä mitä ei ole ei voi antaa toisillekkaan. Olen niin suruissani siitä että olen saattanut lapsen tänne maailmaan vain kärsimään. Tämä oli asia jota en kellekkään olen sanonut ja itken asiaa edelleen vaikka olen jo eläkeiässä. Kovat omantunnon tuskat ja olen monesti ajatellut tehdä itsemurhan koska syyllisyyt ja häpeä eivät jätä minua rauhaan. Miksei kukaan puhu koskaan siitä ettei vain ole mitään mitä antaa lapselle?

26

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet selvästikin pelkkä t.rolli, ei kukaan täysjärkinen ajattele noin.. Mutta adoptiollahan tuostakin olisi selvitty ja kaikille win-win tilanne.

      • Anonyymi

        Kirjoitatko tosissasi??? Eikö ole täysjärkistä tuntea syyllisyyttä ja katumusta??? Tai tunnen h häpeää enimmäkseen siitä etten ole osannut olla oikeanlainen sellainen minkä lapsi olisi ansainnut. Mitä tarkoitat? Enhän minä enää vuosikymmenien jälkeen voi antaa lastani adoptioon. Hän on jo aikuinen ja minä itse eläkeiässä. Mitä se hyödyttää jälkeenpäin alkaa miettiä miten olis pitänyt tehdä?? Minä tein näin ja kadun. En minä voi asiaa enää muuttaa!


      • Anonyymi

        Lapseni itse itki että miksi olen hänet tänne maailmaan tuonut. On puhunut itsemurhastakin.


      • "Olet selvästikin pelkkä t.rolli, ei kukaan täysjärkinen ajattele noin"

        Käytätkö tätä samaa kommenttia sitten, kun joku kertoo katuvansa ja surevansa tekemäänsä aborttia? Ei ole siis täysjärkistä katua? Entä adoptio? Sitäkin kadutaan usein koko loppuelämä. Onko se täysjärkistä vai olisiko äidillä ikävä lastaan? Ihmiset katuu ja suree eri asioita, eikä yhtä asiaa ole sen väärempää katua kuin toistakaan. Vai sinäkö sen määrittelet mitä on "lupa" katua? Kuka sinulle on tällaisen oikeuden myöntänyt?


      • Anonyymi
        tieteilijä kirjoitti:

        "Olet selvästikin pelkkä t.rolli, ei kukaan täysjärkinen ajattele noin"

        Käytätkö tätä samaa kommenttia sitten, kun joku kertoo katuvansa ja surevansa tekemäänsä aborttia? Ei ole siis täysjärkistä katua? Entä adoptio? Sitäkin kadutaan usein koko loppuelämä. Onko se täysjärkistä vai olisiko äidillä ikävä lastaan? Ihmiset katuu ja suree eri asioita, eikä yhtä asiaa ole sen väärempää katua kuin toistakaan. Vai sinäkö sen määrittelet mitä on "lupa" katua? Kuka sinulle on tällaisen oikeuden myöntänyt?

        Onko sinusta jotenkin uskottavampaa ja tavallisempaa katua lapsen elämää, kuin hänen tappamista?
        Adoptoitu lapsi on sentään mahdollista nähdäkin vielä joskus, tutustua häneen jne., toisin kuin tapetun lapsen kanssa, tilanne on lopullisen surullinen.


    • Anonyymi

      Voi toki, noista kullanmuusukoista on välillä niin paljon vaivaa, että hiukset tekisi mieli repiä päästä. Mutta toisaalta heistä on iloa ja onnea moninverroin. Sitä kutsutaan juuri elämäksi! Eipä silti, onhan tuo mussukin joskus niin ärsyttävä, että hautaisin sen kilometrin syvyyteen, mutta useimmiten niin kiva käpertyä kainaloon ja unohtaa arjen harmaus.

    • En yhtään ihmettele aloittajan tilannetta. Kaikista ei ole äideiksi vaikka muuta väitetään. Onhan noita huostaankin otettuja ihan riittävästi.

      • Anonyymi

        Kiitos kommentistasi, missä et tuomitse. Sitä olisi halunnut saada lapselleen parempaa kuin mitä ei pystynyt antamaan ja oli heikkoja hetkiä uupuneena ettei osannut tekemisiään ja sanojaan varoa vaan loukkasi lasta pahasti. Jokainen on kuitenkin syytön syntymäänsä, niin minä kuin äitinikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommentistasi, missä et tuomitse. Sitä olisi halunnut saada lapselleen parempaa kuin mitä ei pystynyt antamaan ja oli heikkoja hetkiä uupuneena ettei osannut tekemisiään ja sanojaan varoa vaan loukkasi lasta pahasti. Jokainen on kuitenkin syytön syntymäänsä, niin minä kuin äitinikin.

        On ihan normaalia tuntea varsinkin väsymyksen hetkinä vanhempana avuttomuutta, riittämättömyyttä ja syyllisyyttä, mutta rajansa kaikella, harva sentään toivoisi lapsensa olevan kuollut.. kai tajuat ettei nuo ole ihan terveen ihmisen ajatuksia? Hyvä että sentään tajuat itsekin hakeutua hoitoon.


    • Anonyymi

      Mun mielestä olet rohkea. Varmaan sanot mitä jotkut ihmiset on ajatellut mutta ei uskaltanut sanoa ääneen. En voi puhua omista kokemuksista koska en ole ollut samassa tilanteessa.
      Uskon kans vahvasti siihen että vaikka vanhemmat voi vaikuttaa sun elämään, sinulla on kuitenkin omia päätöksiä ja kuitenkin otat oman reitin elämässä.
      On myös niitä ihmisiä joilla on ollut maailman parhaat vanhemmat ja silti joutuu väärälle tielle eikä johdu vanhemmista. Ja taas niitä jotka on elänyt tosi vaikeassa tilanteessa kotona ja silti valitsee omaa tietä ja elää onnellisina.

      • Anonyymi

        Kiitos kommentistasi sinullekin. Olen ajatellut mennä käsittelemään tätä asiaa jonkun terapeutin puheille, että jotenkin voisin päästä tästä häpeästä ja tuskasta. Oma käytökseni hävettää. Lapseni on silti kalleinta mitä minulla on mutta koen silti että olen aiheuttanut kaikki vaikeudet hänelle omalla toiminnallani. En ole jaksanut, enkä pystynyt. Kadehdiin niitä joilla on asiat olleet toisin. Olin tosi yksin enkä saanut apua vaikka pyysin sitä. Muistan nuorena kun haaveilin että minulla olisi perhe ja hyvä mies. Olisin hyvä äiti jne. Päinvastoin kävi. Tulin raskaaksi täydelle psykopaatille ja pääsin hänestä eroon mutta lapseen se jätti jäljet. Ei ole myöskään uutta kumppania jonka kanssa saisin sen perheen, mitä halusin. On aikoja että ajattelen että abortti olisi ollut paljon parempi ratkaisu, niin sekä lapseni että minä olisimme säästyneet paljolta kärsimykseltä. En enää itsestäni välitä mutta lapseni kantaa omia sanojani ja käytöstäni loppuelämänsä. Ymmärrän niitä, jotka tekevät abortin ihan vain säästääkseen kärsimystä. Sitä vain miettii että mikä ihme elämän tarkoitus on... haluaa hyvää kaikille, mutta vetää puoleensa vaan pahuutta ja kaikki menee pieleen. Kuinkahan monta litraa olen itkenyt sinä aikana kun minulla on lapsi ollut... varmaan tuhansia. Olen yrittänyt päästä puheisiin lapseni kanssa, mutta hän ei halua puhua vanhoista.


    • Anonyymi

      Abortti voi olla hyvä ja humaani teko jos sillä arvelee estävänsä kärsimyksiä. Mielummin kantaa itse vaikka abortin syyllisyyden kuin syyllisyyden lapsen huonosta elämästä ja siitä ettei voinut tarjota lapselle muuta kuin kärsimyksiä. 😥.
      Tämä on vain mun mielipide.

      • Anonyymi

        Uskoisin jokaisen aikuisen ihmisen ymmärtävän, että elämä ei aina mene suunnitellusti. Kaikenlaisia harha-askeleita ja jopa sivuloikkiakin voi joutua tekemään ja niillä sitten on tietenkin seurauksensa. Utopistisessa fantasiamaailmassa kaikki voi ehkä olla suunniteltua ja etukäteen ohjelmoitua, mutta ei juuri muualla.

        Minä en millään ymmärrä muutamien tänne kirjoittavien ihmisten paasausta siitä, miten alkio "haluaa" syntyä. Minun omalla kohdallani esimerkiksi äitini teki ratkaisun synnyttää minut, vaikka varsinkin jälkikäteen ajatellen oli kyseenalainen ratkaisu. Äitini sairastui raskauden aikana ja on siitä lähtien ollutkin lähinnä esimerkki siitä, mitä kaikkia sairauksia ihmiselle voi tulla.

        Minä en oikein käsitä teorioita alkioiden halusta syntyä. Jos minä en olisi syntynyt, se siitä. En minä ikinä olisi kasvanut tietoisuuteen ja ymmärrykseen siitä, mitä elämästä voi tulla. Olisin jäänyt syntymättä. En usko, että se olisi sen enempää merkinnyt. Maailma olisi kulkenut eri rataa niiltä osin kuin mihin minä olen vaikuttanut olemassaolollani.

        En myöskään käsitä sitä, jos ihminen loputtomasti katuu aborttiaan. Sen oman päätöksen on oltava niin selkeä, että sen pystyy itselleen perustelemaan. Sitten omien ratkaisujen kanssa vain pitää elää. Jos siihen ei kykene, on hyvä käyttää asiantuntija-apua. Sitä on saatavilla.

        Jossittelu on loputon suo. Jokaisen ratkaisunsa voi kyseenalaistaa, mutta järkevää se ei ole. Parempi on keskittyä siihen, että tekee parhaansa ratkaisujen jälkeen.

        Se on sanottava, että täällä kirjoittavilta ihmisiltä on monilla hukassa inhimillisyys. En oikein voi pitää tasapainoisena ihmistä, joka samaan aikaan julistaa rakkauttaan alkiota kohtaan, mutta pitää oikeutenaan nimitellä ja syytellä eri mieltä olevia. Eikö olisi kaikille miellyttävämpää puhua toista kunnioittaen ja ymmärtäen sen, että sama tilanne voi olla kahdelle ihmiselle ihan erilainen?


      • Anonyymi

        "Tämä on vain mun mielipide."

        Eikä ole vaikea arvata mistä (t.raumoista) tuokin sinun tekopyhä jargonisi kumpuaa..

        "Abortti voi olla hyvä ja humaani teko jos sillä arvelee estävänsä kärsimyksiä. "

        Eli suosijafanaatikon maailmassa mikä tahansa toisten väkivalloin tappaminen on niiin "hyvä ja humaani" teko, elämässä kun on aina jonkinlaisia kärsimyksiä!! Mahtavaa logiikkaa XD Kaikenlaisella naurettavalla s.onnalla sitä puhkiruosteista sädekehää yritetäänkin kiillotella..

        "ettei voinut tarjota lapselle muuta kuin kärsimyksiä. "

        Silloin hiukan fiksumpi ihminen antaa sen sellaisille jotka muutakin pystyy tarjoamaan?!
        Ja säästyy itsekin tappamisen syyllisyydeltä, jossa sinäkin mitä ilmeisimmin kärvistelet.

        "sen pystyy itselleen perustelemaan."

        Eli pystyy seliselittelemään itselleen parhain päin ja jopa "hyväksi ja humaaniksi" teoksi hälventääkseen takar.aivossa kirkuvaa syyllisyyttään. XD

        "En oikein voi pitää tasapainoisena ihmistä, joka samaan aikaan julistaa rakkauttaan alkiota kohtaan, mutta pitää oikeutenaan nimitellä ja syytellä eri mieltä olevia."

        Mitä pitäisi ajatella sellaisten inhimillisyydestä ja tasapainosta, jotka samaan aikaan julistaa rakkauttaan lapsiin ja puolustelee niiden m.yrkyillä kuoliaaksi tukehduttamista ja elävältä silpomista hyvänä ja humaanina tekona?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tämä on vain mun mielipide."

        Eikä ole vaikea arvata mistä (t.raumoista) tuokin sinun tekopyhä jargonisi kumpuaa..

        "Abortti voi olla hyvä ja humaani teko jos sillä arvelee estävänsä kärsimyksiä. "

        Eli suosijafanaatikon maailmassa mikä tahansa toisten väkivalloin tappaminen on niiin "hyvä ja humaani" teko, elämässä kun on aina jonkinlaisia kärsimyksiä!! Mahtavaa logiikkaa XD Kaikenlaisella naurettavalla s.onnalla sitä puhkiruosteista sädekehää yritetäänkin kiillotella..

        "ettei voinut tarjota lapselle muuta kuin kärsimyksiä. "

        Silloin hiukan fiksumpi ihminen antaa sen sellaisille jotka muutakin pystyy tarjoamaan?!
        Ja säästyy itsekin tappamisen syyllisyydeltä, jossa sinäkin mitä ilmeisimmin kärvistelet.

        "sen pystyy itselleen perustelemaan."

        Eli pystyy seliselittelemään itselleen parhain päin ja jopa "hyväksi ja humaaniksi" teoksi hälventääkseen takar.aivossa kirkuvaa syyllisyyttään. XD

        "En oikein voi pitää tasapainoisena ihmistä, joka samaan aikaan julistaa rakkauttaan alkiota kohtaan, mutta pitää oikeutenaan nimitellä ja syytellä eri mieltä olevia."

        Mitä pitäisi ajatella sellaisten inhimillisyydestä ja tasapainosta, jotka samaan aikaan julistaa rakkauttaan lapsiin ja puolustelee niiden m.yrkyillä kuoliaaksi tukehduttamista ja elävältä silpomista hyvänä ja humaanina tekona?

        Juuri tuo ylidramatisointi ja lapsellinen liioittelu tekevät kanssasi keskustelemisesta niin vaikeaa.

        Alkiosta tulisi aikanaan lapsi, jos se valmiiksi kehittyisi. Alkio vain ei millään ole lapsi. Siitä asiasta voimme loputtomasti vääntää.

        Abortti on itse kullekin sitä, mitä sen ajattelee olevan. Jos joku puhuu abortista humaanina tekona, kysy aiheesta häneltä, älä minulta. Koeta itsekin erottaa eri kirjoittajat toisistaan. Älä passaa siitä vain minulle.

        Minun mielipiteeni on koko ajan ollut sama: abortti ei ole mikään ihanne eikä tavoite eikä riemukas asia. Kyse on kuitenkin siitä, että aborttikielto ja rajut rajoitukset olisivat vielä huonompi vaihtoehto.

        Samoin, minun näkemykseni on se, että alkiolla ei ole äänioikeutta abortin suhteen. Raskaus, synnytys ja lapsen kasvatus ovat asioita, jotka eivät ole alkion päätettävissä. Ensisijaisesti päätökseen raskaudesta on oikeutettu nainen. Te abortin vastustajat haluatte, että naisella ei ole asiaan sanomista. Sillä tavalla myös naisen etua ajavat liikkeet liittyvät asiaan.

        Sinä vaadit asioita naiselta. Mitä jos muuttaisin ajatteluasi? Mitäs jos naisen raskaaksi saattaneelta mieheltäkin alettaisiin vaatia aktiivista toimintaa abortin estämiseksi? Eikö mieskin sitoudu siihen vaihtoehtoon, että lapsi voi tulla, kun seksiä harrastaa?

        Pitäisikö adoption sijaan lähteäkin liikkeelle siitä, että jos nainen haluaa aborttia ja mies ei, mies sitoutuu itse huolehtimaan lapsesta kaikin tavoin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tuo ylidramatisointi ja lapsellinen liioittelu tekevät kanssasi keskustelemisesta niin vaikeaa.

        Alkiosta tulisi aikanaan lapsi, jos se valmiiksi kehittyisi. Alkio vain ei millään ole lapsi. Siitä asiasta voimme loputtomasti vääntää.

        Abortti on itse kullekin sitä, mitä sen ajattelee olevan. Jos joku puhuu abortista humaanina tekona, kysy aiheesta häneltä, älä minulta. Koeta itsekin erottaa eri kirjoittajat toisistaan. Älä passaa siitä vain minulle.

        Minun mielipiteeni on koko ajan ollut sama: abortti ei ole mikään ihanne eikä tavoite eikä riemukas asia. Kyse on kuitenkin siitä, että aborttikielto ja rajut rajoitukset olisivat vielä huonompi vaihtoehto.

        Samoin, minun näkemykseni on se, että alkiolla ei ole äänioikeutta abortin suhteen. Raskaus, synnytys ja lapsen kasvatus ovat asioita, jotka eivät ole alkion päätettävissä. Ensisijaisesti päätökseen raskaudesta on oikeutettu nainen. Te abortin vastustajat haluatte, että naisella ei ole asiaan sanomista. Sillä tavalla myös naisen etua ajavat liikkeet liittyvät asiaan.

        Sinä vaadit asioita naiselta. Mitä jos muuttaisin ajatteluasi? Mitäs jos naisen raskaaksi saattaneelta mieheltäkin alettaisiin vaatia aktiivista toimintaa abortin estämiseksi? Eikö mieskin sitoudu siihen vaihtoehtoon, että lapsi voi tulla, kun seksiä harrastaa?

        Pitäisikö adoption sijaan lähteäkin liikkeelle siitä, että jos nainen haluaa aborttia ja mies ei, mies sitoutuu itse huolehtimaan lapsesta kaikin tavoin?

        Ei ole muiden syy jos sinulle tosiasiat on ylidarmatisoivaa liioittelua, ja siksi niin vaikeaa.

        "Alkio vain ei millään ole lapsi."

        Voit kiistää vaikka loputtomiin syntymttömien lasten olemassaolon ja olemuksen, se vain ei niistä olemattomia tee. Kai tajuat että tuo on pelkkää perusteetonta mutuasi?

        "Abortti on itse kullekin sitä, mitä sen ajattelee olevan."

        Itsekkäästi m.urhaavat tietenkin haluaisi ettei sitä koskisi mitkään faktat ja kaiken voisi jokainen selitellä mieluisekseen.

        "alkiolla ei ole äänioikeutta abortin suhteen."

        Koskeeko logiikallasi sama sitten vauvojakin ja muita puhekyvyttömiä? Kun ei osaa kertoa tai muodostaa mielipidettä vielä, ettei halua tulla tapetuksi, niin silppuriin ja viemäriin vaan?

        "haluatte, että naisella ei ole asiaan sanomista."

        Valtaosa ihmisistä luultavasti haluaa, ettei lapsia m.urhaavilla ole tällaisessa yli"oikeudessa" mitään sanomista.

        "Mitä jos muuttaisin ajatteluasi? "

        Millä tavoin kuvittelet muuttavasti kenenkään vastustajan ajatuksia, ainakaan hyväksyvämpään suuntaan, kun ei tähänkään mennessä ole onnistunut? Ehkä ainoastaan päinvastoin.
        Ei nainenkaan ole vastuussa lapsesta enää syntymän jälkeen jos ei halua.

        "mies sitoutuu itse huolehtimaan lapsesta kaikin tavoin?"

        Eikö sellaista mahdollisuutta sitten jo ole? Yleensähän se kai tyssää siihen kun mukavuudenhaluinen a.kka ei viitsi eikä jaksa olla raskaana sitä muutamaa hassua kuukautta lapsen elämää varten.


      • Anonyymi

        Sinusta kaikki eri mieltä oleva on "sairasta", ja "typerän trollin" tuotoksia, se on tullut selväksi.

        "Mitä jos MUUTTAISIT ajatteluasi?"

        Sinäkö sen saisit muuttumaan? Kysyn vaan että MITEN? Valheilla ja sairaaksi trolliksi haukkumisilla?


    • Anonyymi

      Hypätkää junan alle.

    • Anonyymi

      Paluu normaaleihin synteihin erottuu erikoisajalla, joten olkaa varovaisia arvokkaat ihmiset.

    • Anonyymi

      Abortti on parasta ja epäitsekkäintä mitä huono äiti voi tehdä. Säästyy viaton syntymältä ja kärsimykseltä. Ei tarvi sielun tulla taivaasta ja sen riemuista maan päälle kärsimään.

      • Anonyymi

        Älä jaksa lässyttää tuota sairasta tekopyhyyttäsi.
        Se viaton uhri voisi jatkaa "kärsimyksiään" (= elämää) häntä kauan ja hartaasti odottaneessa adoptioperheessä.. jollei jonkun itsekkyyteensä pakahtuvan ä.mmän m.urhamieliset mukavuudenhalut ajaisi murskaavasti hänen koko ihmiselämänsä yli.
        Sinähän voit koska vaan tehdä sielullesi (?) sen "parhaan" teon ja lähettää jonnekin muualle (ei välttämättä taivaisiin..) täältä kärsimästä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jaksa lässyttää tuota sairasta tekopyhyyttäsi.
        Se viaton uhri voisi jatkaa "kärsimyksiään" (= elämää) häntä kauan ja hartaasti odottaneessa adoptioperheessä.. jollei jonkun itsekkyyteensä pakahtuvan ä.mmän m.urhamieliset mukavuudenhalut ajaisi murskaavasti hänen koko ihmiselämänsä yli.
        Sinähän voit koska vaan tehdä sielullesi (?) sen "parhaan" teon ja lähettää jonnekin muualle (ei välttämättä taivaisiin..) täältä kärsimästä!

        Sinäkö siis suosittelet itsemurhaa ihmisille, jotka aborttiin turvautuvat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäkö siis suosittelet itsemurhaa ihmisille, jotka aborttiin turvautuvat?

        Jos kyseinen abortinvastustaja koittaa saada abortin tekijät itsemurhaan että saa sanoa abortin olevan vaarallinen mielenterveydelle? Silloin tosin on niin että vaarallinen on abortinvastustaja eikä itse abortti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jaksa lässyttää tuota sairasta tekopyhyyttäsi.
        Se viaton uhri voisi jatkaa "kärsimyksiään" (= elämää) häntä kauan ja hartaasti odottaneessa adoptioperheessä.. jollei jonkun itsekkyyteensä pakahtuvan ä.mmän m.urhamieliset mukavuudenhalut ajaisi murskaavasti hänen koko ihmiselämänsä yli.
        Sinähän voit koska vaan tehdä sielullesi (?) sen "parhaan" teon ja lähettää jonnekin muualle (ei välttämättä taivaisiin..) täältä kärsimästä!

        Miksi et kysy alkion tahtoa syntyä?? Minulle alkio sanoi ettei halua syntyä. Mistä päättelet että kaikki haluaa tulla tänne helvetti in jota elämäksi kutsutaan? Lue uutisia kauhuista mihin lapset ei toivottuna joutuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäkö siis suosittelet itsemurhaa ihmisille, jotka aborttiin turvautuvat?

        Jos mussuttaa tekopyhistelyjään uhrin "parhaasta" tappamisella, voi kernaasti näyttää esimerkkiä ja aloittaa itsestään. Ainiin, mutta eihän se näillä vellihousuilla ihan niin taidakaan mennä.. :D Kumma kun vain joihinkin muihin se tappamisen "paremmuus" pätee ihan eri tavoin kuin itseen.. ;)

        "Silloin tosin on niin että vaarallinen on abortinvastustaja eikä itse abortti!"

        Onhan se totuus niin "vaarallinen" niille jotka sitä karttaa.. Mutta kukahan tässä niitä lapsia tappaa ja usein lopulta omin käsin itsensäkin?

        "Minulle alkio sanoi ettei halua syntyä."

        Jaha, ja nyt ne alkiot sitten taas puhuukin, hienoa. :)

        "kauhuista mihin lapset ei toivottuna joutuu."

        Miten mahtaa olla, montako promillea "ei-toivotuista" haluaisi olla kuolleita? Miksi ei silloinkin olisi parempi antaa jokaisen ihan itse päättää elämästään? Niin, koska itsekkäiden ä.mmien mukavuudenhalut...


    • Anonyymi

      Minä olen katunut. Moni asia olisi paljon paremmin jos olisin tehnyt abortin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe