Miten voisin kertoa tytölle et tykkään siitä?

Anonyymi

Oon ihastunut yhteen meidän luokan tyttöön, mutta en tunne sitä oikein. Me ollaan siis juteltu välillä mut ei kauheesti. Mä en tiiä miten lähestyisin sitä. Enhän minä vain voi mennä sille sanomaan et hei mä oon ihastunut suhun. Pitäiskö mun kysyy siltä et onks se varattu? Tajuaisikohan se siitä et oon kiinnostunut. Mä pidän lähes mahdottomana sitä et se tuntis mua kohtaan mitään, koska se tyttö on nii hyvännäköinen ja niin kiva et se kyl saa melkein kenet tahansa, mut jotenki helpottais vaan munkin oloo jos saisin varmistuksen. Jos en kysy siltä niin en pääse ikinä yli ja en voi ikinä ehkä keskittyy muihin tyttöihin ku mietin vain sitä yhtä. Uskon et mun on paree saada pakit ku olla kysymättä. Miten voisin kysyy?

14

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kysyt et pannaaks. Luulis tajuuvan et tykkäät.

      • Anonyymi

        Kokeilepas itse. Voi tulla nyrkkiä naamaan.


    • Anonyymi

      Hei oikeesti! Eikö kukaan osaa antaa järkevää vastausta?! Mulla ei oikeesti oo ketään jolta tätä kysyy ja oon ihan yksin tän asian kans joten tää on ainut paikka josta voin saada vastauksen.

    • Anonyymi

      Tutustu siihen eli juttelet sille niitä näitä ja sitten vaan kysy että mitä mieltä se on sinusta tai niin

      • Anonyymi

        Näin mäkin tekisin. Älä pidä kiirettä äläkä ainakaan puhu panemisesta yhtään mitään niinkuin tuo yksi taulapää ehdottaa.


    • Anonyymi

      Pyydät ihan vanhanaikaisesti että lähtisitkö viikonloppuna ulos?
      Elikkäs vanha kunnon deitti. Se joko natsaa tai ei, mutta tiedät missä mennään.

    • Anonyymi

      Lähetä sille kuva seisovasta kullistas ja kirjota et tää on pystyssä sua varten. Luulis tajuuvan.

      • Anonyymi

        Ootko tosissas?


    • Anonyymi

      Ehottomasti kannattaa kysyä ulos tai jotain vastaavaa jos vain kykenee. Yritä tutustua paremmin.

      Itse olin aikoinaan samassa tilanteessa kuin sinä. Pidin ihastustani yli kauniina ja tosi mukavana. Omasin myös huonon itsetunnon ja pidin itseäni rumana ja siksi en kehdannut tehdä tytön eteen mitään. Noh paljon myöhemmin kävi ilmi että tyttö oli kans ollut ihastunut mutta silloin oli jo myöhäistä. Eli itse kusin mahdollisesti hyvän suhteen vain sen takia että pidin itseäni rumana ja en kehdannut tehdä yhtään mitään sen eteen.

      Toisen ihastuksen kaa sama homma. Pidin itseäni tosi vastenmielisen näköisenä ja siksi en tietyssä mielessä halunnut että ihastukseni saa minut kuin jo kerran pidin itseäni ulkonäöllisesti niin vastenmielisenä. Niinpä sovin nopean tapaamisen jossa kerroin että olen ihastunut. Ja ihan vinkkinä että tyttö oli yllättynyt kuulemma että olin ihastunut joten kannattaa vihjailla ja yrittää tutustua ennen kuin menee tällästä tunnelatausta kertomaan.

      Toki jos et kykene tutustumaan paremmin niin voihan sen ihastumisen kertoa ja voit perustella sillä sitä että pääset yli tunteista kun pääset tämän sanomaan. Mutta tosiaan jotain kannattaa ainakin tehdä. Minäkin menetin tosi ihanan ja kauniin tytön kun en tehnyt mitään. Muista siis se että se on pahinta mitä voi käydä, ainakin omasta mielestä. Muistutuskena että vaikka en omasta mielestä todellakaan ollut hyvännäköinen niin silti se ainoa tyttö koko koulusta josta tykkäsin niin oli silti kiinnostunut myös.

    • Anonyymi

      Paus kun korona on sotkenut kaiken... yksi hyvä tapa olisi kysyä lähtisikö tyttö elokuviin tai kahville tai jotain, ihan vain silleen että "mä jotenkin tykkään susta ja olis kiva jutella vähän enemmän".

      Ei mitään liian suoraa vaan ensin varovaisen tunnustelevaa! Eikä missään nimessä mitään kullinkuvia eikä "tehtosin panna sua" ... ellei halua tehdä itteensä ehdoin tahdoin naurunalaiseksi.

    • Anonyymi

      Ainakin ite tyttönä haluisin, että alussa poika tulis vaan rohkeesti juttelemaan vaikka ihan arkisista asioista kuten koulusta ja silleen, mieluiten kahden kesken. Sen jälkeen on helpompi jo moikkailla esim koulun käytävillä ja jutella spontaamimmin. Sitku olis pari kertaa jo juteltu ja toinen tuntuu lähtevän hyvin mukaan keskusteluihin, nii vois suoraan vaan sanoo, että haluaisi tutustua vielä paremmin ja pyytää puhelinnumeroa tai kysyy igtä tai snäppiä. Se ois musta ihan kohteliasta, ettei vaan ala yhtäkkiä stalkkaamaan somessa vaan kysyy ihan f2f, jotta ite pystyisin siinä vaiheessa pistää pelin poikki, jos ei oo kiinnostunut. Siinä vois myös sanoo esim et "se on ihan ok jos sie et oo kiinnostunu miusta, sun ei oo pakko antaa vaikka sitä snäppiä" Ja tämäkin sitten mielellään kahden kesken nii ei tuu mitää ryhmäpainetta.

      Jos sitten tyttö antaa sulle sen snäpin nii se on todennäköisesti kiinnostunut. Tai sit se voi olla semmonen, joka ei viiti sanoo ei.

    • Anonyymi

      Kysyt vaikka syömään

    • Anonyymi

      Kannattais esim. koulussa katella häntä silmiin ja hymyillä, ja sitte voit vaikka snäppäillä ja jos tuntuu hyvältä niin voit kysyy häntä vaik ulos käveleen tai syömään ja kehua häntä!

    • Anonyymi

      Hanki eka sen numero tai snäppi ja ala jutelee silee vaikka se aluks tuntuukin maailman lopultaja sitten kun oot juttelusille hetken niin kysy onko se varattu tai mitä mieltä se on susta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8925
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1247
    Aihe