Keltainen ruusu, taas kerran...

Anonyymi

Pakkohan se oli taas pitkästä aikaa käydä keltsussa katsomassa koronasta huolimatta. Viime maanantaina siis...hiljaista oli, vain neljä miestä itseni lisäksi näytti kiertelevän toisiaan vilkuille.
Samaa tein itsekin, kukaan ei oikein näyttänyt sellaiselta että olisi heti viisari värähtänyt, kiertelin katsomassa kaikki paikat läpi ja pysähdyin välillä katselemaan pornopätkiä.
Vanha ja lämmin poppe ei enää hirveästi haluja nostanut, vähän kuitenkin tunsin kiiman nousevan kaikesta huokailuista ja kiimaisista katseista johtuen, kyllä tuon paikan tunnelma aina alkaa kaluun verta pakkaamaan...
Kuulin kun yhdessä alakerran kopeista selkeästi naitiin, heti kiihko nousi ja menin koppia vastapäätä olevaan gloryhole-koppiin, siihen keskimmäiseen jossa on reiät molemmin puolin. Laitoin takin tuolin selkänojalle ja aloin aukomaan housuja, ennenkuin ehdin saada housuja alas niin kuulin kun ensin tuli oikealle puolelle joku ja heti perään myös vasemmalle.
Tunnistin oikealla puolella olevan kaverin sinisestä ruutu-paidasta pienikokoiseksi vanhemmaksi kaveriksi, hän kävi heti polvilleen reiän toisella puolella ja toi suunsa aukolle. Vasemmalla puolella oli isokokoisempi vanhempi mies, tunnistin myös vaatteista sen verran kun aukosta näkyi..
Laskin housuni ja aloin hiljalleen runkkailemaan kaluani ja katselin mitä tapahtuu, kalu seisoi jo kovaa ja viikon pidättäytymisestä johtuen arvasin että ei taas paljon tarvita kun lentää. Päädyin työntämään kaluni oikealla olevasta aukosta siniruutupaitaisen kundin suuhun. Kaveri kävi heti kalun kimppuun mutta varoen ja rauhallisesti, selkeästi halusi nautiskella kalusta pidempään.
Ja voi veljet, kyllä teki hyvää, kundi osasi ottaa hyvin suihin, hiljaa kiusaten ja nauttien.
Jatkettiin tätä jonkun aikaa mutta sitten alkoi olla vaikeuksia jo pidätellä joten vedin kalun ulos reiästä ja kuiskasin että pidetään taukoa, en halua vielä laueta.
Poistuin kopista housuja napittaen ja taas vaeltelin hetken. Kun ei uusia tulokkaita näkynyt, pysähdyin alakerran yhden avonaisen kopin eteen ja vinkkasin tuon sinipaitaisen mukaani koppiin, ovi lukkoon ja housut als ja istuin nojatuoliin. Kaveri kävi heti polvieni väliin ja alkoi saman leikin kuin aiemminkin, nauttien, molemminpuolin, en kestänyt kiusaamista kovin kauan kun sanoin että nyt , ota syvälle , lentää...kaveri otti pohjaan saakka ja todella kova orgasmi tuli, kaveri inisi kiimoissaan ja sykin syvälle kundin nieluun.
Sellainen reissu taas tällä kertaa....

3

2576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tää on jännä juttu, eikö teitä yhtään pelota et kulli alkaa kasvamaan sieniä ja paiseita? Vai onko teillä imettäjillä sellaisia jo, ja niistä välittämättä levitätte ”ilosanomaa” näille imijöille. Kuulostaa todella vastuuttomalta meiningiltä

      • Anonyymi

        suu ja kyrpä mikä ongelma on?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe