Aihe

110v/220v Muuntaja

Löytyykö Suomesta liikettä,josta voisi ostaa 110v/220v muuntajaa mielellään alle 300g-painaako kaikki tuon 3kg?Tarkoitus siis ottaa matkalle kevyt muuntaja ,jolla voisi ulkomailla käyttää 110v verkossa näitä suomalaisia 220v jännitteellä toimivia sähkölaitteita.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Melkeinpä kaikki hakkurivirtalähteet toimivat myös 115V - 60 Hz; mm. tietokoneet, reitittimet, kännykkälaturit, viihde-elektroniikka (TV, DVD, digiboxit, vahvistimet).

   Resistiivistä kuormaa käyttävät laitteet toimivat puolella teholla, eli laitteet joissa vastus (veden- ja kahvinkeitin, saunan kiuas, leivän paahdin, yms.). Nämä kannattaa jättää suosiolla kotiin.

   Oikosulkumoottorit ovat tehottomia, ja jos edes saa käyntiin niin silloin pyörii 20 % kovemmin (rälläkät, porakoneet, sähkösahat). Näitä voi vuokrata paikallisesti jos on vaikka ulkomaisella työmaalla.

  • Anonyymi

   Missähän maissa jännite on 110 v?

   • Anonyymi

    No ainakin Usassa


  • Anonyymi

   Minulla on varastossa USA:n ajoilta 110 => 230 V "rauta"muuntajia. Ne voi toki kääntää. En kuitenkaan suosittele, sillä USA:n taajuus on 60 Hz ja täällä 50 Hz. Siitä voi aiheutua virhetoimintoja tai äänihaittaa.

   On yksinkertaisempaa ostaa laitteet USA:ssa kun ajaa Eurooppalaisia muuntajilla. Tavara on USA:ssa halpaa ja täällä moninkertaisesti kalliimpaa, joten kuljettamisessa ei ole mitään mieltä. Tavara on jo lähdössä halvempaa ja arvonlisävero (sales tax) voi, osavaltiosta riippuen, olla 0 %.

  • Anonyymi

   Aloituksen vaikeusaste ainakin 9

  • Anonyymi

   Usassa on myös käytössä 240 jännite . Saatvilla taloissa . Tietenjåin vaatii että osaa laitta suomalisen euroopalisen pistokkeen.äsiis nolan ja vaiheen välissä tuo 120 v ja kahden vaiheen väliltä saatavissa euro 240 v. . Jis asut t alossa niin se on mahdollista laitaa köyttöön. asennustyötsiellä halpoja ja homma y ksinke r taine ja tuttu juttu..

   Teietenkin helpompaa käyttä man laitteiteita maan tavalla.

   Edisonni

  • Anonyymi

   Enempi tämä kyssä ri kuluu valaistus ja sähkötyötpalstalle jossa raati tekee ratkaisubån sun m puolestasi.
   Mukan akomentoimassa
   Laidasta laitaa erilaisa häiriköitä ja rvistelioita.
   Myös sähköins. Ja tukes ja rane

  • Anonyymi

   Luulempa että ko muuntaja löytyy jenkeistä helpomminkuin somesta

  • Mitä laitteita oikein ajattelit ottaa mukaan matkalle? Kännykät, läppärit ym. toimivat suoraan sikäläisellä jännitteellä. Huistenkuivaajat ym.: osta suosiolla sikäläiselle jännitteelle sopiva.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   330
   10366
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8469
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   5827