Aihe

Karkeavat puhelut

Anonyymi

Minulla jo toinen Samsung puhelin, uusin A42. Palkkeja 1-2 molemmissa puhelimissa mökillä Puumalassa, kaupungissa täydet palkit. Puumalassa puhelut katkeavat jatkuvasti. Miehelläni Nokian puhelin missä täydet palkit. Molemmilla telian liittymä. Laitoimme nokian puhelimen sim kortin vanhaan Samsung puhelimeeni ja sama ongelma. Edessä taas puhelimen vaihto vai liittymän?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Menee puhelimen vaihdoksi. Samsung ei vaan "näe" tukiasemaa maalla niin herkästi kuin testattu Nokia. Liittymän vaihto auttaa vain jos toisella palveluntarjoajalla on lähempänä tukiasema.

  • Anonyymi

   Siltä tuo nyt vähän vaikuttaa, että miehesi Nokia-puhelimessa on parempi antenni tai jotenkin muuten parempi signaalin vastaanottokyky/-herkkyys. Olisikohan Samsung sitten alkanut kiinalaisten aloittaman kovan hintakilpailun paineessa laittamaan puhelimiinsa halvempia ja huonompia antenneja ym. osia..? ...Kun muistaakseni joskus pari vuotta sitten Samppojen antenniherkkyyttä vielä kehuttiin.

   • Anonyymi

    Harmi ettei näitä oikein testata kännykkätesteissä. Pääpaino niissä on suorituskyky, ohjelmisto, ulkonäkö sekä kamera.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   316
   10290
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8436
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   5760