Aihe

Outolintu vai hetero hukassa?

Anonyymi

Apua, olen tässä viime aikoina tutkiskellut itseäni ja seksuaalisuuttani enemmän huomatakseni miten hämmentynyt oikeastaan olen. En ole koskaan luokitellut itseäni juuri mihinkään sillä olen jotenkin kokenut että seksuaalinen suuntautuminen on paljon enemmän kuin luokittelua johonkin tiettyyn ryhmään, lapsesta asti en ole osannut erotellut ihmisiä seksuaalisuuden mukaan vaan arvostan kaikkia ihan vain ihmisinä ja persoonina. Nyt kuitenkin olen hiljalleen kiinnostunut siitä että kukahan minä oikein olen seksuaaliselta suuntautumiseltani loppupeleissä.

Olen siis nainen ja aina ollut kiinnostunut pääsääntöisesti miehistä. Olen aina rakastunut syvästi miehiin mutta myös naiset ovat viehättäneet minua kuitenkin niin paljon etten ole tuntenut oloani täysin heteroksi. Varsinkin viime aikoina useiden miessuhteissa tulleiden pettymysten jälkeen olen alkanut katselemaan naisia jälleen aivan uusin silmin, enemmän siis kuin koskaan aiemmin.. Ihailen naiskauneutta ja tavallaan pystyn ihastumaan myös naisiin jotka koen persoonaltaan + ulkonäöltään itseäni vähääkään viehättäväksi. Voisin helposti nauttia suutelusta ja hellimisestä mutta kuitenkaan en jotenkin osaa kuvitella harrastavani seksiä naisen kanssa. Osin olen miettinyt sen johtuvan siitä että en koe olevani itse tarpeeksi viehättävä nainen toisten naisten silmissä ja saan siitä isommat paineet jo ajatustasolla kuin miesten kanssa yleensä. Olen myös täysin kokematon naisten kanssa mutta silti kuitenkin alkanut kiinnostumaan millaista olisi deittailu tai jopa parisuhde.

Ihastun yleensäkkin äärimmäisen harvoin edes keneekään mieheen (mutta sitten palavasti kun niin käy) ja vaatii todellakin tunnelatausta että voisin harrastaa seksiä edes heidän kanssaan. Tavallaan tipahdan johonkin a/demi-seksuaalisuuden muotoon sillä en koe seksiä välttämättä niin tärkeänä asiana vaikkakin se oikeissa olosuhteissa on nautinnollista mutta toisaalta se voi johtua myös siitä että en ole koskaan kokenut saaneeni seksiä harrastaessa toiselta ihmiseltä sitä mitä olisin tarvinnut tullakseni oikeasti tyydytetyksi.

Tuntuu että olen kovin hukassa seksuaalisen identiteettini kanssa ja vaikka en siitä sinällään paineita ota niin silti kaipaisin jonkinlaista vertaistukea löytämään itseni siltä saralta. Oikeassa elämässä tuntuu myös vaikealta puhua tästä sillä tuntuu että aina on joku leimaamassa tai vähättelemässä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

    Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
    Maailman menoa
    316
    10290
   2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

    Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
    Kotimaiset julkkisjuorut
    321
    8436
   3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    216
    5760