Isotalo luvannut työllistää 500 henkilöä!

Anonyymi

Tuleeko Imatralle suomen suurin henkilöstöravintola????

9

176

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kohta täytyy amiksen kiireellä käynnistää henkilöstöravintolatyöntekijä koulutus tietenkin etänä !

   Työttömyys katoaa Imatralta kun vielä joku muukin innostuu perustamaan henkilöstöravintoloita kaupunkiin !
   Niskalle avautuu lähiaikoina suurehko henkilöstöravintola 500-800 työntekijälle mutta asiasta ei voi vielä tässä vaiheessa kertoa enempää koska rekrytointi ja sopimusneuvottelut ovat vielä sellaisessa vaiheessa.

   Kohta on siis kova kilpailu alan ammattilaisista parhaat viedään käsistä ja toiset jaloista. Työkokemus on siis pelkkää plussaa siihen luetaan kaikki baareissa notkumisesta huoltoasemilla istuskeluun . Miinus pisteitä tulee porttikielloista ja putkareissuista koska tuolloin et ole kerryttänyt ammattitaitojasi alalle !

   Tästä eteenpäin storalaiset ei oo enää mitää ! Nyt käännetään siis uusi lehti kaupungin ja kenties koko Suomen historiassa kohta kaikilla on töitä ja nopeimmat jotka perustavat oman henkilöstöravintolan keräävät parhaat ammattilaiset tiimeihinsä !

   Tutkimusten mukaan henkilöstöravintolatyöntekijöillä on luontainen laumaimmuniteetti koronaa vastaan joten valtio tulee säästämään suuria summia kun näitä rautaisia ammattilaisia ei tarvitse rokottaa ja näin myös muu väestö pystytään rokottamaan huomattavasti nopeammin !

   Eli Suomi nousuun nyt siihen on löytynyt taatusti pysyvä ja hyvä ratkaisu !

   • Anonyymi

    Voiko henkilöstöravintolatyöntekijän verestä jalostaa uuden rokotteen koronaa vastaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voiko henkilöstöravintolatyöntekijän verestä jalostaa uuden rokotteen koronaa vastaan?

    Henkilöstöravintolatyöntekijöillä on jo syntyessään immuniteetti koronaa sekä myös muita sairauksia kuten maksakirroosia vastaan . Kaikki johtuu poikkeavasta dnasta meihin normaaleihin kuolevaisiin verrattuna .

    Henkilöstöravintolatyöntekijät kestävät alkoholia moninkertaisesti muuhun väestöön verrattuna ja heillä onkin tämän takia sitä veressään jatkuvasti .

    Näiden poikkeavuuksien takia ei heidän verestään pysty valmistamaan rokotetta koronaa vastaan valitettavasti .

    Jos näet yleisillä paikoilla maskittoman henkilön on hän melkoisella varmuudella juurikin henkilöstöravintolatyöntekijä koska immuniteetin takia ei heidän sitä tarvitse käyttää.

    Henkilöstöravintolatyöntekijoillä on myös erikoislupa kuljettaa ajoneuvoa alkoholin vaikutuksen alaisena koska heillä kaksi promillea on aivan normaali "tila" joten jos näet heidän kuljettavan autoa 6 ison nelostuopin jälkeen he ovat vain nesteyttäneet itseään rankan työvuoron jälkeen .


  • Anonyymi
   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Minkälaisiin tehtäviin ja minne? Miten on ruokailu järjestetty jos olen esim. Kymenlaaksossa töissä? Ajanko Imatralle henkilöstöravintolaanne syömään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkälaisiin tehtäviin ja minne? Miten on ruokailu järjestetty jos olen esim. Kymenlaaksossa töissä? Ajanko Imatralle henkilöstöravintolaanne syömään?

    Tiedustelut sähköpostilla.


  • Anonyymi

   Millä ketku maksaa 500 hengen palkat

  • Anonyymi

   Se on hieno homma! Imatran työttömien määrä putoaa roimasti eli 2600 henkilöön. Toivottavasti yrittäjä löytää ahkeria ja vastuuntuntoisia työntekiöitä näinä aikoina. Ehkä olisi vuoden yrittäjäpalkinto paikallaan, koska työllistää lähes saman kuin Ovako. On se vaan arjensankari hienoa👍 ”Luku rivienvälistä” jutussa ei kyllä mainita, että työllistääkö imatralaisia.

  • Anonyymi

   On tulossa myös rengasliike ja 2 autokorjaamoa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   6811
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4611
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2493
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2007
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1723
  Aihe