Vaimo sai nuorta

Anonyymi

Olen jo pari kokemustamme jakanut tuolla "Vaimoni ja vieras" ketjussa, nyt palaan siihen lauantai-iltaan kun hän pääsi koittamaan oikeasti nuorta miestä.
Olimme kutsuneet erään puolitutun, juuri 18 vuotta täyttäneen pojan meille kylään. Olin jo aiemmin suoraan häneltä kysynyt, olisiko hän halukas harrastamaan seksiä vaimoni kanssa. Alkuun hän luonnollisesti ihmetteli että olenko tosissani, mutta kun vakuutin olevani, niin hän suostui hetken mietittyään. Lauantaina soi ovikellomme.
Menin avaamaan ja päästin hänet sisään. Vaimoni odotti meitä olohuoneessa ja iltamme eteni pienen jutustelun merkeissä. Päätin nostaa kissan pöydälle ja kysyin pojalta tekisikö hänen mielensä koittaa kypsempää naista. "No, jos hän haluaa niin toki" vastasi hän. Vaimoni pyysi hänet viereensä, antoi kevyen pusun hänen poskelleen ja naurahti "totta ihmeessä haluan" ja iski minulle silmää. Pyysin poikaa riisuutumaan ja hetken päästä hän oli alastomana vaimoni edessä. Vaimoni hymyili katsellessaan nuorta, alastonta vartaloa. Hän nousi, pudotti farkkuja pois ja riisui paitansa. Liivejä hän ei juurikaan käytä. Hän suuteli poikaa hellästi ja otti kauniin posliiniksi ajellun pippelin käteensä. Toinen käsi hyväili kiveksiä. Poika nosti kätensä vaimoni tissille ja aloitti hyväksyn. Vaimoni laskeutui hetken päästä polvilleen ja otti hänet suuhunsa. Poika kiemurteli mielihyvästä huokaili kun vaimoni upotti kalun syvälle suuhunsa. "Taitaa tehdä hyvää?" Vaimoni kysyi ja nousi, riisui pikkarinsa ja asettui sängylle selälleen. " Tule, haluan sinut sisääni" hän sanoi. "Mutta eikö me tarvita kumeja?" poika kysyi. Ei ole tarvetta, sanoin ja nyökkäsin että ole hyvä vaan.
Vaimoni nosti jalkansa koukkuun ja avasi reitensä hitaasti. Poika asettui hänen jalkojensa väliin ja hitaasti työntyi sisään. Hän aloitti rauhalliset työnnöt ja katselin kun vaimoni kaunis pimppi otti kaiken vastaan. Olin jo itsekin alasti ja runkkailin samalla kun katselin. Vaimoni nautti silmät kiinni tuosta nuoresta kalusta sisällään. Rinnat huojuivat työntäen tahdissa ja pojan hengitys kiihtyi lupaavasti. "Anna tulla, kulta, jos on tullakseen, me ehditään ottaa uusinnat kyllä." sanoi vaimoni ja puristi kätensä nuorukaisen pakaroille. Hetken kuluttua pojan vartalo jännitti ja hän purkautui vaimoni sisään. Hän lysähti vaimoni päälle, ja hetken päästä pyörähti hänen vierelleen, veltostuva kalu reidellään. Vaimoni vinkkasi minulle ja avasi reitensä. Polvistuin sängyn päätyyn ja aloitin perusteellisen nuolun. Nuoren miehen siemennesteen ja vaimoni mehujen maku oli ihana. Nuolin samalla kun vaimoni hyväili veltostunutta pippeliä, tavoitteena uusi seisokki.
Ja kyllähän se jäykistyi, kahteen otteeseen vielä saman illan aikana. Poika innostui myös nuolemaan vaimoani, joten hänkin sai oikein rentouttavan orkun. Ilta oli oikein onnistunut, vaimoni sai kaksi lastia sisälleen ja viimeisen poika laski hänen rinnoilleen. Hänen tehdessä lopulta lähtöä, sovimme että otamme uusiksi taas joskus.
-Pasi-

15

25852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olemme, vaimo 38, minä 42 vuotta, joskus aina ihmetelleet, miksi tätä harrastamme. Minä luulen että yksi syy on häpeän tunne. Se juuri antaa tälle nautinnolle sen omalaatuisen kirpeyden.

      Jo vuosia vaimollani on ollut miehiä, joita olemme tavanneet useimmiten meillä kotona. Ja tarkoitan sitä tunnetta, kun omalla alastomuudellani, sukuelin paljaana, annan vieraan ymmärtää, että hyväksyn. Hän saa kaikessa rauhassa tutustua vaimoni ulokkeisiin, hyväillä selän ja pakarat, työntää sormensa vaimon hiuksiin, katsoa sillä silmällä. Vaimo on ollut vierasta varten rauhoitettuna viikon, siksi hän hieman ujostelee häpyään, luonnollista haluaan mieheen. Se halu on Jumalan naiseen panema, eikä siinä ole mitään väärää.

      Mies on meitä nuorempi, fiksu ja filmaattinen opiskelijapoika yliopistolta, tällä kertaa, ja se saa vaimon hieman häkeltymään, räpyttelemään silmiään. Niinpä otan ohjat käsiini ja kysyn pojalta niin kuin tässä tilanteessa on tapana, haluaako hän "käyttää kondomia vai tutustua rouvaan niin sanotusti luonnon tilassa". Molemmat tirskahtavat iloisesti ja vaimo heläyttää pojalle lämpimän, valkoiset hampaat paljastavan hymynsä.

      Niin on jää murrettu ja loppu on yhteistä, yhdessä jaettua eroottista hurmiota. Vieras saa ottaa aviollisen naisen, paljaan emättimen, aviomiehen katsellessa vierestä. Ja vaimo saa miestä tarpeeseensa, tietää, tuntee joka solullaan mitä herkkua hän miehelle on, ja mies hänelle.

      Mikä ihmeellinen, sielun pohjia ravistava intohimo siinä onkaan, synti ja häpeä, antaa vieraan siementää niin papin aamenellaan kuin monen miehen kyrvällään ja himollaan vihkimä, vuolaasti kehuma ja kiittelemä vaimonsa.

      • Anonyymi

        Tykkään myös olla alasti sängyn vieressä katsomassa kun vieras yhtyy vaimooni. Annan kyrpäni seisoa vapaasti ja katsella kuinka vieras nauttii suunnattomasti yhdynnästä varatun naisen minun vaimoni kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkään myös olla alasti sängyn vieressä katsomassa kun vieras yhtyy vaimooni. Annan kyrpäni seisoa vapaasti ja katsella kuinka vieras nauttii suunnattomasti yhdynnästä varatun naisen minun vaimoni kanssa.

        Näin meillä myös. Parasta katsoo kun vieras yhtyy vaimon kaa ja molemmat nauttii aidosti👍👍


    • Anonyymi

      Minä halusin vaimon kokeilevan vieläkö nuoret on siitä kiinnostunut, leirialueella oli nuoria kolme poikaa ehkä 25v telttailemassa ja istuivat nuotiolla. Vaimo keikutteli nuotiolle makkaran ja siiderien kanssa. Jonkin aikaa istuttua näytti menevän teltan taakse pissalle, yksi poika meni matkaan, katsoin kun puristeli vaimoa livahtivat telttaan , toiset katselivat teltalle ja nauroivat. Poika tuli teltasta ja vinnkasi toisille uusi poika meni telttaan ja sitten kolmas. Vaimo tuli teltasta kiersi polkua pitkin mökkiin. Sain muuten kolmea ihania nuo nuorten mkyrvät kun ovat heti kovana ja panevat kunnolla. Laitoin vaimon katsomaan poikia kun nain takaa. Ensiimäinen antoi imeä ja nai takaa, toinen nai heti edestä kun tuli telttaan, kolmas nai välillä pyllyyn oli ihanan ohut ja kova. Panin sievästi katso haluatko lisää . . . haluan haluan vaimosta tuli tosi kiimainen laukesin sisään. Heräsin aamuyöstä vaimo tuli sisään ,kävin vessassa mutta oli tukka niin sekaisin ja haisi spermalle että oli nyt testannut kunnolla.

      • Anonyymi

        Lupain puoli tutun poikamiehen panna vaimoani jos suostuu ja kumin kanssa. Odottelin mökin olohuoneessa kesti pitkään ennen kuin alkoi kuulua vaimon ääniä ääni kävi aika korkealla ennen kuin loppui, kävin katsomassa molemmat nukkui. Menin mökin sängylle heräsin kun taas vaimo kiljui pitkään aamulla kolmannen kerran. Rauno tuli huoneesta juotiin kahvit kiitti yöstä ja lähti.
        Menin makkariin, tyhjä kortonki oli lattialla vaimon nivuset spermassa herättelin nousi äkkiä istumaan katsoi itseään, sanoi sinä lupasit.
        Sanoin Raunolle kumin kanssa, vaimo oli nolona se tuntui pahalta, kun pani paljaalla tuli oikea tunne ja vieras nautin hurjasti sanoin hiljaa kolmesti.
        Käänsin vaimon nyt saat taas pillu lotisi uudesta kiimasta karvoihin tarttui Raunon spermat vaimo kiljui oikeasti haluissaan. Suihkun kautta syömään aamupalaa.
        Vaimo käveli kivan näköisesti pyllyä pyörittäen Raunon kalu oli tehnyt tehtävänsä pillu oli turrana.
        Päivällä vaimo pyysi takaa keittiössä sanoi se yöllinen tulee aina mieleen hyvän tuntuista oli molemmilla panin raivolla punaista pillua ja vaimo kiljui


    • Anonyymi

      Pitäisiköhän minunkin kirjoittaa - en ole kenellekään koskaan kertonut - kuinka esidigitaaliseen aikaan tympääntyneenä ,naisenpuutteessa kärvistelleenä kesävänskänä vastasin erään tamperelaispariskunnan merkilliseen lehti-ilmoitukseen?

    • Anonyymi

      Olin lastenleirin kokkina ja vanhempana, lapset laitettiin kolmeen eri mökkiin majoittumaan itse olin pienessä mökissä. Päivän päätteeksi kun katsottiin makuupaikat yhdeltä puuttui paikka sanoin Jannelle joka oli 16v voi olla minun mökissä. Eka ilta ja yö meni hiljaisuudessa. Toisena iltana oli vesituisku ja illalla piti kiertää lasten mökkija kaksi kertaa että saadaan ne olemaan sisällä vaikka oli kesä, tulin sisään olin aika märkä laitoin kauluspaidan päälle ja menin peiton alle, Janne tuli sisään ja oli aika märkä riisui alkkareilleen ja tuli sänkyyn oli vain vähän leviämpi sänky. Janne ujosteli sanoin kukaan ei näe ja kuule tule vaan viereen olen 45v tumma tukka ja runsasmuotoinen, yöllä tunsin että käsi on rinnalla Janne siirti kättä sievästi tuntien nännin se kovettui tosi kovaksi Janne hieroi sitä hiljaa nukahdin.
      Seuraavana iltana nukuin ja käännyin Janneen päin ja kohta tunsin aukaisee vähän paitaa kokeilee sievästi, avaan silmät Janne säikähtää, kiskaan kiinnostaako nyökkäsi siirsin käden rinnoille aah sitä tunnetta nuori kokematon hyväilee, kysyin halaako suukottaa nyökkäs nuoret huulet imi varovasti, ei ne säry silloin imi kunnolla kertoi että nuorilla tyttöillä on pienet rinnat, pidin kättä Jannen lantiolla kokeilin edestä ihanan kova kalu hyväilin päältä vähän, otin kainaloon tunsin jäykän kalun lantiota vasten annoin Jannen hyväillä pillua housujen päältä kuiskasin kokeile sisältä luojaaah kun sormet meni sisään kysyin oletko kokeillut ennen vastas varovasti en.
      Levitin jalkoja nyt sai vapaasti hieroa, kun samalla nousi ja imi nännejä sain orgasmin oli tilanne niin jännittävä. Katsoin Jannea kokeilin paljasta kalua se värähti heti laskeuduin hitaasti alasnäin jäykän kalun suutelin sievästi tunsin että työntää kalua suuta kohti imin sievästi alkoi kuulua huokailua ja kalu koveni ja silloin isot spermasuihkut tuli suuhun nielin valkoisen sperman. Nousin viereen nyt nukutaan Janne välillä suukotti nännejä mutta nukahti.
      Seuraavana iltana huomasin on vähän hermostunut. iltapalan jälkeen käytiin möit läpija rauhoteltiin lapsia, kuuntelin pienellä radiota tuli kaunista musiikkiä snoin Jannelle tanssitaanko, nojasin Janneen työnsin lantion kiinni heti kalu virkosi tansittiin lantiot hieroi toisiaan. Kun mentiin sänkyyn olin niin kiihottunut että nänniä särki, ensi kosketus ja otin paidan pois Janne imi kiihkeänä kuiskasin haluatko kokeilla vähän nyökkäs heti ja potkaisi housut pois nousi jalkojen väliin ohjasin kalun huulille vaikka olin niin märkä että ei olisi tarvinnut kova suippo kalu oli sisällä Janne liikutti vähän kuiskasin tehdään hitaasti niin et tule heti. olin kuin antava huora makasin haarat leviällä ihana kalu nai minua välillä Janne imi nännejä ja taas jatkoi kerroin halutaa niin että tulen puristin Jannea tärisin ja olisin halunnut huutaa Janne alkoi liikkua nopeaan ja laukesi sisään kuuma sperma tuntui oltiin tovin yhdessä. Kysyin Jannelta oliko tämä eke kerta halasi oli. Puhuimme kaikkea vähä aika kun katsoin Jannea nousi päälle kalu oli taas kova kuiskasin saat naida minua niin paljon kun haluat olin taas onnen huipulla hieman huutaen sai ja Janne myös.
      Aamulla herätin aikaisemmin otin kalun suuhun imin sen jäykäksi nousi pöydän eteen pane Janne sai kalun sisään piti lanteista kiinni se tunne että pannaan takaa sai hulluksi valuin pitkin jalkoja Janne nai rajusti ja tuli sisään.
      Laiton vain mekon päälle Janne nai monessa eri paikassa leirin aikana. Leirin loputtua kysyi missä asun kerroin ja sanoin siellä on mies ja kolme lasta.
      Syksyllä soitin Jannelle mies meni metsästämään Kuusamoon ja lapset mummolassa.
      Koko pyhä aika syötiin ja naitiin pani mieheni sängyssä lasten sängyssä, se oli kiihottavinta kun illalla soitin miehelle kyseli miten menee kerroin että olen vatsallaan ja tyydytän dildolla halusi kuulla mun ääniä Janne nai takaa kun kerroin miltä tuntuusain räjähtävän orgasmin ja Janne laukesi voimalla mieheni kertoi on ulkona ja sai runkattua spermat ulos, hei kulta. Olin koukussa nuoreen kyrpään joka sesoi melkein aina. Onneksi mies oli väsynyt kun tuli sunnuntai iltana lasten kanssa että nukkui minä oli puhki naitu, seuraavana iltana naitiin ukon kanssa monta kertaa olin kesto kiimassa, halusi nähdä sen kuinka silloin tyydytin olin kontallaan pylly pystyssä kun vähän aikaa tydytin tulin voimalla pissaa lenti myös. Mies suuteli pyllyyn ja sanoi tässä olisi monelle ukolle naitavaa, hymyilin tuota en ole kokenut
      Kun sain myöhemmin kokea tuon kolmen miehen maksettuna huorana oli myyty, teen nyt herrasmiehille keikkaa kolme vakituista herrasmiestä joskun on kavereita heillä hinta eri joskus yksin heidän kanssa. minulla on säästössä noin 5000€ .
      Perhe elämä ei ole kärsinyt olen onnellinen perheen ja miehen kanssa olen vaan energine kun saa antaa kunnolla välilä ilman että santtas miksi noin.

    • Anonyymi

      Oltiin uimarannalla telttailemassa ollaan 55v pariskunta. Rannalle tuli nuorisoa myös telttailemaan, otettiin pitkin päivää viinaksia illalla noin kahdeksan aikaan vaimo meni teltalle levähtämään. Vierisissä teltoissa oli porukkaa aikalailla. istuin ulkona ja veireisen teltan nuori tyttö tuli istumaan tuolille annoin sille juotavaa, kertoi että poikakaveri oli lähtenyt ja jäi noiden kahden tollon kanssa ja vielä sama teltta. Kysyin miten noin seksyn tytön uskalti jättää nauroi olethan sisä turvana. Minustako turvaa nuolisin sinut väsyksiin ja naisin sen päälle, ai oletko noin hurja. Pojat tuli puheille aika humalassa. Kerroin jos naista haluatta menkää tuohon telttaan, jos kysyy mua sanokaa ei täällä ketään ole varmaa festarilla. Tyttö nauroi kuka siellä on, mun vaimo taitaa olla vielä bikineissä. Mistä tiedät . Minulla on kamera varkauksia varten. Katsotaan Vaimo oli vielä aika jurrissa pojat kertoi ei siellä ketään ole. Menivät vaimon molemmin puolin, saako nukkua.No olkaa vähän aikaa.
      Toinen pojista hieroi rintaa vaimo siirsi kättä mutta poika jatkoi laski yläosaa vaimo makasi kohta toinen minä kans, vaimo sanoi onko se ukko lähteny ja nousi, tyttö veti viereiseen telttaan. Vaimo kuulu sanovan voi vittu on se lähtenyt. Tyttö otti puhelimen anna katson. Oli selin. Luoja nyt pojat imee nännejä katso kuinka isot ne on katso vaimosi tykkää, kädet oli sivulla oikein työnsi rintoja ja huokaili hyväilin tytön rintoja nosti kättä että voin hyväillä ja tuli aivan viereen. Hitto en ole ennen nähnyt tämmöistä, katso kummankin sormet pillussa nyt lähtee bikinit katso oikein antaa kunnolla sormettaa. Hieroin tytön rintoja hyväilin housunpältä pillua, huokaili haluttaako sullakin, availin shortseja kuiskasin sulla on karvaton pikku pillu potki housut pois ja levitti jalkoja. Katso katso nyt runkkaa poikia ja nyt nyt imeee toista on vaimollasi leviä lantio nyt toinen nai ja paljaalla sormetin tyttöä alkoi jo kiemurtelemaan kokeili takaa kalua voi helvetti kun sulla on iso. Työntelin jalkojen väliin märät pillun huulet hieroi kalua. katsoin kuinka vaimo imi ja antoi pillua nostin tytön jalkaa pääsin terskalla huulille tyttö työnsi pyllyä ja lipsahti sisään kun työnsin uikutti ihanan iso liikuin hiljaa hieroin nännejä tyttö kääntyi vatsalleen työnsin takaa voi luoja kun haluttaa. Katso nyt sai suuhun ja nielee kaiken toinen takoi kovaa ja laukesi. Makasivat vierekkäin koko ajan hyväilivät vaimoa panin tyttöä kunnolla pani puhelimen patjalle ja levitti jalkoja voi että tuntuu hyvältä antaa pillua pane ja alkoi huudahdella ja tärisi kuiski pane pane laskin sisään. Maattiin vierekkäin katsottiin kohta toinen nai vaimoa edestä kuului läiske ja ulinaa te pojat otatte heti kun vain voitte naikaa vaan kumpainenkin nai vuorollaan. ja alkoivat levähtämään. Tyttö puhdisti liinalla kalua ja otti suuhun on tämä iso ja nuoli ja imi, nousi päälle ja nai hulluna oli tiukka pillu levähti välillä ja jatkoi alkoi olla levoton, silloin painoin syvään tyttö kuiski nyyyt silloin laukesin kunnolla. Katsottiin olivat hereillä. tyttö laittoi äkkiä vaatteet, mennään ulos. Pääsimme istumaan kun pojat tuli ja sanoi tytölle et sitten puhu mitään ja lähtivät festareille. Menin telttaan vaimo nukkui menin viereen. Kysyi missä pirussa olet ollut ja nukahti.

    • Anonyymi

      Meillä oli siivouspäivä heti aamulla otettin fisua kun aloitettiin Kirsti oli yökkäri päällä vain valkoiset pitsi pukkarit vilkkui,välillä kaappasin takaa syleilyyn komia rinnat oli aika tiukalla yökkärin alla puristelin nännejä ja hieroin häpyä nojasi taakse ja kuiskasi odota vaan ja karkasi. olin koko aamun hieman hyväillyt aina vaan pitemmälle vaimo alkoi olla hyvällä päällä, välillä varsin pyllisteli näkyi turpea pillu kiinni housuissa. Hänen siskon poika tuli pimputtaan, vaimo säikähti katsoi ovisilmästä Jani siellä ja päästin sisälle. Vaimo jatloi siivoilua katsoin kun Jani seurasi vaimoa annoin sille jo neljänne fisun ja juotiin kerralla, vaimo siivosi TV-alustaa porno perse pikkarien alla näkyi selvästi ja oli märät housut, keittiössä kerroin vaimolle Janilla seisoo jo kovasti katselee sinua, höpö höpö no älä välitä kiusaa poikaa vähän ja kokeili pkkarien alta hieroin vähän Janilla on pitkä kalu katso vaikka. Kun vaimo tuli sohva pöytää pyyhkimään näin että nännit oli kovina Jani katsoi niitä ja kalu oli pitkällä toisessa lahkeessa. näin vaimon katsovan sitä. Keittiössä katseln kaappeihin vaimo tuli ja kysyi mitä teet, katselen mitä ostan kaupasta ja katsoin vaimoa silmiin, alkoi nauraa ja kuiskas järjestätkö jotain hyväilin nänniä sievästi kokeilin pillua pakko tähän jotain on järjestää työnsi pillua sormiin oletko ny varma nyökkäsin, soitan vielä kaupasta jos jotain pitää tuoda.
      Noin puolen tunnin päästä soitin hälyytti pitkään, tuonko jotain, ei kai tarvi. Eteneekö mitenkään . . kyllä oletko saanut kalun esiin, olen nautitk joo, soita minulle sitten. Meni tunti kun soitti. Vaimo oli yksin sama asu päällä vaimo laitteli tavaroita olin takana ja hyväilin, kerro. Kun lähdit Jani nousi ja aikoi lähteä katsoin sen kalua ja sanoin sainko tuon aikaan menin lähelle ja hyväilin sitä Jani tarttui rintoihin ja laittoi yöpaidan helman alta kädet nännit säväytti pillua heti avasin sievästi shorseja Janilta piti nykäistä alas että sain hyväilin kalua oli pakko laskeutua ja imeä sitä vaikka tunsin kohta tulee imin vain sain ison lampimän sperman suuhun. Vein Janin sänkyyn annoin imeä rintoja ja kosketella piilua valuin kuin joki vedin Janin päälle oli kiihottavaa kun hätäisesti laittoi kalua pilluun hullua mutta olin haarat levällään ja halsin antaa harmitti kun olin liian märkä Jani pani kiivaana ja laukesi, sitten soitit sinä, kerroin että soittaa uudestaan Janin kalu ei paljon laskenut imin sitä vähän ja menin päälle ylti se syvälle tuntui että olenkuin ilotyttö joka haluaa spermat sisään nyt kesti pitempään ja sain orgasmin Jani tuli heti. Rauhoittelin Jania en kerro kellekkään ja Jani sanoi että ei sekään, kuiskasin voidaan ehkä uusia joskus. Oli kiva opettaa nuorta suutelemaan. Kulta minulla haluttaa vieläkin Kirsti meni selälleen tule ja ota kotiäitiä miheni on töissä, haluaako kotiäiti antaa pillua , haluaa äkkiä nyt kun painoin sisälle spermaa tuli vastaan kuuli tosi märkä ääni vaimo huusi kun panin syvälle pidin pitkään pohjassa tunsin kun piillu kuin imim sisään Kirsi huusi luoja nyt saan pillu supisteli himo kasvoi ja laukesin sisään. Oltiin vierekkäin ja nukahdettiin vähän aikaa. Kun illalla tuli taas kaupasta vaimo tuli vastaan aukoi housuja vetäsi ne alas ja alkoi imeä kuiski on tämä ihanan makuinen.

    • Anonyymi

      Sukujuhlien päätteeksi jäätiin mekin pelipaikalle, patjoita oli puutetta. Oltiin aika humalassa nukkumaan meno aikaan laitettiin meille peti ja sukulaispojalle lattialle.
      Alettiin nukkumaan olin seinän vieressä vaimon takana vaimolla vain paita ja pikkarit kun ei ollut yöpaitaa.
      Hyväilin vaimoa sievästi ja kuiskasin nyt olisi sitä sinulle nuorta poikaa, vaim okurkisti säbgyn reunalta katsoin niskan takaa pitkä kalu tiukassa housuissa hyväilin pimppiä takaa päin alkoi kostua. Vaimo oli vieressä kuiskasin mene keittiöön kyllä poika herää ja jos tulee sinne anna väkevä paukku hänelle oli jo aika humalassa.
      Vedin pikkareita pois vaimo esteli kuiskasin kun nouset poika varmaan katsoo kumarru laittamaan vaatteita vähän niin näkee sinun pimpparan ei näitä tilaisuuksia tule usein. Vaimo nousi ja laitteli vaatteita huomasin peiton kulmalta pää kääntyi. Vaimo vähän kolisteli ja poika nousi kuulin kun kuiski otatko vähän ei Esko herää se nukkuu aamuun ei ole ennenkään herännyt.
      Kuulin kun naureskelivat ihan kuin varkaissa pitää olla.
      Kohta tulivat hiljaa vaimo edellä ja poika perässä kalu oli jo voimakkaasti lahkeessa vaimo istui patjan viereen kuiskasi noinko sinusta tuntuu ja silitteli pojan jalkaa, vaimo nousi ja kurkkasi minua iskin silmää.
      Vaimo laskeutu ja kuiskasi nukkuu niinkuin sanoin otti kalun esille se oli jänevä kalu poika oli silmät kiinni vaimo nousi ja istui kalua sisään kuiski ollaan hiljaa poika ei nähnyt minua vaimon pillu oli kireästi kiinnni kalussa nai hartaasti mutta hitaasti kohta poika nosteli pyllyään ja kuuluin ääntelyä vaimo suuteli ja kuiski odotetaan ja keinui kohta huokaili ihanaa se kasvaa taas nyt alkoi tulla jo ääntä kun spermaa valui pillusta välillä vaimo nousi ja piti tosi syvällä näin kun pakarat jännittyi ja jännittyi ja vaimo maksi kokonaan päällä levitti jalkija ja tiesin nyt sai nätisti poika paineli lantiosta ja jännittyi.
      Vaimo kuiskaili pyyhitään tähän ja nousi sievästi viereeni. Tuli lähemmäs ja lähemmäs paksu kaluni upposi sievästi sisään. Kun poika hengitti tasaisesti käänsin vaimon alle ja tulin syvälle vaimo kuiskasi sillä oli ihana kova kalu työntelin sievästi voimalla tunsin nyt vaimo tulee ja laskin lastia sisään vaimo kuiskas anna olla tuntuu hyvältä.
      Aamulla kuiskasin vaimolle menen pitopaikalle, rakas ime nyt nuorta ja ota miten haluat laita ovi lukkoon jos joku kysyy sano että ei ollut yövaatteita niin siksi laita viesti kun olet saanut tarpeeksi.

      Kotona vaimo kertoi sohvalla : Heti kun läksit nousin ylös ja annoin pojan katsella paidan hameen alle olin vieressä vedin paidan pois ja annoin imeä nännejä pillu kastui heti pojan kalu maistui pillulle se oli ihanan kova sievästi kun kokeilin se meni kokonaan nieluun mutta halusin sen heti sisään ei kestänyt pitkään kun käännyin ja otin edestä halutti hulluna ulisin sievästi koko ajan laukesin ennen kuin poika, poika jatkoi työnsin pois ja otin takaa tuntui kuin olisin huora annoin kunnolla poika pani ja pani melkein itkin patjaa vasten kun laukesi sain itsekkin toisen kerran.
      Se pyyhe oli jo aika kova kaikesta limasta, imin poikaa kuntoon nyt sain imeä ja nuolla rauhassa kalu koveni taas kunnolla poika pani edestä kuiskin vain että nussi nussi nyt en olisi välittänyt vaikka kaikki olisi ollut katsomassa.
      Tässä vaiheessa olin jo runkannut sormilla ja laskin housuja alas työnnyin sisään voi luojaaah näin se tuntui pillu pulppusi nesteitä vaimo sai nyt huutaa kunnolla heilutti vaan päätään ja antoi kun tunsi että tulen sitoi minut kiinni käsillä ja jaloilla laskin varmaan kaikki mitä oli sisään.
      Joskus kun vihjaan vaimo varottelee älä aloita kun käyn käsiksi antaa sinnä missä ollaan ja heti. Kyllä rakastelu on ihanaa kun molemmat haluaa

      • Anonyymi

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Jaahas spede ei näytä pääsevän eroon ogelmastaan. Olet siis oikee sontatykki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas spede ei näytä pääsevän eroon ogelmastaan. Olet siis oikee sontatykki.

        Sää mää ja bää on nyt spedesontatykki buaahaa


    • Anonyymi

      Heräsin kotona iltayöstä hiljaisiin ääniin, puolituttu kaverini Raimo 30v. oli jäänytkin meille kun menin nukkumaan, vaimo 55v makasi viereisessä kamarissa tyttären sängyssä liivit alhaalla ja nännit pystyssä pojan kieli lipoi nännejä vaimon huokaillessa Raimon käsi oli pikkuhousuissa vaimon nostellessa pillua.
      Meillä oli kyllä kerran puhetta vieraasta nytkö se tapahtui. Raimo imi nännejä ja kiireellä laski huosujaan kalu oli paljon isompi kuin itsellä vaimo potki itseltään housuja pois kalun työntyessä oli silmät kiinni sitten katsoi ovelle näytin sormella huulien päällä shyy vaimo antoi kiimasena pillua suuteli Raimoa ja välillä katsoi ovelle.
      Annoin naida rauhassa ja menin omaan sänkyyn, kuulin kun vaimo sanoi nyky täällä pakko lähteä. Vaimo tuli nopeaan sänkyyn nousi päälle kuiskas nyt saat liukasta vaimolla mieletön kiima imin nännejä vaimo kuiskas korvaan oli ihana kalu ja nai voimalla minulle orgasmin pyörähti viereen, oli mieletön halu Raimo hieroi olohuoneessa ihanasti. Makoiltiin ja kuiskasin nyt on mahdollisuus jos haluat lisää.
      Vaimo suuteli pitkään kuiskas saat katsoa.
      Menin hiljaa ovelle vaimo imi kalua himokkaana ja nousi päälle Raimo ei nähnyt ovelle, annoin kalun nousta vaimo katsoi naidessa minua pillu lotisi kunnolla ei antanut Raimon estellä nai loppuun asti.
      Odotin sängyssä vaimo laittoi oven kiinni kun tuli viereen. Kuiskas pane ja levitti haarat pillu oli liukas ja otti vastaan kiimasena kun pääsin loppuun vaimo oli kainalossa ja nukahti.
      Aamulla Raimo lähti ja kiitti yö paikasta. Kun vaimo tuli suihkusta kuiskas on hellä kiitos että sain kunnolla. Lupasin Raimo saa tulla kylään tässä joskus.

    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe