Sairaalanrinne kokemuksia

Anonyymi

14.3.2021
Sairaalanrinne Kontinkangas Oulu kokemuksia.
Taloista jotka ovat entisiä OYS:n asuntoja.
Talot on korjattu nykyaikaisiksi ja siisteiksi. Ovat hiljaisia ja viihtyisiä. Oulun parhaalla paikalla. Kaikki on lähellä. Nykyaikanen market kulman takana. Paikkana erittäin hyvä ja viihtyisä. Kesäaikana laitetaan talon ympäristöt uusiksi ja tehdään hienot puistot. Suuria viheralueita ja hienot uudet parkkipaikat.

8

2655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oulun Sairaanrinteellä yli 10 v asuneena, täytyy sanoa että sen jälkeen kun asunnot myytiin LAPTi:lle , joka jälleenmyi asunnot yksityisille - alkoi alueen ghettoutuminen.

      Uudet omistajat vuokraavat (lukuisia tyhjiä asuntoja ) mm. Forenomille joka sijoittaa niihin repureissareita mm. Baltiasta ja Balkanilta. Häiriköt asuvat eriputuisia periodeja
      alueen ausnnoissa (normiasukkaiden seassa, rapuissa), aiheuttaen melua ja häiriö-
      tä talon järjestyssäännöstä piittaamatta. Isännöinti ei toimi , poliisivierailuista huoli-
      matta.

      Alueella on jatkunut huumekauppa jo runsas pari vuotta ja rikollisuus on lisääntynyt.
      Varstohäkkeihin ja pyörävastoihin on murtauduttu useasti viime kahden vuoden aina-
      na.

      Uusin rikollisuuhaara on varkaudet autojen suhteen, varastaa mm. katalysaattoreita,
      jopa alueen P-taloon pysäköidyistä autoista (ei kamera valvontaa).

      Rakas yhtävä, jos etsit vapaata asuntoa, en todellakaan suosittele hankkimaan sitä Sairaalanrinteeltä, jos haluat säilyttää oamisuutesi.

      Heti kun rauhallinen ausinpaikka löytää, taloutemme nostaa kytkintä ko.asuinalueelta.

    • Anonyymi

      Aivanko totta, Sairaalanrinne olisi nykyään rauhallinen paikka ? Ei taida olla kukaan kutsunut poliiseja naapurustoosi rauhoittamaan ulkomaisia reissumeihiä..

      Omaan varastohäkkiisi ei ole vielä ilmeisesti murtauduttu ja autostasi ei ole viety (vielä) katalysaattoria.....tai siihen ei ole kohdistunut muuta ilkivaltaa

    • Anonyymi

      Arvoisat Sairaaalanrinteen asuinolosuhteistä kyselijät (vuokra-asunnot, häiriöt jne).

      Alueella asuneena 12 vuotta, on todella surullista nähdä miten alue alkoi slummiu-
      tua sen jälkeen kun Medikiinteistö myi Laptille (1.1.2018). Ennen oli toimisto joka hoiti asiat (turvallisuus, häiriöt jne asiat), nyt joka talolla /asunnoilla eri omistaja ja isännöitsijät toimivat mistäpäin Suomea sattuu - jotka eivät hoida asioitaan .

      Forenom-majoittaja otti alueelle reilu 3 v sitten ns. reppumiehiä (Baltia, Venäjä jne) asumaan, normiasukkaiden asuttamiin rappuihin (3-4 asuntoa/rappu 5-kerroksinen talo). Se toi pysyvät n. 4 v jatkuneet häiriö-ongelmat, huumeet alueelle jne). Nyky-
      ään poliisi kiertää alueen useasti viikossa. Normiväki & lapsiperheet muuttaa pois ja tyhjiä asuntoja (edullisella vuokralla) on paljon...en todellakaaan suosittele.. Osa
      asunnoista jopa myynnissä..ei ikkuna-remppaa tai putkiremppaa ole edes tehty.

      Forenomin asukkaat toi häiriöt ja rikollisuuden aleellle ja rakennettavia asuntoja
      myydään " rauhallisesta pihapiiristä ", tietämättömille asunnon ostajille. P-talossa alueella ollut rikollista toimintaa...katalysaattori-varkauksia, autoilkivaltaa, varka-uksia talojen varastohäkkeihin /pyörävarastoihin jne.

    • Anonyymi

      Muistatko, tiedätkö voutilaisen paavon joka seikkaili Helsingin kaupunsin sosiaalitoimistossa ja osteli sohvakalustoja, entäpä paavon seikkailut Baronassa, Luonan ja Forenomin tytäryhtiöissä. Valitettavasti tämä setämies taitaa vieläkin pyöriä kuvioissa aiheuttamassa haittaa veronmaksajille.

      Lapti lestafirma, Barona haistanu rahan ja laittaa tällaiset voutilaisen paavot lypsmään rahakkaita asumissopimuksia jotka maksatetaan veronmaksajilla ja työssäkäyvillä.
      paavo voutilainen oli hgin kaupungin sosiaalivirastolla aiheuttamassa yleistä paheksuntaa ja rikosepäilyssä ainakin 2000-luvulla, kun ostatti muun muassa 72 000 euron edestä kalusteita omin päin sosiaalivirastolle, ohittaen tilintarkastajien huomautukset, että yli 15 000 euroa maksavat ostot pitää julkisella puolella kilpailuttaa. Oli tilauttanut muun muassa italialaisia, valkoisia nahkakalustoja jne toimistoon. Kyllä se paavo on perso kaikelle kiiltävälle ja kalliille jos ei tarvitse itse maksaa. Tämä voutilainen katseli paksujen linssiensä läpi lehtikuvissa ja koetti olla viattoman näköinen ja aina heikomman puolella ilme naamallaan.
      tämä samainen voutilainen on huseerannut luona ry.ssä ja kaikki forenomissa ja muissa vedätyksissä törkyvuokrineen jotka veronmaksajat maksaa, tämä voutilainenhan odotteli kieli pitkällä 2015 maahanmuuttajia, että saa kalliilla majotittaa näin kodittomia, hurskas ja aina niin auttavainen paavo setä. oisko ollut joku diakoniatyöntekijä. Ennen Baronalle siirtymistä tilasi puolen miljoona edestä majoitusta kodittomille Baronalta ilman kilpailutusta ja siirtyi sen jälkeen Baronalle töihin.
      Ei se järki ja moraali paljon päätä pakota kun ei ole omista rahoista kysymys.
      Tässä paavosta juttua wikipediasta.

      Paavo Voutilainen on entinen Helsingin kaupungin sosiaalijohtaja ja nykyinen hallitusammattilainen[1]. Voutilainen on koulutukseltaan teologian maisteri ja hänet on myös vihitty papiksi[2]. Nykyisin hän toimii Barona Oy:n tytäryhtiön Luona Oy:n hallituksen puheenjohtajana[3][4].

      Voutilainen oli julkisuudessa vuonna 2009 hankittuaan sosiaalijohtajan toimistoon ja Helsingin kaupungin laskuun 72.000 euron sohvakaluston ilman kilpailutusta. Asia käsiteltiin käräjäoikeudessa joka päätti, ettei Vuotilainen rikkonut virkavelvollisuutta.[5][6]

      Ennen siirtymistään Barona-konsernin palvelukseen, hän tilasi Helsingin kaupungin puolesta miljoonilla euroilla asunnottomien majoitusta Baronaan kuuluvalta Forenom Oy:ltä ilman kilpailutusta[5].

      Tässä sosiaalijohtajan kuuluisat 72 000 euron kalusteet, jotka tilautti kilpailuttamatta Hgin kaupungin piikkiin.

      https://yle.fi/a/3-5327796

    • Anonyymi

      Vielä 10-15 v ja alue rauhoittuu kun c luokan ääliöt on tappaneet toinen toisensa ! Odota !

    • Anonyymi

      Elä helevetti muuta, jos tänne päädyt tätä lukemaan. Ihan hirveä meno. Alaovista koitetaan murtautua sisään, verta seinissä, yläkerrassa bileet kaheksan päivää viikosta ja roskat lentää sun parvekkeelle, seinänaapuri hilluu aseen kanssa, naapurit uhittelee sun vieraille ja poliisit pihassa harva se päivä. Aina jotain roskaa ja paskaa hisseissä ja pihoilla ja yhteisissä tiloissa. Neuloja sun muita huumeidenkäyttötarvikkeita. Natsilippu liehuu naapuritalossa, ei tosin enää kun laitoin heippalappua kallulle. Meikäläisen häkkivarastonkin joku oli ehtinyt käydä täyttämässä omalla ROSKALLA, kun en ollut ehtinyt vielä omia kamoja käydä sinne viemässä. Älä vitussa muuta, vaikka sijainti onkin jees ja vuokra matala. Asunnoissa myös aivan naurettavan pieni keittiö ja vessa, jääkaappiin mahdu mitään ja hella on mitä on. Vieraille pitää käydä itse availemassa ovea kun mitään summerisysteemiä ei ole. Hissit vonkuu seinän takana, aina vaikka välissä asia korjattu hetkeksi. Ai niin, olihan siellä myös vyöihrakuoriaisia, D-talossa. Ja kahdesta autosta, omasta ja exän, lyöty ikkunat paskaksi alueella. Sama alkaa harkita myös Rajakylää ja Kaketsua jos Sairaalanrinne tuntuu sopivalta vaihtoehdolta. Tässä omat kokemukset kolmen tuskaisen vuoden ajalta, saman kommentin jättänyt toiseenkin julkaisuun. Älä muuta.

    • Anonyymi

      Eikös teillä siellä Oulussa ole lapsiin sekaantunut seurakuntajohtaja?

      • Anonyymi

        on

        kokonainen seurakunta pedofiilejä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      39
      2717
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1649
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1535
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      136
      1473
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1249
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      324
      1037
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      974
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      85
      936
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      910
    10. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      865
    Aihe