Imatran valtuusto

Anonyymi

Hyvin huomaa että vaalit lähestyy kun valtuustossa lupaillaan asioita jotka eivät koskaan toteudu. Nyt siellä lupailtiin ilmaisia linja-auto kyytejä kaikille mikä tarkoittaa että KAIKILLE eli matkustajat eivät välttämättäole veronmaksajia vaan satunnaisia kulkijoita mistä tahansa. Ja toisaalta maksajina ovat imatralaiset työssä käyvät veronmaksajat jotka joutuvat pakostakin ajamaan aina vain kallistuvaa polttoainetta käyttävällä autollaan työmatkat koska julkista liikennettä ei ole kaupungin aikilla alueilla. Työssä käyvät maksavat veroina ilmaiset matkat joita KAIKKI voi käyttää.
Luuleekohan nuo vallanhaluiset valtuutetut että äänestäjät ovat tyhmiä ja uskovat tuollaista??? Ennemmin kannattaa uskoa joulupukkiin!

6

116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missään ei ole luvattu, on tehty vaan esitys. Älä vääristele asioita.

   • Anonyymi

    Ei tietenkään ole luvattu vaan tehty esitys mikä näyttää hyvältä ennen vaaleja ja mikä voidaan unohtaa kaikessa hiljaisuudessa kun paikka on saatu valtuustossa. Näin politiikka ja poliitikko toimivat. Ja jotkut vielä vaivautuvat äänestämään. Toivottavasti äänestysprosentti jää mahdollisimman matalaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tietenkään ole luvattu vaan tehty esitys mikä näyttää hyvältä ennen vaaleja ja mikä voidaan unohtaa kaikessa hiljaisuudessa kun paikka on saatu valtuustossa. Näin politiikka ja poliitikko toimivat. Ja jotkut vielä vaivautuvat äänestämään. Toivottavasti äänestysprosentti jää mahdollisimman matalaksi.

    Olen kanssasi samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Äänestäjät muistakaa että vain esitys. Samaa asiaa on esitetty ennenkin eikä sen toteuttaminen ole ollut mahdollista, joten eipä innostuta huuhailijoitten jutuista.
   Seurataan miten käy uimahallin ja kaavan kanssa ja kenelle seuraavaksi rakennetaan yritystiloja.

  • Anonyymi

   Järkeväähän tuo on, että selvitetään asia kunnolla, ennenkuin päätetään mitään. Valtuusto oli tästä yksimielinen eli tämä on niin Persujen, Kokoomuksen, Demareiden kuin muidenkin yhteinen toive.

   Näinkö on niin, että täällä taas tietty porukka on ulisemassa, ettei vaan tehtäisiin mitään muutosta, mikä parantaisi pienituloisempien tilannetta? Sehän on selvää, että julkista liikennettä käyttävät aktiivisimmin ajokortittomat lapset, nuoret ja aikuiset, pienituloiset, joille oma auto tulisi liian kalliiksi, ikäihmiset jne.

   On se kumma juttu, miten nämä oikeistolaisia arvoja kannattavat ovat aina niin hädissään, kun yritetään pienituloisimpien tilannetta helpottaa.

  • Anonyymi

   Kuka saatana haluu istuu jossain tunkkasessa, tautisessa dösässä?! En minä ainakaan. Omassa autossani saan valita vieressä istuvan ihmisen itse.
   En koskaan halua kulkea bussilla

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   9031
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   19
   2713
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   41
   2342
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   2257
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   35
   1650
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   82
   1423
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   41
   1000
  8. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   847
  9. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   58
   845
  10. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   35
   832
  Aihe