Pohdintoja energiahoidoista

Anonyymi

Käytännössä ihminen koostuu atomeista, jotka taas koostuvat kvarkeista joita pienempiä alkeishiukkasia ei ole ainakaan toistaiseksi löydetty tieteellisillä metodeilla. Energiahoidoilla manipuloidaan tukkiutuneita energiavirtoja virtaamaan vapaammin.

Minulla on kehossani hermovaurio jolle olen itse antanut käsilläni energiahoitoa koska ns. länsimaisen lääketieteen keinot ovat vähissä kun hermot ovat vaurioituneet. Lähinnä pitäisi vain syödä kipulääkkeitä.

Olen pitänyt kättä hermovaurion päällä siinä toivossa että se muokkaisi hermovauriossa olevien vaurioituneiden hermosolujen atomeita vastaamaan terveen käden hermosolukkoa vastaavaksi.

Mielestäni itse-energiahoidon tulokset ovat olleet positiivisia ja oloni on kohentunut melko lyhyessä ajassa kun olen vain pitänyt kättä hermovaurion päällä, niin kauan kuin kipu on antanut vastaan.

Koska parempaakaan hoitoa ei ole saatavilla niin pitää kokeilla epävirallisempia hoitokeinoja, enkä usko että muutamasta akupunktiokerrastakaan olisi paljoakaan apua. Toisaalta sitäkin voisi kokeilla. Jos länsimainen lääketiede ei pysty parantamaan esim. hermovaurioita niin kyllä kannattaa kokeilla muitakin keinoja sillä keho koostuu atomeista jotka ovat energiasidoksessa toisiinsa.

Solut koostuvat myös atomeista ja solujen atomeita voi manipuloida energiahoidoilla.

Radioaktiivisesta säteilystä saadut sairaudet toimivat periaatteessa hieman samalla tavalla kuin energiahoidot. Voimakkaasti radioaktiivisesti säteilevä objekti manipuloi kehon solujen atomeja niin että sinne kehittyy syöpiä, palovammoja, yms.

Itselläni tavoite energiahoidossa on muokata vaurioituneiden solujen atomeita, terveiden solujen atomeiden avulla, niin että vaurioituneeseen kohtaan sekä aivoihin syntyisi uutta tervettä hermosolukkoa

7

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mietityttääkö koskaan mikä on tuon ”voiman” todellinen lähde...? Susi lampaan vaatteissa..

      • Anonyymi

        Hörhöuskovaiset elävät itsekin luonnon antamalla energialla. Mm. kristinusko on jarruttamassa ihmisten itsehoitoja.
        Vastikketon huijaaminen ja rahastaminen on rikollista, mutta kokeneet ihmiset osaavat erottaa ne aidoista hoitomuodoista.


      • Anonyymi

        Eikö se ole ihan luonto, mikä on energian alkulähde, mikä on sitten luonnon alkulähde niin se onkin sitten tuntematon mysteeri


    • Anonyymi

      Mistä sinä tiedät, että sinulla itselläsi tai energiahoitajalla on kyky hallita atomeja juuri toivotulla tavalla? Vastaavastihan voisi käydä niin, että atomeissa tapahtuisikin jotain negatiivista, joka romuttaa terveyttä lisää.

    • Anonyymi

      "Solut koostuvat myös atomeista ja solujen atomeita voi manipuloida energiahoidoilla."

      Ns. "energiahoidoissa" ei ole havaittu välittyvän minkäänlaista energiaa. Atomien manipulointiin sitä tarvittaisiin. "Energiahoidoilla" ei ole vaikutusta atomeihin.

      "Radioaktiivisesta säteilystä saadut sairaudet toimivat periaatteessa hieman samalla tavalla kuin energiahoidot. Voimakkaasti radioaktiivisesti säteilevä objekti manipuloi kehon solujen atomeja niin että sinne kehittyy syöpiä, palovammoja, yms."

      Radioaktiivinen säteily on energiaa ja se voi siis atomeihin vaikuttaa, kuten vaikuttaakin. "Energiahoidot" eivät toimi periaatteessakaan samoin koskapa eivät toimi ollenkaan.

    • Anonyymi

      Kyllä energiahoidot on mielestäni pakko olla totta, Mikael Rissanenkin niitä uskoo.

    • Anonyymi

      Minäkin harrastan energiahoitoa itselleni. Käyn myös energiahoitajalla. Olen huomannut, että myös itsehoidosta on apua, joskaan se ei minulla ainakaan vielä ole yhtä voimakasta kuin hoitajalla. Olen saanut apua unettomuuteen ja alaselän, lonkan ja polven kipuun. Tunnen hoidon voimakkaasti. Hoitajat kädet tuntuvat kuumilta ja lonkassa ja polvessa tuntuu liikettä, koko jalassa nykimistä, välillä alaselkä ja jalka on kuin tunnoton. Hoidon jälkeen mahtavan hyvä olo ja myös nukun hyvin pitkän aikaa. Nykyään tarvii käydä vain muutaman kerran vuodessa, aluksi kävin viikottain, sitten vähitellen harvensin. Ja tuo itsehoito alkoi toimia jo muutaman hoitokerran jälkeen ja on vähitellen voimistunut. Mukavaa, kun pystyy taas harrastamaan liikuntaa, eikä tarvi särkylääkkeitä ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe