Pohdintoja energiahoidoista

Anonyymi

Käytännössä ihminen koostuu atomeista, jotka taas koostuvat kvarkeista joita pienempiä alkeishiukkasia ei ole ainakaan toistaiseksi löydetty tieteellisillä metodeilla. Energiahoidoilla manipuloidaan tukkiutuneita energiavirtoja virtaamaan vapaammin.

Minulla on kehossani hermovaurio jolle olen itse antanut käsilläni energiahoitoa koska ns. länsimaisen lääketieteen keinot ovat vähissä kun hermot ovat vaurioituneet. Lähinnä pitäisi vain syödä kipulääkkeitä.

Olen pitänyt kättä hermovaurion päällä siinä toivossa että se muokkaisi hermovauriossa olevien vaurioituneiden hermosolujen atomeita vastaamaan terveen käden hermosolukkoa vastaavaksi.

Mielestäni itse-energiahoidon tulokset ovat olleet positiivisia ja oloni on kohentunut melko lyhyessä ajassa kun olen vain pitänyt kättä hermovaurion päällä, niin kauan kuin kipu on antanut vastaan.

Koska parempaakaan hoitoa ei ole saatavilla niin pitää kokeilla epävirallisempia hoitokeinoja, enkä usko että muutamasta akupunktiokerrastakaan olisi paljoakaan apua. Toisaalta sitäkin voisi kokeilla. Jos länsimainen lääketiede ei pysty parantamaan esim. hermovaurioita niin kyllä kannattaa kokeilla muitakin keinoja sillä keho koostuu atomeista jotka ovat energiasidoksessa toisiinsa.

Solut koostuvat myös atomeista ja solujen atomeita voi manipuloida energiahoidoilla.

Radioaktiivisesta säteilystä saadut sairaudet toimivat periaatteessa hieman samalla tavalla kuin energiahoidot. Voimakkaasti radioaktiivisesti säteilevä objekti manipuloi kehon solujen atomeja niin että sinne kehittyy syöpiä, palovammoja, yms.

Itselläni tavoite energiahoidossa on muokata vaurioituneiden solujen atomeita, terveiden solujen atomeiden avulla, niin että vaurioituneeseen kohtaan sekä aivoihin syntyisi uutta tervettä hermosolukkoa

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mietityttääkö koskaan mikä on tuon ”voiman” todellinen lähde...? Susi lampaan vaatteissa..

      • Anonyymi

        Hörhöuskovaiset elävät itsekin luonnon antamalla energialla. Mm. kristinusko on jarruttamassa ihmisten itsehoitoja.
        Vastikketon huijaaminen ja rahastaminen on rikollista, mutta kokeneet ihmiset osaavat erottaa ne aidoista hoitomuodoista.


      • Anonyymi

        Eikö se ole ihan luonto, mikä on energian alkulähde, mikä on sitten luonnon alkulähde niin se onkin sitten tuntematon mysteeri


    • Anonyymi

      Mistä sinä tiedät, että sinulla itselläsi tai energiahoitajalla on kyky hallita atomeja juuri toivotulla tavalla? Vastaavastihan voisi käydä niin, että atomeissa tapahtuisikin jotain negatiivista, joka romuttaa terveyttä lisää.

    • Anonyymi

      "Solut koostuvat myös atomeista ja solujen atomeita voi manipuloida energiahoidoilla."

      Ns. "energiahoidoissa" ei ole havaittu välittyvän minkäänlaista energiaa. Atomien manipulointiin sitä tarvittaisiin. "Energiahoidoilla" ei ole vaikutusta atomeihin.

      "Radioaktiivisesta säteilystä saadut sairaudet toimivat periaatteessa hieman samalla tavalla kuin energiahoidot. Voimakkaasti radioaktiivisesti säteilevä objekti manipuloi kehon solujen atomeja niin että sinne kehittyy syöpiä, palovammoja, yms."

      Radioaktiivinen säteily on energiaa ja se voi siis atomeihin vaikuttaa, kuten vaikuttaakin. "Energiahoidot" eivät toimi periaatteessakaan samoin koskapa eivät toimi ollenkaan.

    • Anonyymi

      Kyllä energiahoidot on mielestäni pakko olla totta, Mikael Rissanenkin niitä uskoo.

    • Anonyymi

      Minäkin harrastan energiahoitoa itselleni. Käyn myös energiahoitajalla. Olen huomannut, että myös itsehoidosta on apua, joskaan se ei minulla ainakaan vielä ole yhtä voimakasta kuin hoitajalla. Olen saanut apua unettomuuteen ja alaselän, lonkan ja polven kipuun. Tunnen hoidon voimakkaasti. Hoitajat kädet tuntuvat kuumilta ja lonkassa ja polvessa tuntuu liikettä, koko jalassa nykimistä, välillä alaselkä ja jalka on kuin tunnoton. Hoidon jälkeen mahtavan hyvä olo ja myös nukun hyvin pitkän aikaa. Nykyään tarvii käydä vain muutaman kerran vuodessa, aluksi kävin viikottain, sitten vähitellen harvensin. Ja tuo itsehoito alkoi toimia jo muutaman hoitokerran jälkeen ja on vähitellen voimistunut. Mukavaa, kun pystyy taas harrastamaan liikuntaa, eikä tarvi särkylääkkeitä ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe