psyykoosi psykiatria

Anonyymi

1. Kukaan ei uskalla vastustaa psykiatria, jolla on oikeus kuin vanhan ajan kunkaalla vangita sinut heti pimeään putkaselliin, jos kielesi ei mielistele narsistista despoottista valtaansa ihailevaa psykiatria, kukaan ei uskalla kuin nyökyttää päätä, joten psykiatrilla ei ole pienintä hajua siitä mitä psykiatrin kuulustelema ihminen ajattelee.
2. Jotkut ei puhu sanaakaan psykiatrille, joten mistä he tietää, millainen mieli kuulusteltavlla on. Koska Ihmisille kehittyy luontainen inho despotismia, - hirmuvaltaa, yli-viisautta ja mielipuolisia rangaistuksia antavia psykiatreja kohtaan, ettei he koskaan halua olla moisen barbarismin kanssa tekemisissä ja tajuavat että kyse on poliittisista rangaistuksista psykiatrian "auttajan sädekehä pukuun" pukeutuneita kiduttajilta ihmisille jotka ovat sielultaan sivistyneitä, lakia kunnioittavia. (usein kriitikoita),
joita minkään maan laki ei salli pidätettää, siksi valtioiden on pidätettävä kriitikot psykiatriaa käyttäen, jota psykiatrit mielellään tekevät , koska tajuavat, ellei he tanssi valtion pillin mukaan, valtio lopettaa heille palkan maksun.

psykiatria on politiikkaa, poliittisia pidätyksiään psykiatrit perustelee että potilalla on moninaisia kehon oireita, saadakseen keinotekoisen syyn pidättää henkilöitä jotka ei ole rikosta tehneet [ei ole yhtä ainutta tautia maapallolla jossa olisi vain yksi oire], joten tyhmempikin tajuaa että psykiatrit ovat poliittisista syistä merkanneet joka kehon kivun päästä varpaisiin psychestä tulevaksi.

Tämä vainoharhan opetus on tappanut tuhansia aivokalvon tulehdus potilaita
Ja syöpä potilaita jotka on savustettu tutkimattomana ulos väittäen että monaiaset oireet [kuuluu kaikkiin tauteihin] ovat mielisairautta.
Tämä on vaarallista tappavaa tarot kortti ennustelu tiedettä, jota valtio maksaa.
Jokainen kuvttlee että yhteiskunta, joka tätä sairasta oppia harjoittaa on sivistynyt,
Ja uskoo joulupukki satuja, että psykiatria näkee näkymättömiä sisimpiä, se on vaarallisin ja suurin valhe ja näennäistiede, sillä sielu on näkyvä vain jumalalle, jokainen joka kuvittelee näkevänsä toisten sielun (psycheä ei ole) ja puoskaroi toisten näkymättömällä sisimmällä
Merkkaa mielestään terveimmät kriitikot mielisairaaksi, vainoahrhaisia opuksiaan seuraten on kansan vihollinen.

Valtio maksaa (sisältäen hermomyrkyt ja psykiatrien palkat) 11 biljoonaa vuodessa.

Psykiatriaa valtio tarvitsee:

Tekemään isänmaataan rakastavista ja siihen luottavista tervejärkisimmistä kriitikko suomalaisista, isänmaansa hirmuvaltaa pelkääviä, vihaavia, vapisevia ihmisraunioita.
Tähän valtio kuluttaa 11 biljoonaa.

Psykiatria on mielivaltaisena nimellisenä tieteenä, jota käytetään kriitikkojen kiduttamisen, on kiellettävä.
Psykiatrien tehtävä on tehdä kriitikoista - ei uskottava - naurettava - lainsuojaton - instituutiossa pidettävä "hullu" ettei hänen demokraattiset yhteiskuntaa rakentavat ja virkamies diktatorismia purkavat - kansan äänestys yhteiskunta, - vakuutus terveys ja valinnan vapaus demokratia mielipiteet leviä.
He ovat uhaka sosialismille, diktatuurille, jossa virkatantta päättää senkin missä yksilö käy lääkärissä, koska maamme markkinoi (pelättävän kammottavaa), julkisterveyttä paratiisina koko maapallolle.

Psykiatria on poliittinen sairaus ja kuuluu tautiluokitteluun ja sairauden tunnottomana pelolla hallinnoivana, kiristäjänä, rahan kerääjänä pillereillä, jotka tuhoaa mielen- je kehon hyvin voinnin, tekemällä niin paksun kemiallisen epätasapainon, että sodan tullen Suomen on antauduttava 2 tunnissa, koska 45 % kansansta (lapset mukana) on myrkytetyt niin pahaan kemialliseen epätasapainoon, että he tuskin pystyvät nostamaan sota reppua, saati kantamaan.

Olemme jo tuhonneet maamme ja kansan Psyykke pillereinä, koska valtio maksaa Psyykke pillerit, kaikista yritetään tehdä hulluja ja psyykke pilleri orjia. Valtion tulisi tietää kansa vihaa ja inhoaa tallaista julkisvaltiota.
Siksi ihmiset ostaa terveys vakuutuksia, ettei heidän tarvitse mennä poliittisesti sosialistien ohjauksessa olevalle julkiselle, joka sorvaa jonossa hulun papruja.

1

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huh, nyt on kyllä oudointa mitä oon lukenut pitkään aikaan. Kirjoitus kuulostaa vanhalta suomenkieleltä, johon on lisätty muutama kirjoitusvirhe. Toki täysi mahdollisuus että kyseessä on trolli. Mikäli kuitenkin on ollut tosissaan tuota kirjoittaessaan ja vielä sen lähettäessään niin jo tosta tekstistä päätellen kirjoittaja on mitä todennäköisimmin aineissa, alkoholin vaikutuksen alaisena tai vetänyt jotenkin muuten päänsä täyteen. Yks vaihtoehto on kans et kirjoittaja on vetässyt ton kyseisen tekstin jostain kirjahyllynsä perältä löytyneestä opuksestaan ja kokenut jotenkin hyväksi ideaksi kopioida kyseisen otteen tänne.

   Vaihtoehtona tietysti että oma pääni on jo tuhottu näillä "psyykke pillereillä" ja olen yksinkertaisesti "psyykke pilleri orja". Itse olen kuitenkin sitä mieltä että tuohon psykiatriaan pitäis nimenomaan panostaa enemmän. Hyvin paljon on oman kokemukseni mukaan myös psykiatreja jotka määrää vaan lääkkeitä eivätkä perehdy potilaan auttamiseen. Tähän saattaisi kuitenkin toimia yksinkertaisesti rahoitus, jolla parannetaan sekä lisätään psykiatrien koulutusta sekä potilaiden palveluja. Palkkaerotkin huomattavia yksityisen ja julkisen sektorin välillä. Jos siis mitään väliä on palkan suuruudella niin helposti kyllä paremmat ja kokeneemmat vaihtaa tuonne yksityiselle puolelle työskentelemään.

   Itse pääsin psyykenlääkkeistä eroon muutama kuukausi sitten, ero oli kyllä kieltämättä suuri, lääkitys oli turruttanut tunteet. Tilanne kuitenkin ennen lääkityksen aloittamista oli todella huono, jaksaminen oli nollilla ja olin itsetuhoinen. Lääkitys auttoi selviämään päivästä, viikosta, kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen. Kohdallani toki olisi lääkkeet voitu purkaa aiemminkin mutta mielenterveyspuolella on todella paljon ruuhkaa.

   Osaatko mainita, mistä löytyisi tietoa noista tuhansista aivokalvontulehduspotilaista vai onko vain oma keksimäsi/hataralta pohjalta päättelemäsi juttu? Totta on että "näkymättömiä" sairauksia voidaan leimata psykiatrisiksi ongelmiksi ja jos fyysiseen sairauteen ei todisteita löydy niin helposti heivataan psykiatrian puolelle. Omasta lähipiiristäni jo pari tällaista tapausta löytyy, migreeni sekä me/cfs. En kuitenkaan leimaisi koko yhteiskuntaa diktatuuriksi tai sosialistiseksi valtioksi fyysisten sairauksien diagnosointiongelmien ja siitä johtuvan potilaiden siirtelyn perusteella.

   Onko mitään konkreettista todistetta näistä sun väittämistä vai onko omasta mielestäsikin ihan hatusta vedettyä? Kertaan vielä väittämät joihin toivoisin todisteita

   1. Psykiatri voi suorilta vangita sinut pimeään putkaselliin (perusteet tahdosta riippumattomaan hoitoon ei kuitenkaan ole kovinkaan kevyet)

   2. Kaikki julkisen puolen psykiatrit ovat narsisteja

   3. Kukaan ei uskalla sanoa psykiatrille vastaan

   4. Ihmisen luontainen inho hirmuvaltaa vastaan (onko todisteita tällaisen luontaisen inhon kehittymisestä vai riippuuko ihmisen mielipiteet sittenkin vaan ympäristöstä)

   5. Poliittiset rangaistukset psykiatrian puolelta (kerrotko jonkun maksimissaan 20 vuotta vanhan esimerkin Suomesta, rangaistus tai mainitsemasi pidätys)

   6. "Jota psykiatrit mielellään tekevät, koska tajuavat, ellei he tanssi valtion pillin mukaan, valtio lopettaa heille palkan maksun" Teoria sille miksi kyseiset psykiatrit roikkuvat valtiolla töissä kun saisivat parempaa palkkaa yksityiseltä

   7. Sielun olemassaolo

   8. Jumalan olemassaolo

   9. Selvennä psykiatrian kuulumista tautiluokitteluun

   Voisit noihin vastailla ja selventää sanomaasi. Jos olet ihan oikeasti tosissasi näiden väitteiden kanssa niin yritän omalta osaltani siinä tapauksessa tehdä tästä mahdollisimman asiallisen keskustelun

   Mikäli olit kyseistä viestiä lähettäessäsi päihteiden vaikutuksen alaisena, toivottavasti kerrot asiasta. Näin mahdollinen nuoriso, joka tänne eksyy, saa vihiä päihteiden nurjasta puolesta. Kummallisia päähänpistoja voi tulla.

   Vaikka olisitkin trolli niin jatka hyvä trolli, tästähän voi kehkeytyä vaikka mikä keskustelu, annetaan ihmisille kunnon naurut

   Mutta juu, eipä tässä muuta. Katsotaan tuleeko keskustelu vai ei

   Nimim. Yövalvoja

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   3922
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3512
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   127
   1893
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   1673
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   103
   1240
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   849
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   809
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   728
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   55
   693
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   626
  Aihe