Terveystalo on roisto

Anonyymi

Terveystalo laskuttaa tekemättömistä töistä ja hoidoista, joita lääkäri ei ole antanut.

Kävin Terveystalon lääkärillä, ja lääkäri sai hermoromahduksen eikä kyennyt antamaan hoitoa. Vastaanotto keskeytyi enkä saanut hoitoa.

Siitä huolimatta Terveystalo lähettää täyden laskun. Myös ylilääkäri on juonessa mukana. Ei korvaansa lotkauta huomautukselle vaan ainostaan uhkailee asian viemisellä perintään. Onko muilla kokemuksia Terveystalon ahneudesta?

31

3837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama kokemus. Laskutti 60 minuutin taksan 30 minuutin hoidosta. En ole käyttänyt sen jälkeen.

      • Anonyymi

        Yksityislääkäri laskuttaa varatun ajan mukaan vaikka vastaanotto jäisikin lyhyemmäksi. Eihän lääkäreillä ole käytössä kellokorttia ja tuntiveloitus sen perusteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksityislääkäri laskuttaa varatun ajan mukaan vaikka vastaanotto jäisikin lyhyemmäksi. Eihän lääkäreillä ole käytössä kellokorttia ja tuntiveloitus sen perusteella.

        Vaan annetusta hoidosta saa laskuttaa. Yliaikaa ei saa laskuttaa. Lääkärit on sika ahneita.


    • Anonyymi

      Kuopiossa liikalaskuttaa myös.

    • Anonyymi

      Jos lääkäri on saanut hermoromahduksen ja siitä aiheutunut kesken vastaanoton hänelle työkyvyttömyys, kyllä hoitolaskua kohtuullistettaisiin. Taitaa olla vaan oma tulkintasi tilanteesta, joten maksa kiltisti laskusi.

      • Anonyymi

        Lääkäri on asiantuntija potilaaseen nähden. Ei varmasti tarvitse maksaa jos ei saa palvelua.


    • Anonyymi

      Tein muistutuksen Terveystalon potilasasiamiehelle. Sitten tuli soitto Malmin ylilääkäriltä. Arvatkaa miten lähestyi asiaa. Uhkaili perinnällä ja vaan toitotti että sinun on maksettava aiheeton lasku.

      • Anonyymi

        Onpa huonoa palveluasennetta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa huonoa palveluasennetta

        Terveystalo vähättele potilaiden asioita. Vain laskujen teko on heistä kivaa.


      • Anonyymi

        Sama kokemus palaute "laatu vastaalle", samaa palautetta kuin lääkäriltä.
        " Pahoittelut jos ette, ollut tyytyväinen. No en ollut miksi ei asiasta voitu antaa kunnon palautetta, no lasku oli kyllä täydeltä ajalta, mutta aika tutkimus aika ei ollut sitä.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terveystalo vähättele potilaiden asioita. Vain laskujen teko on heistä kivaa.

        Onpas täällä tosi hyvä kommentti ja lyhyesti.
        Siteeraan sitä :Terveystalo vähättelee potilaiden asioita. Vain laskujen teko on heistä kuvaa.
        Tämä on totista totta kun itse voin kokemusta vahvistaa., eivät kestä palautetta.


      • Anonyymi

        Terveystalo ihan luokaton firma.


    • Anonyymi

      Kaikesta Terveystalossa haisee asiakkaan huijaus. Ahneus on tyly. Jätetään käymättä ihmiset ja lyödään boikottiin.

      • Anonyymi

        Terveystalo kerää rahat ihmisiltä ja ei ota mitään vastuuta hoidoista. Jos joku erehtyy antamaan palautetta hoidosta ja sen laadusta niin vähän muokkaillaan potilasmerkintöjä sillain että asiakas on väärässä ja terveystalon laatuvastaavakin on mukana juonessa. Huonot on kokemukset terveystalosta.


    • Anonyymi

      Tutuilta kuullut myös Terveystalon ahneudesta. Yritämme välttää käyttöä.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt on minullekin selvinyt mitä terveystalon toiminnan ydin on, se raha ja raha.

      Terveystalon lääkärit on vasta erikoistuvia, mutta käytös kuin hallitsivat asiat, joka on osoitautunut tosiaan harhaksi, ja ei ole pokkaa tunnustaa vaikka on mokattu.

      Tämä on selvinyt oman tapauksen kautta, kun lääkärin käytös on ollut törkeää.

      En viitsi sitä tänne tuoda kun oletan, että terveystalon laatu vastaava vielä asiaa tutkii.

      Lääkäri ja tämä laatuvastaava ovat kyllä lähettäneet " pahoittelut"!
      Mutta törkeää käyttäytymistä, ei myö netä, vaikka kaikki tutut ja asiantuntijat ovat sitä mieltä, että törkeään käytökseen, sanalliseen, ei ole mitään perusteita.

      Niinkuin täällä moni on todenut, luottamus lääkäriin, palautuksen vastaan ottajaan on se sitten laatuvastaava tai lääkärin esimies, kylmää torjuntaa kun tekee valitusta aiheesta on se sitten lääkärin toiminta tai laskutuksen perusteista.

      Kyllähän sen näkee mitä yksityinen lääkäri ja myos yritys hakee karmean hyvää tulosta.
      Tosiaan sen näkee kun lukee vero ja tulo tietoja, onhan varmaan etenkin nuorilla lääkäreillä armoton kilpailu miten aikaisemmin, pääsee näyttämään komeat talot ja auton pitää olla kalliimpi kuin toisilla, siinä pitää saada laskutusta aikaan.
      Totuus on etenkin vanhempaa väkeä, ei ainakaan osa lääkäreistä pidä kuin laskun maksajina, kokonaisvaltainen terveyden / sairauden tutkimus jää toisarvoiseksi.
      Tähän loppu tulokseen olen terveystalon lääkäreiden osalta ikävä kyllä tullut.
      Kun taas yleisen terveyden huollon puolesta, en voi sanoa kuin kiitos heille, sieltä olen saanut hyvää, inhimillistä hoitoa, kuten myös Mehiläisen ja Terveysaseman henkilöstöltä.

      • Anonyymi

        Se on juuri näin.


    • Anonyymi

      On!
      Sekä lääkärien osaamattomuudesta.
      Eikä mokia tunusteta, asiakasta syyllistetään.

    • On ihan tuore kokemus. Asia on vielä kesken. Tilasin tammikuun lopulle ajan älyttömän kalliiseen koronatestiin. Olin lähdössä Ruotsiin eikä julkisen puolen testeihin päässyt sillä syyllä. Sitten Ruotsin viranomaiset muuttivat matkustusääntöjä ettei testiä tarvitakaan. Peruutin ajan. Terveystalo vaati kuitenkin peruutuksesta jotain hallinnollista maksua, jonka maksoin 11.2.2022. Kaikki oli maksussa ok, viitenumerot ym. paitsi eräpäivä liian aikainen, olisi pitänyt olla 17.2.

      Sain maksumuistutuksen, jonka jälkeen lähetin heti sähköpostia Terveystalon laskutukseen että lasku on maksettu, että muistutus on aiheeton. Sain automaattivastauksen, että asiaa käsitellään. Otsikossa asian no.

      Sen jälkeen mitään ei kuulunut, ei ihmisen kirjoittamaa vastausta, ei puhelinsoittoa.

      NYT 26.3. hain postilaatikosta Ropo Capitalin maksuvaatimuksen, jossa alkuperäinen 20€ oli lähes kaksinkertaistunut! Paatuneet puusilmät eivät ole ilmeisesti lukeneet viestejäni ollenkaan. Nyt on siis seuraavana arkena edessä asiakaspalveluun jonottaminen, sillä tuskin nuo lukevat sitä toistakaan sähköpostiviestiä jossa kiistän uudelleen maksuvaatimuksen.

      Terveystalon laskutuskäytännöt ovat häikäilemättömiä ja virheellisiä. Täytyy valittaa kuluttajaviranomaisille.

    • Anonyymi

      Laita kuluttaja-asiamiehelle, yrittävät, että vanhukset säikähtää perintälaskuja, ihan niiden oma vika.

    • Anonyymi

      Soitin vahingossa Terveystalo Rovaniemellä ja sieltä kysyttiin, että Varataanko aika lääkärille? No sanoin, että jos se ei ole yksityinen lääkäri niin ilman muuta. Ei se nainen kuunnellut minua vaan varasi ajan minulle. Ja yksityinenhän puljuhan se Terveystalo on. Lasku lääkärissä käynnistä sisälsi labra kokeet myös n. 15min ja 347.80€. Peruin puhelinajan lääkärin kanssa koska ne varmasti olisivat laskuttaneet siitäkin. Melko törkeää on laskuttaminen. Lohduttauduin sillä, että Kunnallisella puolella on hoitoon pääsyssä jonot joten oletin, että saan paremmin lähetteen jatko hoitoon sairaalaan. Mutta eihän mitään lähetettä tule koska Labrakokeet ovat viitearvojen sisällä. Kyseessä on suonikohju oikean polven vasemmalla puolella heti sen polven alapuolella vasemmalla. Nyt sitten se saa jäädä ja toivottavasti se ei pahene tuosta.

      • Anonyymi

        Lisään tuohon Terveystalo tapaukseen Rovaniemellä. Kun huomasin, että olen soittanut Yksityiselle lääkäriasemalle aloin katua sitä ja soitin peruakseni lääkäri ajan niin sepä ei onnistunutkaan koska pitää soittaa 24h ennen varattua aikaa, jos soitat sen jälkeen ne laskuttavat tupla maksun siitä. Miksi pitää rangaista tuplamaksulla? Päätin mennä sitten lääkäriin koska eihän sitä tiedä miten pahaksi se suonikohju voisi mennä . Ihan selvästi jäi rahastamisen maku kyllä tästä reissusta. No nyt en hevillä mene enää yksityiselle puolelle lääkäriin. Tavalliselle pulliaiselle tuollaiset maksut ovat kyllä liian kovia. Verojen kautta kun maksetaan Kunnallisen puolen hoitoon pääsyn niin se saa riittää. Nyt kuitenkin on pitkät jonot Kirurgisiin toimenpiteisiin Rovaniemelläkin jonossa yli tuhat potilasta tällä hetkellä. Kela ei korvaa vain pienen osan jos menee yksityiselle puolelle lääkäriin. Minäkin sain tuosta laskusta 8€uroa Kelalta. Kyllä tämä Hyvinvointi alueet ovat surkeasti epäonnistuneet. Ja minä mieluummin nimittäisin aluetta nimellä Pahoin Vointi alueet. Miten ihmeessä ne kuvittelivat, että raha kasvaa puussa ja perustivat Hyvin Vointialueet.


    • Anonyymi

      Samaa laskua laskutetaan siellä myös toistuvasti maksettavaksi. Vuosien takaa otettu koronanäyte, jota olen jo pakotettu maksamaan kahdesti, nyt siis kolmas kerta tulossa. Edellisen kerran palvelunumerolta sain vaan kehotuksen maksaa lasku uudestaan, vaihtoehtona heiltä asia eteenpäin perintään. Vot näin rahaa heille tulee.

    • Anonyymi

      Kuvia otetaan mutta niitä ei katso sen alan asiantuntija.Rahaa meni 400

      • Anonyymi

        Rahastus pelaa hyvin, muusta ei sitten niin väliä olekaan!


    • Anonyymi

      Välttäkää terveystaloa, he olivat minulle varanneet ajan josta tuli tekstiviestimuistutus 2pv ennen käynti aikaa. Tottakai soitin ajanvaraukseen, työnantajalle jne mutta kukaan ei osannut kertoa miksi ja kuka ajan on varannut. Onneksi reagoin heti asiaan ja sain ajan peruutetuksi, muuten olisi ollut kallista lystiä. Tämä tapahtui Hämeenlinnassa.

    • Anonyymi

      Kävin lähimmässä pisteessä, sillä olin kovassa kuumeessa. Ei ollut edes muita kuin lääkäri paikalla sillä oli lauantai. Ohjasi minut röntgeniin ja labraan. Se palvelu löytyi eri pisteestä. Molemmista käynneistä veloitettiin tstokulut 33,30€ ja Kantamaksu 2.90€. Se maksu johtuu digikuluista ym. Toimistokulut tulevat 24/7 palvelusta. Mielestäni en saanut minkäänlaista infoa mistään. Lasku olisi mennyt suoraan heiltä vakuutusyhtiöön, mutta tätäkään ei kerrottu. Lääkäri enintään 20 min 189€. Sen firman ovea en enää avaa.

    • Anonyymi

      terveysladolle ei pääse suoraan verikieeseen, ei vaikka itse maksaisi. mitä hittoa..

    • Anonyymi

      niin ja kantapään kortisonipiikki ennen selvisi ajanvarauksella ja tunti meni työaikaa kun kävi piikitettävänä. nyt monta päivää saikkua ennen kun pääsee vastaanotolle ja sitten vielä päivä lisää saikkua. ei ainakaan työnantajan etu.

    • Anonyymi

      ja vielä, ainakin meidän terveysladolla henkilökunta on pääpiirteittäin ihan mukavaa ja asiallista. lääkäreissä sitten alkaa tapahtumaan jonkunverran lipsumista
      suurin vika ja syy huonoon johtamiseen löytynee varmaankin korkeammasta johdosta, sinänsä aika tuttu kaava monella alalla ennen totaalista vallanvaihtoa tai toiminnan loppumista.

    • Anonyymi

      Ei oo kivaa Terveystalo aiheettomien laskujen kanssa touhuaminen.
      Toivottavasti korjasivat nyt oikein.
      Hiukan epäilen että Robo cabitalilta tulee seuraava yhteydenotto.
      Jos näin käy niin se oli sitten viimeinen kerta kun Terveystaloa käytin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4618
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      128
      4060
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      34
      2624
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      200
      1653
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1306
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1279
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1238
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1223
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1183
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1095
    Aihe