Häiriötekijä

Jaakko nojasi taakse ja asetti käsivartensa rennosti tuolin selkänojalle ja tarttui toisella kädellään tuoppiin, joka tyhjennyttyään laskeutui kopahtaen lasinaluselle. Ravintola alkoi olla täynnä illanviettäjiä, ja tasainen puheensorina oli muuttunut meteliksi. Minä en nähnyt muita kuin hänet. Mitä enemmän juomaa kului, sitä useammin katseeni pyyhkäisi hänen kasvoistaan alas haaroväliin, kuin en olisi enää ymmärtänyt olla olematta julkea.
Olimme seurustelleet hieman yli kaksi kuukautta, mutta ajankulua oli vaikeaa hahmottaa sillä tuntui siltä kuin olisimme tunteneet toisemme ennen kuin mitään aikaa edes oltiin keksitty. Silti tilanteeseen liittyi epävarmuutta Jaakon tuoreen avioeron ja huoltajuussotkujen vuoksi. Olimme päättäneet edetä asioissa hitaasti, ja minä olin itseni kesken päättänyt että etusijalla olisi Jaakon elämän järjestäminen sekä hänen jaksamisensa tarkkailu. Olin huomannut hänessä väsymisen merkkejä, ja siksi olinkin arvellut että pieni tuuletus tekisi terää. Nyt hän vaikutti rennolta ja huolettomalta pienessä nousuhumalassaan, kasvoilla kareili tuttu hymy ja silmät loistivat niin että ne huomasi baarin hämärässäkin. Hän katsoi minua tiiviisti ja kertoili juttua entisestä kämppäkaveristaan, jonka tyttöystävä oli ollut sirkustaiteilija. Minä vaihtelin asentoa hänen katseensa nostaessa levottomuuteni tasoa. Ristin jalkani ensin noin, sitten näin ja hymyilin kuin vailla tahtoa.
Kolme tuntia myöhemmin saimme melusta tarpeeksemme. Jaakko piteli kättäni kun harpoimme ovesta talvenraikkaaseen ulkoilmaan. Korttelin verran edettyämme hän pysäytti minut ja sulki suudelmaan.
-Onko sulla kylmä? Hän katsoi minua lempeästi.
-Ei enää ainakaan, hihittelin.
Sitten Jaakko suuteli minua uudestaan, tällä kertaa syvemmin, painautuen tiiviimmin minua vasten. Jatkoimme hellyyttämme yön tyhjällä kadulla ja katosimme toisiimme. Suudelmat muuttuivat yhtä luonnolliseksi osaksi elossaoloa kuin hengittäminen, lantioni liikkui Jaakkoa vasten samassa rytmissä, ja hän painoi minua käsillään rintaansa kuin ei olisi päässyt kyllin lähelle. Kun lopulta erkanimme jatkaaksemme matkaa, oloni oli yhtä huuruinen kuin ilmaan piirtyvät hengityksemme. Kävelimme kädet toistemme ympärillä, hieman huojuen mutta hyvää vauhtia kohti pientä kaksiotani. Omiin jalkoihini laittoi vauhtia vatsanpohjalle syttynyt tuli, joka hohkasi lämpöään jalkoväliin asti. Olin alkanut kiihottua miehen läheisyydestä ja tuoksusta. Olin myös tuntenut lantiotani vasten kuinka Jaakon etumus oli alkanut pullottaa suudelmiemme hellyydessä. Siinä me ylitimme siltaa muina miehinä, toinen kosteana ja toinen jäykkänä.
Kaksi korttelia ennen kotitaloani Jaakon puhelin soi.
-Mitäs sinä? Hän vastasi. -Ahaa, no mä en voi nyt oikein lähteä rattiin kun on tullut juotua hieman, hän sammalsi tämän sanoessaan.
Odotin malttamattomana että matkamme jatkuisi, olin kävellessämme kostunut niin että alkoi tuntua pakotusta. Halusin pois vaatteistani ja tehdä hyvää miehelle, ja äkkiä!
-Hei älä hätäänny, kyllä me jotain keksitään. Soitat mulle jos et saa mitään järjestettyä, asia hoituu kyllä.
Kun Jaakko lopulta laittoi puhelimen taskuunsa, hän selitti että entinen vaimo olisi tarvinnut kyytiä.
-Ei kai mitään ole sattunut?
-Ei, se on vaan jumissa jossain korvessa. Olisi halunnut kotiin yöksi. Lupasin että jotain järjestyy kyllä. On sillä yöpaikka sielläkin.
-No hyvä, sanoin ja vedin miehen lähemmäs itseäni. -Sinähän et itse voi nyt ajaa.
-Väitätkö että olen huppelissa?
-En, mutta tuo on ehkä vähäsen, sanoin kiusoittelevasti ja laitoin kämmeneni hänen pullottavaa etumustaan vasten. Tunsin selkeänä farkkujen läpi seisovan elimen rajat.
-Joo se on kyllä melko juovuksissa, Jaakko mumisi korvaani.
-No sitten siitä täytyy pitää huolta.
Suutelin miestä hellästi ja pitkään, painauduimme jälleen toisiamme vasten, tällä kertaa hieman horjahtaen. Lämmin kieli leikitteli omallani ja kädet vaelsivat painamaan lantiotani tuota pullotusta vasten. Olin niin märkä että tunsin pikkuhousujen päästäneen kosteuden jo läpi.
Tartuin Jaakkoa kädestä ja lähdin vetämään häntä ripeämmin kohti kotini ovea.
Hississä en enää malttanut, suutelin Jaakkoa ja avasin hänen sepaluksensa jotta pääsisin hyväilemään kovettunutta kalua. Jaakko huokaisi ensimmäisestä kosketuksesta, ja juoksutin kättäni pitkin varren pituutta. Kun hissi kolahti oikeaan kerrokseen, minulla oli vaikeuksia etsiä avainta. Vieressäni odottavalla miehellä pilkisti kullin pää avonaisen sepaluksen paljastamien kalsareiden kaula-aukosta. Jalkoväliäni pakotti niin etten voinut ajatella muuta. Kun lopulta sain oven auki, olin niin salamannopeasti poissa talvisista päällysvaatteistani että Jaakko naurahti minulle. Sitten hän vakavoitui ja päätti että myös loput vaatteet on eliminoitava. Hän avasi paitani napit näppärästi ja päästi rintani pullahtamaan ulos liivien kupeista. Hän alkoi suudella ahneesti ensin toista, sitten toista. Hänen kielensä pyöri nänneilläni ja kovetti ne nupuiksi. Sitten hän alkoi johdattaa minua makuuhuoneeseen. Minä aseti

10

1848

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Minä asetin hänet selälleen sängylle ja riisuin paitani sekä liivit samalla kun hän hankkiutui eroon farkuistaan. Mies katseli näkyä haltioituneena kun minä laskeuduin hänen päälleen. Hieroin läpimärkien pikkuhousujen verhoamaa haaroväliäni hänen yhä kalsareissa jöpöttävää kaluaan vasten ja sain nautinnollisen paineen klitorikselleni. Keinutin hetken lantiotani, kunnes en enää kestänyt. Nousin riisuakseni alushousuni, ja sitten vapautin miehen kalsareistaan. Näky oli ihana, kiimasta paisunut kalu nyki ja nytkyi. Asetuin kontilleni ja otin elimen pään huulieni väliin. Sitten aloin hellästi liu’uttaa suutani pitkin vartta, ja aina kun suuntasin ylöspäin painoin kieleni tiiviisti varteen ja aivan päässä pyöräytin kieltäni terskan ympäri. Ja taas alas, ylös ja ympäri… Jaakko alkoi huokailla ja mumista nautinnollisesti.
   Puhelin soi.
   -Ei vit… Jaakko nousi istumaan ja samoin minä. Hän etsi puhelimensa farkkujen taskusta.
   -No moi. Eikö sinne pysty tilaamaan taksia? Aha. No mutta jos mä laitan sulle rahaa? Miksei käy? No en mä ala niitä laskemaan tai pyytämään takaisin. Hei. Älä itke hei. Kaikki järjestyy, ihan varmasti. Eikö siellä voi olla yötä? Lapsetkin tulee mummolasta vasta sunnuntaina niin ei sun tarvitse olla kotonakaan.
   Minä nousin ja jätin Jaakon puhumaan exänsä kanssa. Etsin keittiöstä itselleni lasin vettä ja tunsin turhautumiseni nousevan, vaikka yritin pitää pään kylmänä. Minusta oli hienoa että Jaakko piti lämpimät välit lastensa äitiin, ja yritti tehdä erosta niin helpon kuin mahdollista. Hänen kiltteyteensä olin rakastunutkin. Mutta kosteuteni valui reisille samalla kun entiselle etsittiin kyytiä keskellä yötä. Join toisenkin lasillisen vettä.

   -Sori toi. Minna on aika juovuksissa ja siinä on usein draaman ainekset. Kyllä se kuulemma kyydin saa, joku isäntäväen sukulainen oli suostunut kuskiksi. Hei… tuu takas tonne.
   Jaakko otti sovittelevan ilmeen. Hän nojasi otsansa omaani vasten ja otti käsistäni kiinni. Turhautumiseni alkoi sulaa hellyydeksi ja annoin saattaa itseni takaisin sänkyyn. Heijari oli harmikseni puolitangossa keskeytyksen takia, mutta äkkiäkös minä sen taas juhlakuntoon järjestäisin. Määräsin lääkkeeksi suuhoidon jatkamista, ja pian olimme taas päässeet vauhtiin ja siihen mihin jäimme. Aioin kokeilla uutta temppua joten asettelin rintani hänen--
   Puhelin soi.
   Jaakko murahti ja nappasi luurin käteensä.
   -No mitäs nyt? Ai… No mutta jos sä haluat jutella…
   Nyt päätin ottaa ohjat käsiini. Tulistuneena aloin uhmakkaasti runkata Jaakkoa kädelläni. Mieheltä pääsi nautinnon urahdus.
   -Ei kun löin vaan varpaan…
   Otin koko kalun suuhuni.
   -Aaah! Joo… löin sen uudestaan…
   Aloin jälleen lipoa kalun vartta ja pyörittää kieltäni sen pään ympäri.
   -Kuule Minna, kun nyt ei ole hyvä hetki. Soitetaanko huomenna selvinpäin?
   Puhelimen toisesta päästä kuului huutoa. Sitten puhelu katkaistiin.
   -Tuhma… …a… …aah
   Nousin istumaan ja asetuin Jaakon syliin, siten että kalu oli märkää vakoani vasten.
   -Voisiko sen puhelimen laittaa kiinni?
   Jaakko sammutti luurin. Kiitokseksi aloin liu’uttaa märkää pimppiäni kiimaista elintä vasten. Mies mumisi jälleen nautinnosta.
   Vihdoin asetin kalun pään odottavalle aukolleni ja otin koko komeuden sisälleni. Nyt minultakin pääsi parahdus. Tunsin miten mies täytti minut kokonaan. Keinutin lantiotani ja klitorikseni osui nautinnollisesti häntä vasten kun naimme sylikkäin. Olin lähellä tulla, minkä tajuttuaan Jaakko päätti pitkittää nautintoni huippua. Se oli rangaistus tempustani. Hän nosti minut päältään ja asetti minut selälleni. Hän tuli päälleni mutta sen sijaan että olisin saanut hänet takaisin sisälleni hän kiusasi minua kalunsa päällä. Ynisin ja näytin anovaa naamaa mutta mies vain hymyili tuskalleni. Hän juoksutti terskaa pitkin vakoa ja pyöritteli sitä klitoriksella. Kiemurtelin ja anoin kunnes kalu vihdoin upposi takaisin sinne minne se kuuluu. Hän todellakin *kuului* sisälleni! Hän alkoi naida voimakkain työnnöin ja minä pääsin joka liikkeellä lähemmäs taivasta. Suutelin hänen kaulaansa jolla alkoi jo tuntua pieni sänki, nuolin kiimaisesti aataminomenaa ja upotin huutojani hänen kaulansa juureen. Jaakko kiihdytti tahtia ja minä tunsin miten tähtisade alkoi. Ensin kuumina aaltoina jotka lopulta muuttuivat laavaksi joka syöksi hurjana. Näin pelkkää valkoista enkä edes tiennyt huudanko ääneen vai pääni sisällä, nautinto räjähti selkärangasta asti ja pimppi alkoi sykkiä niin että miehen elin pusertui sisälläni. Tämä äkillinen hieronta sai hänetkin laukeamaan ja hän ilmaisi sen äänellään.
   Kun olimme molemmat saaneet hengitystämme tasattua, Jaakko tuli hitaasti pois sisältäni ja suuteli minua hellästi. Hän kierähti vierelleni ja me otimme toisemme syliin, nautinnon jälkihehkuun. Silittelimme ja suukottelimme ja minä käärin meidät peittoon kuin omaan pesään. Siihen nukahdimme.

   Aamulla vastaamattomia puheluja oli 14 ja viestejä 7.

   • Anonyymi

    Tultiin baarista, ja vanhan talon ritiläovihissi nitisi ihanasti kesäyössä. Olit tuore tyttöystäväni, katsoit Mua pää kallellaan vaaleaa ponnariasi kohentaen.., samalla painoit aivan yllättäen sormellasi stop nappulaa. Hissi pysähtyi kerrosten väliin niin, että alemmasta kerroksesta näkyi osittain hissiin. Tulit kauniit silmäsi sädehtien kiinni Muhun, huulesi näykki alahuultani.., ja kehräsit kiusoitellen; Tekiskö mieli ottaa Mut hississä? Et tarvinnut edes vastausta kysymykseesi, työnsin hetkessä kämmeneni kireiden farkkushortsiesi takataskuihin.., kiskaisin lantiosi tiukasti lantiotani vasten! Ja tunsit miten kovana olin Susta :)


  • Oletpa saanut ihanasti aidon oloista tunnetta tarinaan! Tarina olisi voinut olla kirjoitettu kuin rakkauskirjeeksi huonosta avioliitosta eroon pyristelevälle kiltille miehelle, joka osaisi varmasti arvostaa naista, joka ymmärtää antaa miehelle aikaa päästä jaloilleen. Silti pidin tietenkin tarinan porno-osuudesta ja siitä himokkaasta innosta, jolla kertoja halusi saada sisälleen sen miehen kalun, joka hänelle kuului.

   Kohtuuden ja ymmärryksen rajat löydettiin, kun kertoja sitten otti ohjat tai pikemminkin tatin käsiinsä ja anasti miehen sitten suuseksillä lastensa äidiltä. Zeus sentään, miten kiihottavaa, ja se oli sille ärsyttävälle mankujalle ihan oikein! Viimeisin ehdotus puhelimen sulkemisesta mahtoi kyllä kysyä lehmän hermoja, mutta onneksi kovemman luokan vihjaukset menivät vihdoin perille ja mieskin ymmärsi, mistä linnunpesästä onnensa löytäisi. :)

   • Kiitos tosi paljon tästä palautteesta! Todella ajatuksella luit ja vastasit. Rohkaisit kirjoittamaan ehkä toisenkin pätkän, vaikka pelkäsin että tuo romantiikka/tunnepuoli ei niin uppoaisi lukijoihin.

    Kiitos ja kumarrus yksityiskohdat huomioivasta viestistäsi. Tuli hyvä mieli. Olet todellakin 'slick'.


   • LedaAtomica kirjoitti:

    Kiitos tosi paljon tästä palautteesta! Todella ajatuksella luit ja vastasit. Rohkaisit kirjoittamaan ehkä toisenkin pätkän, vaikka pelkäsin että tuo romantiikka/tunnepuoli ei niin uppoaisi lukijoihin.

    Kiitos ja kumarrus yksityiskohdat huomioivasta viestistäsi. Tuli hyvä mieli. Olet todellakin 'slick'.

    Ole hyvä ja pus-pus! <3 Kurjaa, että seksinovellit.com sivuston hiljattain kadottua jäljellä olevat nettifoorumit seksitarinoiden julkaisuun ja niistä keskustelemiseen ovat purjon väärinkäyttäjien valtaamia... :( Johtuu siitä, että anonyymi netti on monelle se viimeinen avoin henkireikä paineiden ja turhautumien purkamiseen. Uutta novellisivustoa odotellessa mennään sitten kai tällä! (toinen vinkki sisäsiisteille eroottisille tarinoille: kaksplus.fi)


   • Slick76 kirjoitti:

    Ole hyvä ja pus-pus! <3 Kurjaa, että seksinovellit.com sivuston hiljattain kadottua jäljellä olevat nettifoorumit seksitarinoiden julkaisuun ja niistä keskustelemiseen ovat purjon väärinkäyttäjien valtaamia... :( Johtuu siitä, että anonyymi netti on monelle se viimeinen avoin henkireikä paineiden ja turhautumien purkamiseen. Uutta novellisivustoa odotellessa mennään sitten kai tällä! (toinen vinkki sisäsiisteille eroottisille tarinoille: kaksplus.fi)

    Kiitos vinkistä! Aikanaan oli olemassa sivusto nimeltä seksinovellit.com, mutta se tuntuu kadonneen hiljattain. Siellä oli aihealueittain luettavaa, niin sisäsiistejä kuin vähemmän siistejä. Valittajia oli kommenteissa kohtuullisen vähän juuri sen takia että sai itse valita millaista tarinaa lukee.
    Pus-pus sinnekin! <3


   • Slick76 kirjoitti:

    Ole hyvä ja pus-pus! <3 Kurjaa, että seksinovellit.com sivuston hiljattain kadottua jäljellä olevat nettifoorumit seksitarinoiden julkaisuun ja niistä keskustelemiseen ovat purjon väärinkäyttäjien valtaamia... :( Johtuu siitä, että anonyymi netti on monelle se viimeinen avoin henkireikä paineiden ja turhautumien purkamiseen. Uutta novellisivustoa odotellessa mennään sitten kai tällä! (toinen vinkki sisäsiisteille eroottisille tarinoille: kaksplus.fi)

    Höh, enpäs itse lukenut viestiäsi ajatuksella. Mainitsit seksinovellit.com -sivuston ja minä tässä sitä päivittelemään. Ehkä hieman vielä verta kofeiininkierrossa.


  • Anonyymi

   Taas samaa paskaa

   • Tämä oli ensimmäinen kirjoittamani paska, joten "taas samaa" on ehkä vähän väärään luuloon perustuva arvio. Mutta kiitos palautteestasi.


   • Tämä oli ensimmäinen kirjoittamani paska, joten "taas samaa" on ehkä vähän väärään luuloon perustuva arvio. Mutta kiitos palautteestasi.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1691
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1231
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1193
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   161
   968
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   11
   756
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   697
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   50
   646
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   46
   623
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   564
  Aihe