Ryhmäseksiä lääkärin pöydällä

Slut05

"Huomenna klo 11.", kuului virkailijan ääni. Merkitsin muistutuksen puhelimeeni kaiken varalta, jos unohtaisin. Ensimmäinen gynekologin tarkastukseni, mietin mielessäni. No..ihan arkipäiväähän tämä lääkäreille on mitä turhaan jännittämään..
"Marttinen Julia", kuului miehen ääni huoneen ovelta."Mies?",mietin kauhuissani, olin koko ajan kuvitellut pääseväni naisen vastaaotolle.No, reippaasti sisälle vain..Kättelyiden ja esittelyjen jälkeen mies toteaa "voit nyt riisuuntua ja käydä selällesi tuohon pöydälle". Tunsin sydämen tykytykseni korvissa asti, ja ajattelin myös hänen huomanneen jännitykseni. "Ei huolta, Tämä on ihan normaali toimenpide", hän sanoi, ja rauhoituin hieman.
Hetken venkoiltuani otin kiltisti housuni pois, ja asetuin parhaaseen mahdolliseen asentoon hoitopedille. Paljaaksi ajeltu alapääni näytti kiinnittävän lääkärinkin huomion, mutta nopeasti hän käänsi katseensa papareihinsa. "Nosta jalat tähän korokeille", tein työtä käskettyä ja makasin alapää paljaana valon suoraan kohdistuessa pilluuni. "Voi luoja", mietin..
Lääkäri laittoi hanskat käteensä ja istui tuolilleen ihan pilluni eteen. Tunsin väkisinkin poltetta hänen alkaessa koskea minua. Hän työnsi sisälleni mitä erilaisempia välineitä ja samalla levitti häpyhuuliani."Mmm..pääsi suustani. Lääkäri vilkaisi minuun, mutta jatkoi tutkimustaan. "Hyvällehän täällä näyttää", lääkäri saneli samalla kun tutki minua. Tunsin tahtomattanikin mielihyvää hänen kosketellessa herkkää häpyäni. olin aina ollu hyvin herkkä kosketuksille, ja nytkin tunsin kuinka pilluni alkoi kostua. Hänkin näytti sen huomaavan ja tunsin kuinka hänen sormensa alkoivat liikkua pillullani tiheämpään tahtiin. "Aah.."Pääsi suustani,ja lääkäri jatkoi toimenpidettään."Kokeillaampas kohdunsuuta",hän sanoi ja työnsi kaksi sormeaan sisälleni. Kuin huomaamattani hän alkoi työnnellä niitä edestakaisin, ja minä nautin jo miltei orgarmin partaalla. Yhtääkkiä tunsin jotain kosteaa pillullani, ja huomasin hänen hyväilevän minua suullaan. Säikähdin ja yritin nousta mutta hän painoi minut takaisin petiin."Äläs vielä nouse,emme ole vielä valmiita", hän sanoi ja katsoi minua vakavasti. Hän jatkoi nuolemistani ja samalla työnsi sormiaan sisälleni. "Tätäkö tulit hakemaan", hän kysyi ja alkoi avata nappejaan.Yhtääkkiä oveen koputettiin. Säpsähdin.. Toinen mieslääkäri astuu huoneeseen."jahas täällä onkin tutkimukset kesken", tämä toinen lääkäri totesi. Hän käveli vierelleni toisen lääkärin alkaessa survoa itseään sisälleni. "Uuuh..Tuntuu hyvälle", sanoin.Toinen lääkäri otti ison kullinsa eteeni ja töni sillä huuliani."Ota tämä suuhun ja ime sitä kunnolla",hän sanoi. Tein työtä käskettyä ja aloin vimmalla nuolla ja imeä hänen kaluaan. Hän työnsi sitä niin syvälle että melkein yökötti. Hän piti hiuksistani kiinni ja käski minun imeä kovempaa. " Vittu ime sitä saatanan ämmä kunnolla". Toinen lääkäri nai minua kuin eläintä, kauhealla vauhdilla että se miltei kävi kipeää..Tunsin orgasmin tulevan kunnes laukesin ihan kamalalla voimalla. Tunsin kuinka pilluni täyttyi toisen lääkärin nesteistä ja kuinka toisen lääkärin nesteet tulivat kurkuuni"Niele ne", kuulin hänen sanovan. Miehet poistuivat yhdessä huoneesta, ja jäin makaamaan pedille. "Voit nyt pukeutua", toinen sanoi mennessään.
Taidan tulla tälle lääkärille vielä uudestaankin..

11

19767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MusicBaby

      No olipa hurjaa..!X)

    • asuu meillä

      Perkeleen lääkärit, ne vie meiltä somaleilta kaikki naiset. Parempi olisi jos juliat pysyisi meidän aafriikkalaisten kanssa niin ei tarttisi antaa valkotakkien tutkia jalkoväliään, aina olisi kunnon kikkeli siellä sen sijaan.

      Saatana sanon miä, että kehtaavatkin""!!!!!homo

    • junno

      onko joka kerta pakko käyttää alapäästä sanaa pillu? jotenkin ruma nimitys.

    • bronzé

      hyvä juttu #)

    • haa

      nyt oli kyllä naurettava kertomus.aivan liian fiktiivinen...

    • nebbari

      hätäinen.

    • potentiaalia ois ollu

      olipas tökerö loppu, siinä olisi ollut saumaa vaikka minkälaiseen tarinaan jo floppasit tuolla tavalla. tee jotain muuta kuin kirjoittelet tänne.

      • Soosis

        Huono loppu eikä muutenkaan erikoinen. En millään pahalla.


      • Tommy
        Soosis kirjoitti:

        Huono loppu eikä muutenkaan erikoinen. En millään pahalla.

        no tuskin.Ei kukaan lääkäri tee tuollaista. Ilmoita siitä jollekkin jos tuo on totta.


      • minä
        Tommy kirjoitti:

        no tuskin.Ei kukaan lääkäri tee tuollaista. Ilmoita siitä jollekkin jos tuo on totta.

        loppu oli outo mutta muuten kohtalaisen hyvä novelli.


    • juttuna

      sanoisin vastenmielinen,
      nainen 46

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe