Uusi villamatto suoraan pesulaan

Anonyymi

Tilasin Jotexilta intialaisen 200 x 300 cm off white villamaton tyttäreni esimerkin innoittamana. Järkytys oli suuri, kun matto saapui ja poistimme muovit. Hirvittävä homeen ja petrollin haju levisi koko kotiimme. Siirsimme maton parvekkeelle tuulettumaan ja mutta haju ei hälvennyt. Reklamoin Jotexille ja he pahoittelivat ja kertoivat, että voisimme palauttaa maton tai he voisivat antaa 30 % alennusta hankintahinnasta. Tein vastaehdotuksen, että he alentavat hintaa 50 % ja me viemme maton pesulaan. Näin sovittiin ja veimme maton tänään Vantaan Mattopesulaan, jossa matto pestään, hajunpoistokäsitellään ja ionisoidaan. Tämä kustantaa lähes 100 euroa + vaiva päälle, joten alennus oli paikallaan. Varmuudella pesula ei luvannut, että matto on hajuton kaiken puhdistuskäsittelyn jälkeen. Toivomme parasta, koska näyttö on meistä vaivan arvoinen. Jos hajua ei saada pois, niin siinä tapauksessa neuvottelemme Jotexin kanssa uudestaan. Tyttäreni tilaamassa samanlaisessa matossa ei ollut minkäänlaista hajua. Onko teillä kokemuksia hajumatoista?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikös niihin ulkomailta toimitettaviin mattoihin ja lähes kaikkiin muihinkin tekstiileihin laiteta homeenestoainetta estämään syöpäläisten ym. toimintaa. Siksihän ne pitääkin aina pestä ennen mitään käyttöä. Teidän tapauksessa ei aineesta ole pihistelty.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4494
  Aihe