Ei tullu ulkonaliikkumisrajoitukset!

Anonyymi

On se kumma kun muualla Euroopassa rajoitukset onnistuu asettaa mutta ei Suomessa.
Toivottavasti pääsiäisen jälkeen korona iskee sellaisella voimalla että perustuslakivaliokunnan jäsenet kun makaa teholla raatona.
Epäilen kylläkin että koko köydenveto tässä hommassa on vain sitä että saadaan Sanna Marin erotetuksi. Poliittista peliä käydään kansalaisten terveyden kustannuksella vaikkakin ihmisten tulisi itse älytä vähentää liikkumista mutta ei, tukka putkella kohti Lappia pääsiäisenä.
"Hyvä Taivaan Isä, rankaisee tyhmiä päättäjiä ja ihmisiä kovalla kädellä, armahda hallitus ja Sanna Marin sillä he olisivat halunnut liikkumistajoitukset, armahda myös ne henkilöt jotka älyävät itse rajoittaa liikkumista, kuten minä"! Aamen.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pysy vaan siellä neljän seinän sisällä ei tule ikävä

  • Anonyymi

   Ei ulkonaliikkumisessa ole juurikaan ongelmaa. Ongelma on sisällä liikkuminen.

   • Anonyymi

    Mikä järjenjättiläisen kärkevä kommentti


  • Anonyymi

   Suomessa tämäkin homma tälläista kermaperseilyä.

  • Anonyymi

   Miljoona kaupunkissa ovat kuin sillit suolassa, tappituntumalla ei voi mitenkään estee leviämistä?

   • Anonyymi

    Pitää katkoa ne tapit pois.


  • Anonyymi

   Etpä taida paljoa asioista tietää. Kerronpa. Itase olin Lapissa hihtämässä ja siellä oli turvalisempaa olla kuin täällä Jyväskylässä. Rinteet väljät ja hissijonoissa pidettiin jöötä. Ravintolat suljettu, joten ruoka tehtiin omassa mökissä, joka oli rinteiden vieressä. Samoin vessakäynnit omassa mökissä. Ei julkisiin kulkuneuvoihin, vaan omalla autolla körötettiin.
   En tarvinnut maskia koko matkalla, kun etäisyydet vähintään 5 metriä. Hyvin meni.
   Sanna marin on täysin kokematon, itsepäinen ja lapsellinen hoitamaan tehtäväänsä, liian kommunistinen sanoisin. Siinävika.

   • Anonyymi

    Voi ääliö kun et tajua että ei Marin yksin asioista päätä. Hyvin monelle tullut sellainen käsitys että Marin päättää kaikesta yksin. Pitäisiköhän sinunkin hieman enemmän tutustua kuinka Suomen hallitus toimii ja tekee päätökset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi ääliö kun et tajua että ei Marin yksin asioista päätä. Hyvin monelle tullut sellainen käsitys että Marin päättää kaikesta yksin. Pitäisiköhän sinunkin hieman enemmän tutustua kuinka Suomen hallitus toimii ja tekee päätökset.

    Marinnoidi pyrkii diktaattoriksi. Puhekin on surkeaa. Olemme, katko , päättäneet hallituksessa, katko, että kysymme, katko, nyökyttely, terveyden, katko, asiantuntijoilta, nyökyttely, kuinka, katko, toimimme, nyökyttely, jne jne.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   504
   5089
  2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   3561
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   22
   3338
  Aihe