Aihe

Ei Jämsän persut eikä Uusi Suunta

Anonyymi

Ole saanut sanotuksi, että heidänkään mielestä kenenkään ei tarvitse eikä pidä joutua työpaikallaan epäasiallisen kohtelun UHRIKSI.

30

561

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä on nyt Tarkastuslautakunnan puheenjohtajana Uusi Suunnan valtuutettu.

   Mutta ei korppi omaa tai kaverinsa silmää noki.

   Tarkastuslautakunnan tehtävänä olisi tutkia ja raportoida merkittävistä havainnoistaan kaupungin toiminnassa.
   Veikkaan Tarkastuslautakunnan puheenjohtajan huolehtivan lautakunnan pysyttelevän hiljaa kuin pissi sukassa.

   • Anonyymi

    Mitä ihmettä sinä höpötät?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmettä sinä höpötät?

    Ei tarvi ihmetellä sitä kun Uusi Suuntalaiset sanovat olevansa täysin tietämättömiä eräiden luottamushenkilöiden kaupungin johtoa kohtaan harjoittamasta epäsopivasta käytöksestä.


  • Anonyymi

   Enemmänkin taitaa olla kyse siitä, että se "epäsopiva" ei ole kaikille politikoille sama asia.

   Mutta kyllä työpaikoilla ja kouluissa "epäsopiva käytös" on perhana kaikkialla tunnustettu normisto, josta ei juurikaan ole erimielisyyttä. Ja rikkojat saa kenkää tai jälki-istuntoa. Ei koulussa tai työpaikoilla normaalisti tarvita oikeuslaitosta kertomaan aikuisille tai edes lapsille, mikä on oikein ja mikä ei.

   Mutta tämän kaupungin luottamushenkilöt, ilmeisesti johtajiaan myöten, eivät löydä yhteistä säveltä siitä, minkälainen käyttäytyminen on sopivaa.

   Ja tämä on todella säälittävää, isot ihmiset.

   • Anonyymi

    Uusi Suuntalainen Jyrki Kokko kirjoittaa tuoreessa blogissaan mielipiteen- ja sananvapaudesta.

    Hänen mielestään julkisessa tehtävässä olevan tulee sietää ankarin sanankääntein annettua arvostelua.

    Uusi Suuntalaisten käytännön mukaan mielipiteessä ei tarvitse olla siteeksikään totta. Tällaisia valheellisia väitteitä heillä on oikeus julkaista Somessa ja paikallislehdessä, koska sananvapaus.

    Ja koska julkisessa tehtävässä olevan pitää sietää, niin US katsoo heidän olevan velvollinen sietämään perätöntäkin kovaa arvostelua.


  • Anonyymi

   Rauha laskeutuisi Jämsään heti, kun Uusi Suunta Jämsä lakkaisi häiriköimästä.

   • Anonyymi

    Ja toinen Pekka jättäisi Pirkka-juoman vähemmälle.


  • Anonyymi

   Varmaan molemmat tarvittaisiin täysin uuteen... suuntaan.

  • Anonyymi

   Mutta kun ajatusmaailma on tämä:
   Ohessa US pj.n vaalikoneen näkemykset kaupungin työntekijöistä. Oletan että näkemys ei äkkiä ole muuttumassa ja tässä valossa toimintaa kannattaa arvioida.

   Keskisuomalainen vaalikone.
   "15. Jämsän poliittinen keskustelukulttuuri on nykyisin kärjistynyttä. Päättäjien pitäisi jatkossa pystyä parempaan yhteistyöhön, vaikka se tarkoittaisi oman ryhmän tavoitteista joustamista.

   Perustelut:
   Sivistyneiden ihmisten tulee pystyä parempaan yhteistyöhön. Jämsän johtavat viranhaltijat ovat anastaneet päätösvallan jämsäläisten valitsemalta valtuustolta ja hallitukselta. Tämä on perua huonosta johtajuudesta ja heikoista poliittisista päättäjistä, jotka ovat kiinnostuneet vain omista eduistaan ja etenemisestään puoluehierarkiassa."

   Eli näkemyksen mukaan vikaa löytyy muualta ainakin aika paljon..

   • Anonyymi

    Niinpä niin. US mielestä kaikki osaaminen ja viisaus asuu Uusi Suunnassa ja kaikki muut ovat taitamattomia, heikkoja ja huonoja.

    Ymmärtäähän sen miksi US on niin vaikeaa hyväksyä jos he jäävät vähemmistöön. Vikahan on aina muissa.


  • Anonyymi

   Älkää jaksako, valtuusto päättää tämän asian.

  • Anonyymi

   Tämä näkemys ei minun mielestä sisällä kovin laajan yhteistyön siemeniä virkamiesten kanssa toimimista varten.

   Samaa lainausta Keskisuomalaisen vaalikoneessa vielä hieman uudestaan:
   "Jämsän johtavat viranhaltijat ovat anastaneet päätösvallan jämsäläisten valitsemalta valtuustolta ja hallitukselta. Tämä on perua huonosta johtajuudesta ja heikoista poliittisista päättäjistä, jotka ovat kiinnostuneet vain omista eduistaan ja etenemisestään puoluehierarkiassa."

   Pointti tässä onkin että:
   1. Jakaako kaikki Uuden Suunnan jäsenet johtajansa näkemyksen viranhaltijoiden toiminnasta?
   2. Jakavatko vaaleissa äänestäjät US johtajan näkemyksen kaupungin virkamiesten toiminnasta?

   Koska tuo varmasti erittäin punnittu näkemys Vaalikoneesaa sisältää käytännössä TÄYDEN Epäluottamuksen osoituksen Jämsän virkamiehiä kohtaan.

   Lisäksi lause sisältäisi, paikkansa pitäessään, rikoksena tuomittavan syytöksen virkamiehiä kohtaan ja tällaisia tuskin kovin usein kaupunginhallituksen jäsenen kirjoittamana nähdään.

   Virkamiestenhän pitäisi jo olla syytteessä, jos ovat valtuuston tai hallituksen valtaa anastaneet.

   Onko asiat oikeasti näin huonosti suuren joukon mielestä? Tässä ei ole nähtävissä paljoa hyviä työkaluja yhteistyön kehittämiseen.

   • Anonyymi

    Jos olisi haku päällä SM -suhteeseen, ymmärtäisi tuollaisen deitti ilmoituksen.


   • Anonyymi

    Asemoituminen vastakkainasetteluun päättäjiä vastaan ja kansan puolelle on tyylipuhdasta populismin määritelmän mukaista toimintaa.
    Sehän ei kuitenkaan vähääkään kerro mitä populisti sillä saadulla vallalla tekisi.


   • Anonyymi

    Lehtiuutinen 14 vuoden takaa.

    https://www.hameensanomat.fi/uutiset/vattenfallin-laaksonen-hakee-jamsan-kaupunginjohtajaksi-2-93069/


  • Anonyymi

   Kaveri ei ainakaan kiertele tavoitteissaan. Mutta syntyykö tuollaisesta mitään hyvää, edes itselle?

   • Anonyymi

    Tässä kohtaa korkea aika nostaa hi*ler kortti. Ei voinut olla yllätys mitä aikoo valtaan päästyään tehdä, kun oli sen selkeästi etukäteen kirjoittanut.


  • Anonyymi

   Tuo lainaus kuitenkin on vielä lupaus tulevasta. Siihen voivat äänestäjät vielä vaikuttaa, että minkälaisella pohjalla jatkuu meno syksyllä.

  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen kommentti.

   Ehkä he ovat kaikki täydellisen epäpäteteviä ja korruptoituneita vallan anastajia, joista pitää päästä eroon, mikä tuntuu aika epätodennäköiseltä vaihtoehdolta.
   Tai sinne he ovat vain naisia...

   • Anonyymi

    Insinööreiltä pitäisi looginen riskiarviointi sujua.
    Joko kaikki muut ovat tulleet arvostelukyvyttömiksi, tai minä olen tullut, joten ...?


  • Anonyymi

   Kuvitteleeko tämä henkilö-jonka-nimeä-ei-saa-sanoa kyseessä olevan nopeuskilpailu?
   Jos ehtii ensimmäisenä väittää itseänsä kiusatun, saa immuniteettisuojan ja koskemattomuuden. Koska tällaisen henkilön sielu on (muka) hauras kuin mimosan hipiä, ei ole soveliasta väheksyä tai epäillä henkilön-jonka-nimeä-ei-saa-sanoa toimien soveliaisuutta tai lehdissä vuodettujen krokotiilinkyynelien aitoutta.

   • Anonyymi

    Kaupunginvaltuusto käsitteli tilapäisen valiokunnan nimittämistä hallituseron tiimoilta.

    Polveilevissa puheenvuoroissa kuultiin työhyvinvoinnista, tiedonsaannista, tavoista palauttaa hallituksen työskentelykyky ynnä muuta.

    Tämä henkilö-jonka-nimeä-ei-mainita sen sijaan puheenvuorossaan mainosti itseään ja kertoi työskennelleensä useissa yrityksissä, valtioissa ja kymmenissä eri hallituksissa.
    Mitenkähän se asiaan liittyi? Vai arveliko olevansa kohta vapaana uusiin tehtäviin joten mainos oli tarpeellinen?


  • Anonyymi

   Epäasiallisesta kohtelusta keskusteltiin valtuuston kokouksessa. 8.4.2021

   Uudesta Suunnasta en päässyt selville, mutta Katajan mielestä virkamiesten kuuluukin sietää asiatonta ja vääriin tietoihin pohjautuvaa arvostelua.

  • Anonyymi

   Tororosso varmaan painelee joku päivä, jos joku päivä asiat on loppuun käsitelty ja kuivin tassuin niistä kävelemään pääsee, niin lopettamaan katajan poliittisen uran menemällä yleareenan linkin ja vaatimuslistan kanssa pollarilaitokselle.

   • Anonyymi

    Vasemmistoliiton liittyminen tähän joukkoon on erikoista.
    Yleensä vasemmistossa ollaan kiinnostuneita työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Varsinkin kun kaupunkihenkilöstön ammattijärjestöjen kannanotossa tuodaan esille luottamushenkilöiden taholta tullut häirintä, joka on osaltaan johtanut johtavien virkahenkilöiden virkavapauksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vasemmistoliiton liittyminen tähän joukkoon on erikoista.
    Yleensä vasemmistossa ollaan kiinnostuneita työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Varsinkin kun kaupunkihenkilöstön ammattijärjestöjen kannanotossa tuodaan esille luottamushenkilöiden taholta tullut häirintä, joka on osaltaan johtanut johtavien virkahenkilöiden virkavapauksiin.

    Siellä ei nyt osa enää käsittele asioita, vaan tämä on henkilökohtaista. Vasemmisto kokee luontaiseksi tunneperäisillä syillä vähemmistön puolella oleminen, ja ilmeisesti nämä kiusaamista kokevat ovat osanneet vakuuttaa uhrin roolinsa. Yksi osoitus ettei tuolla pysytä asialinjalla, vaan ollaan henkilöidytty, Varmasti nämä vastapuolet ei kykene näkemään toistensa näkemyksiä mitenkään päin asiapohjalta. Surullista ja lapsellista.


  • Anonyymi

   Uusi Suunnan mukaan virkamiehet ovat anastaneet vallan.

   Nyt kun virkamiehet kysyy valtuutetuilta millä tavalla luottamushenkilöt itse haluaisivat jäntevöittää epäasialliseen käytökseen puuttumista, niin eipä Uusi Suunnalla ole asiaan mitään mielipidettä.

   Tyypillinen populistinen toimintatapa. Haukutaan etukäteen ja jälkikäteen, mutta silloin kun olisi mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa oma näkemys, niin ei ole mitään sanottavaa.

  • Anonyymi
   UUSI

   On erikoista touhua ja aikuisilta ihmisiltä. Ehkä se Kaikkien puolueiden nykyisten eläkeukkojen ja jonkun eläkeakankin vapauttaminen tästä edustamisen tuskasta olisi kaiken hyvän alku.

  • Anonyymi
   UUSI

   Uuden Suunnan kotisivuilla olevasta mielipidearkistosta näkee virkamiehistöön kohdistuneen vihapuheen olleen pitkäkestoista ja jatkuvaa.

   Marraskuussa 2020 Pekka Laaksonen kirjoitti vastineen kaupunginjohtajan tekstiin, joka taas oli vastaus Vesa Ruuskan kirjoitukseen.

   Ilmestyessään Laaksosen tekstin tarttuminen sivuseikkoihin ja kitkeryys Helastetta kohtaan hämmensi.
   Asia on myöhemmin loksahtanut mittasuhteisiinsa. Koira todellakin älähti kun kepillä kolautettiin havaittua huonoa käytöstä.
   Jo syksyllä havaittuihin häirintäkäyttäytymisiin oli puututtu käytössä olevin toimin, mutta tuloksetta. Laaksonen selkeästi suivaantui, kun Helaste ilmaisi kirjoituksessaan, ettei aio taipua uhkailun alla, vaan ohjata kaupunginhallitusta päättäväisesti toimiin, jolla toimintakulttuuri tervehtyy.

   Luontodokumenteista tuttua kuvastoa. Vanha raihnainen alfauros puhisee viimeisessä taistossaan vallasta. Väistämätön kuitenkin tapahtuu ja valta vaihtuu alfauroksen kannalta häpeällisesti - akoille.

  • Anonyymi
   UUSI

   Hyvä kirjoitus paitsi, että onko kaupunginhallituksen jäsenellä, joka tosiasiassa tulee ns. Oppositiosta "päättämään" sellaista valtaa ensinkään, jonka voisi menettää?

   Onko todellisuus se, että virkakoneistoa kohtaan tunnettu arvostelu/jopa viha, toimivat ehkä jopa tiedostamattomana? ukkosenjohdattimena jonkinlaiselle katkeruudelle/kateudelle tai vastaavalle, todellisia vallankäyttäjiä kohtaan, eli demari, keskusta (ainakin) päättäjiä kohtaan? He kuitenkin saavat päätökset, muiden omien ryhmäjäsenten ollessa samalla kannalla, aina läpi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   8308