Puhelimen korjaus

Anonyymi

Eli siis minulla on Honor 8. Akku alkaa nyt olla jo vähän heikossa kunnossa, joutuu latailemaan usein 2 kertaa päivässä ja kylmässä puhelin sammuilee. (kerran sammui ulkona +4 asteessa oltuaan n.3 tuntia taskussa...). Tänään myös näyttö särkyi, säröjä menee ympäri näyttöä mutta toimii. Näkemistä ne kuitenkin haittaavat. Pitäisi joko korjata tai hankkia uusi puhelin. Lähinnä mietin että onko korjaaminen kannattavaa jos itse uskoo että pystyy sen itse tekemään, näyttö maksoi muistaakseni n.30 euroa ja akku 20. Samalla voisi uusia puhelimen kuluneen suojakuoren ja hankkia panssarilasin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itselläni oli sama edessä vähän ennen joulua viime vuonna. Minulla oli silloin Honor 8 Lite. Uusi akku vaihtoineen olisi maksanut 50€ (iTapsassa). Päädyin ostamaan uuden puhelimen, koska siinä oli Android 8 joka oli jo päivittynyt 7:sta ja uudempaa ei varmaan koskaan tule. Nythän uusin on jo 11, vaikka kymppiä vasta jaellaan puhelimiin. Päädyin uuteen puhelimeen juuri tuon vanhan Androidin version takia. Nykyinen puhelimeni on Samsung Galaxy.

  • Anonyymi

   Ser konttiin moinen turvaton laite..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   246
   3599
  Aihe