Kesätöissä mansikkamaalla

Anonyymi

Näistä tapahtumista on kauan, jo suunnilleen kolmekymmentä vuotta aikaa. Olin silloin viisitoista täyttänyt ja asuin eräällä pienellä paikkakunnalla. Nuorilla ei siellä ollut juurikaan vaihtoehtoja kesätöissä, joten suurin osa meni töihin paikalliselle mansikkatilalle. Tilaa pyöritti keski-ikäinen pariskunta, jäyhän oloinen mies ja hänen lihava vaimonsa. Sanotaan miestä vaikka Ristoksi tässä kertomuksessa.

Olin ollut reilun viikon töissä, kun Risto erään päivän lopuksi pyysi minua jäämään ylitöihin pakkamaan mansikoita laatikoihin ym. hän sanoi. Eipä minulla mitään sitä vastaan ollut ja rahaakin tarvitsin, joten suostuin ja jäin pakkaamaan laatikoita Riston kanssa muiden nuorten poistuessa työmaalta.

Ylityöt tulivat melko nopeasti valmiiksi ja Risto oli tyytyväinen. Hän pyysi minua työmaalla olevaan parakkiin, jotta voisi tarjota juotavaa. Menin mitään aavistamatta Riston perässä. Sain kylmää juotavaa ja istuimme Riston kanssa parakin sohvalla. Risto jutteli niitä näitä ja vaikutti tuttavalliselta.

Mites tyttöjen kanssa menee, Risto kysyi yllättäen. Menin hieman hämilleni ja änkytin jotain, että ei minulla tyttöjen kanssa mitään ole ollut. Ehtiihän sitä, Risto sanoi ja laski kätensä reidelleni ikään kuin kannustavasti. Käsi jäi kuitenkin siihen ja Risto alkoi hitaasti liikutella sitä reittäni hyväillen. Se tuntui hieman oudolta ja ehkä häiritsevältä, mutta en tehnyt mitään, vaan annoin kaiken tapahtua.

Eipä aikaakaan, kun Riston käsi oli shortsieni sisällä ja hyväili nuoren miehen kaluani. Hyvät välineet sinulla ainakin on, Risto kehaisi. Voihan niitä asioita harjoitella muutenkin kuin tyttöjen kanssa, Risto jatkoi ja käsi runkkasi kaluani. Laske housut alas, Risto sanoi ehkä hieman kiihottuneen käskevällä äänellä. Laskin shortsit nilkkoihin ja Risto veti ne kokonaan pois. Pelkkä t-paita päälläni istuin sohvalla silmät kiinni. Olin jo aika lähellä nautintoa, kun Risto lopetti tyydyttämiseni. Nyt on sinun vuorosi, hän sanoi ja alkoi riisua housujaan.

Jos joku tulee, sanoin hätäillen. Ei tule ja ovi on lukossa, Risto rauhoitteli minua. Tuijotin haltioituneena alastomana edessäni seisovaa miestä. Runsas, tumma karvoitus verhosi rintaa, vatsaa ja jalkoja. Ja se kalu. Se seisoi suurena ja tilannetta hallitsevana koko komeudessaan. Iso terska oli paljaana ja sen pää oli limasta kosteana. No kokeile vaan, Risto sanoi ja istui viereeni sohvalle.

Puristin sormeni paksun kalun ympärille ja aloin tunnustellen runkata sitä. Noin juuri, osaathan sinä, Risto kannusti ja laittoi kätensä minun hartioilleni. Risto ei enää aikaillut. Sormet puristuivat niskani ympärille ja Risto painoi päätäni kohti jalkoväliään. Ota se suuhun, hän sanoi, minä neuvon ja kerron mitä teet, hän jatkoi. Ole huoletta, ei tästä puhuta kenellekään, Risto vielä rauhoitteli minua. Samalla Riston käsi painoi päätäni kohti syliään. Osaat kyllä, minä neuvon, hän vielä huokaili.

Huuleni kohtasivat Riston elimen pään. En enää muista, mitä ajattelin sillä hetkellä. Muistan vain kuinka suostuin ja otin Riston kalun suuhuni. Muistan miltä se tuntui ja muistan miten kiihottavan miehekkäältä se maistui. Noin sitä pitää, hyvä poika, Risto kehui minua kun hänen kyrpänsä oli syvällä suussani. Eikä siinä paljon neuvoja tarvinnut. Annoin kalun liikkua suussani, imin ja nuolin terskaa ja Risto piti tiukasti kiinni niskastani. Muistan kuinka kiihottunut olin tilanteessa. Siinä oli jotain niin kiellettyä, epänormaalia ja salaista, mutta niin kiimaista.

Riston käsi puristi lujasti niskaani ja hänen vartalonsa jännittyi. En ehtinyt tajuta, mitä oli tapahtumassa. Yhtäkkiä tunsin kuinka suuhuni roiskui lämmintä ja paksua spermaa. Ehkä yritin vetää päätäni pois, mutta Risto piti sitä paikoillaan tiukalla otteella. Pysy siinä, hän ähkäisi nautinnosta, otat vaan kaiken suuhun, hän jatkoi. Ei ollut paljon vaihtoehtoja. Spermaa tuli paljon ja minä nieleskelin sitä parhaan kykyni mukaan.

Lopulta Risto päästi minut nousemaan. Pyyhin spermaisia huuliani ja suussani maistui mieheltä. Se oli hyvää, olit todella hyvä ja nopea oppimaan, Risto kehui minua. Risto ojensi limsapullon minulle ja minä huuhdoin sillä spermat alas. Seisoin nolona miehen edessä, mutta Risto sai minut rauhoittumaan. Ei tästä kukaan saa koskaan tietää, hän sanoi. Tehdään näin jatkossakin ja kukaan ei saa koskaan tietää, hän toisteli.

Risto veti minut viereensä sohvalle. Hän otti minut kainaloonsa ja tarttui kaluuni. Hoidellaanpa sinutkin loppuun, hän sanoi ja alkoi runkata. Eikä siinä kauan mennyt. Painauduin Riston karvaista rintaa vasten, katselin kiihottuneena hänen puolijäykkänä olevaa turpeaa kulliaan, mitä olin hetki sitten imenyt kiihkeästi. Tuntui hyvältä ja turvalliselta. Tunsin tulevani.

4

4188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse en päässyt mansikan poimistaan. Mutta puutarhatöistä minun poimittiin samalla tavala. 
      Minun Risto oli perheellinen mies. Epäilen sillä olleen vaimonsa lupa harrastuksille. Ei se koskaan meitä mistään yllättänyt mutta lähellä se aina oli. Ehkä se oli vartiossa tai sitten sitä halutti kuunnella tai nähdä. Pidin kovasti Riston imemisestä. Maistui hyvälle. Nielin aina kaiken. Se oli minulle jostain syystä hyvin tärkeää. Kotona oli aina painotettu aloitetun työn loppuun saattamista. Mikä tehdään, tehdään kunnolla. Ei sillä ehkä tätä tarkoitettu mutta vaikutti kyllä tekemiseen. Risto kehui minua. Alun jälkeen minut käännettiin ympäri ja sain myös kalun peppuuni. Sitä en ulisematta kestänyt.

    • Anonyymi

      Ja lopuksi tunsit purjon perseeseessäs

      • Anonyymi

        Sinua tuo purjon käyttö tuntuu kiinnostavan. Aika usein sitä juttuihisi tarjoilet. Oletko yksinäinen homo?
        Homo toki, koska näitä palstoja seurailet... Mutta etkö löydä muuta kuin purjoa kaveriksesi?


    • Anonyymi

      Hyviä juttuja nuo molemmat ylhäällä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe