Kesätöissä mansikkamaalla

Anonyymi

Näistä tapahtumista on kauan, jo suunnilleen kolmekymmentä vuotta aikaa. Olin silloin viisitoista täyttänyt ja asuin eräällä pienellä paikkakunnalla. Nuorilla ei siellä ollut juurikaan vaihtoehtoja kesätöissä, joten suurin osa meni töihin paikalliselle mansikkatilalle. Tilaa pyöritti keski-ikäinen pariskunta, jäyhän oloinen mies ja hänen lihava vaimonsa. Sanotaan miestä vaikka Ristoksi tässä kertomuksessa.

Olin ollut reilun viikon töissä, kun Risto erään päivän lopuksi pyysi minua jäämään ylitöihin pakkamaan mansikoita laatikoihin ym. hän sanoi. Eipä minulla mitään sitä vastaan ollut ja rahaakin tarvitsin, joten suostuin ja jäin pakkaamaan laatikoita Riston kanssa muiden nuorten poistuessa työmaalta.

Ylityöt tulivat melko nopeasti valmiiksi ja Risto oli tyytyväinen. Hän pyysi minua työmaalla olevaan parakkiin, jotta voisi tarjota juotavaa. Menin mitään aavistamatta Riston perässä. Sain kylmää juotavaa ja istuimme Riston kanssa parakin sohvalla. Risto jutteli niitä näitä ja vaikutti tuttavalliselta.

Mites tyttöjen kanssa menee, Risto kysyi yllättäen. Menin hieman hämilleni ja änkytin jotain, että ei minulla tyttöjen kanssa mitään ole ollut. Ehtiihän sitä, Risto sanoi ja laski kätensä reidelleni ikään kuin kannustavasti. Käsi jäi kuitenkin siihen ja Risto alkoi hitaasti liikutella sitä reittäni hyväillen. Se tuntui hieman oudolta ja ehkä häiritsevältä, mutta en tehnyt mitään, vaan annoin kaiken tapahtua.

Eipä aikaakaan, kun Riston käsi oli shortsieni sisällä ja hyväili nuoren miehen kaluani. Hyvät välineet sinulla ainakin on, Risto kehaisi. Voihan niitä asioita harjoitella muutenkin kuin tyttöjen kanssa, Risto jatkoi ja käsi runkkasi kaluani. Laske housut alas, Risto sanoi ehkä hieman kiihottuneen käskevällä äänellä. Laskin shortsit nilkkoihin ja Risto veti ne kokonaan pois. Pelkkä t-paita päälläni istuin sohvalla silmät kiinni. Olin jo aika lähellä nautintoa, kun Risto lopetti tyydyttämiseni. Nyt on sinun vuorosi, hän sanoi ja alkoi riisua housujaan.

Jos joku tulee, sanoin hätäillen. Ei tule ja ovi on lukossa, Risto rauhoitteli minua. Tuijotin haltioituneena alastomana edessäni seisovaa miestä. Runsas, tumma karvoitus verhosi rintaa, vatsaa ja jalkoja. Ja se kalu. Se seisoi suurena ja tilannetta hallitsevana koko komeudessaan. Iso terska oli paljaana ja sen pää oli limasta kosteana. No kokeile vaan, Risto sanoi ja istui viereeni sohvalle.

Puristin sormeni paksun kalun ympärille ja aloin tunnustellen runkata sitä. Noin juuri, osaathan sinä, Risto kannusti ja laittoi kätensä minun hartioilleni. Risto ei enää aikaillut. Sormet puristuivat niskani ympärille ja Risto painoi päätäni kohti jalkoväliään. Ota se suuhun, hän sanoi, minä neuvon ja kerron mitä teet, hän jatkoi. Ole huoletta, ei tästä puhuta kenellekään, Risto vielä rauhoitteli minua. Samalla Riston käsi painoi päätäni kohti syliään. Osaat kyllä, minä neuvon, hän vielä huokaili.

Huuleni kohtasivat Riston elimen pään. En enää muista, mitä ajattelin sillä hetkellä. Muistan vain kuinka suostuin ja otin Riston kalun suuhuni. Muistan miltä se tuntui ja muistan miten kiihottavan miehekkäältä se maistui. Noin sitä pitää, hyvä poika, Risto kehui minua kun hänen kyrpänsä oli syvällä suussani. Eikä siinä paljon neuvoja tarvinnut. Annoin kalun liikkua suussani, imin ja nuolin terskaa ja Risto piti tiukasti kiinni niskastani. Muistan kuinka kiihottunut olin tilanteessa. Siinä oli jotain niin kiellettyä, epänormaalia ja salaista, mutta niin kiimaista.

Riston käsi puristi lujasti niskaani ja hänen vartalonsa jännittyi. En ehtinyt tajuta, mitä oli tapahtumassa. Yhtäkkiä tunsin kuinka suuhuni roiskui lämmintä ja paksua spermaa. Ehkä yritin vetää päätäni pois, mutta Risto piti sitä paikoillaan tiukalla otteella. Pysy siinä, hän ähkäisi nautinnosta, otat vaan kaiken suuhun, hän jatkoi. Ei ollut paljon vaihtoehtoja. Spermaa tuli paljon ja minä nieleskelin sitä parhaan kykyni mukaan.

Lopulta Risto päästi minut nousemaan. Pyyhin spermaisia huuliani ja suussani maistui mieheltä. Se oli hyvää, olit todella hyvä ja nopea oppimaan, Risto kehui minua. Risto ojensi limsapullon minulle ja minä huuhdoin sillä spermat alas. Seisoin nolona miehen edessä, mutta Risto sai minut rauhoittumaan. Ei tästä kukaan saa koskaan tietää, hän sanoi. Tehdään näin jatkossakin ja kukaan ei saa koskaan tietää, hän toisteli.

Risto veti minut viereensä sohvalle. Hän otti minut kainaloonsa ja tarttui kaluuni. Hoidellaanpa sinutkin loppuun, hän sanoi ja alkoi runkata. Eikä siinä kauan mennyt. Painauduin Riston karvaista rintaa vasten, katselin kiihottuneena hänen puolijäykkänä olevaa turpeaa kulliaan, mitä olin hetki sitten imenyt kiihkeästi. Tuntui hyvältä ja turvalliselta. Tunsin tulevani.

4

2665

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse en päässyt mansikan poimistaan. Mutta puutarhatöistä minun poimittiin samalla tavala. 
   Minun Risto oli perheellinen mies. Epäilen sillä olleen vaimonsa lupa harrastuksille. Ei se koskaan meitä mistään yllättänyt mutta lähellä se aina oli. Ehkä se oli vartiossa tai sitten sitä halutti kuunnella tai nähdä. Pidin kovasti Riston imemisestä. Maistui hyvälle. Nielin aina kaiken. Se oli minulle jostain syystä hyvin tärkeää. Kotona oli aina painotettu aloitetun työn loppuun saattamista. Mikä tehdään, tehdään kunnolla. Ei sillä ehkä tätä tarkoitettu mutta vaikutti kyllä tekemiseen. Risto kehui minua. Alun jälkeen minut käännettiin ympäri ja sain myös kalun peppuuni. Sitä en ulisematta kestänyt.

  • Anonyymi

   Ja lopuksi tunsit purjon perseeseessäs

   • Anonyymi

    Sinua tuo purjon käyttö tuntuu kiinnostavan. Aika usein sitä juttuihisi tarjoilet. Oletko yksinäinen homo?
    Homo toki, koska näitä palstoja seurailet... Mutta etkö löydä muuta kuin purjoa kaveriksesi?


  • Anonyymi

   Hyviä juttuja nuo molemmat ylhäällä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   423
   7206
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6343
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4207
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1499
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1047
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   953
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   921
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   787
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   742
  Aihe