Aihe

Nokia 2330

Anonyymi

Tietääkö joku miten voin poistaa Nokia 2330 -mallin suojakoodin? tai Onko jossain joku kännykkähuolto joka pystyy sen tekemään? Puh. 0445667224

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sen tietää vain omistaja..

  • Anonyymi

   Puhelimen tietojen tyhjentäminen eli tehdasasetusten palautus
   Kuinka puhelin tyhjennetään, kun se on lukittu? Lukitun puhelimen tyhjentämiseksi on käytännössä yksi puhelimen valmistajan tarjoama helppo tapa. Laitteeseen suoritetaan tehdasasetusten palautus, jolloin puhelimen suojakoodi mitätöityy.

   Android puhelimen tyhjentäminen Google laitehallinnan kautta – Google Device Manager
   Mene tietokoneellasi ( tai millä tahansa laitteella ) osoitteeseen:

   Google accounts

   Kirjaudu järjestelmään samoilla tunnuksilla, millä olit kirjautunut puhelimeesikin. Valitse kohdasta ”Puhelimen löytäminen” niin näet luetteloituna kaikki laitteet millä olet kirjautunut Google tilillesi. Valitse luettelosta puhelimesi ja ”Tyhjennä puhelin”.

   Huomioithan, että puhelimessasi tulee olla toimiva nettiyhteys, jotta se voi ilmestyä laiteluetteloon eli asenna siihen SIM kortti tai liitä se Wifi verkkoon. ( voit liittyä puhelimellasi wifi verkkoon vaikka se olisikin lukittu ) Tämmöisen neuvon löysin netistä.

   • Anonyymi

    Eipä tyhjennä kokonaan...


  • Anonyymi

   Alkuperäisasetuksena se suojakoodi on 12345 - jos sitä on muutettu, niin aika vaikeaa näyttäisi olevan löytää ohjeita, miten resetoida tällainen puhelin. Ellet itsekään löydä googlettamalla toimivaa pakkopalautuksen ohjetta, ja jos sinulla on laitteesta ostokuitti, niin kantsii tosiaan viedä se johonkin pätevään huoltoliikkeeseen - siellähän se sitten selviää, voiko sen palauttaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2335