Aihe

Valtamediamme vieläkin salailee Washingtonin terroristista!

Anonyymi

Washingtonin pääkaupungissa terroristi ajoi autollaan kahden poliisin päälle. Toinen heistä kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti.

Valtamediat ehtivät jo ilakoida, kuinka taas joku kauhea valkoinen trumpisti riehui kongressin lähellä? MUTTA ilmeni, että kyse on mustasta muslimista!

Tuo jenkki oli mustien ääriliikkeen Nation of Islamin kannattaja. Hän ihaili somekirjoituksissaan liikkeen yhtä johtajaa Louis Farrakhania, joka kannatti rotusotaa valkoisia vastaan.

Valtamediamme ei ole vieläkään uutisoinut totuutta terroristista!? Koville näyttää ottavan, kun sekä uusi herrarotu ja rälssiuskonto yhdistyivät terroristissa...😉

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Biden kommmentoi tapausta, mutta ei tuominnut tekijää!? Eikä maininnut hänen taustaansa.

   Sen sijaan tuo seniili tyyppi kyllä mainitsi ” trumpistien” kongressinvaltauksen kommentissaan???

   Että sellaista tällä kertaa seniilin valehtelijan suusta...

  • Anonyymi

   Tiedotan.

   ” Ammattimediamme” on täynnä ammattivalehtelijoita.

   • Anonyymi

    Hyi sinua! Ei saa pilkata vasuritolloja. 😉


  • Anonyymi

   Valtamedia, valemedia, vääristelevä media, valikoiva media, SIIS V-media; se V -tunnus, tiedäthän. Niillä on ne Asian tuntijat, jotka "tarkistavat" faktat. Tarkistaa = tehdä tarkemmaksi, Asiaa tukevaksi!

  • Anonyymi

   Voi voi...kyllähän media uutisoi kaikkea tasapuolisesti...
   -Kanadassa miljoonia myrkyllisiä maskeja poistettu kun sairastuneita oli vauvasta vaariin.
   -Varoittavat maskien vaaroista jatkuvasti, kuinka pitäisi välttää, koska niistä on jo löytynyt parasiittejä ja vahingoittavat aivoja ensi työkseen ja keuhkoja.
   -Varoittavat jatkuvasti, että nopeasti tehty "rokote" on kokeellinen mRna yhdiste, joka vahingoittaa soluja ja aiheuttaa nyt enemmän kuolemia kuin itse Plandemia.
   -Eivät kiihota kansaa jatkuvasti lukuja joskus kertoen miten on tartuntoja, miten on altistuneita, miten on sairastuneita, miten on kuolleita (no eipä juuri ole)
   -Kertova kauniisti naapurivaltio Ruotsista, miten heillä on mennyt tosi hyvin ja kertovat kuinka siellä ei ole kuolemien määrä lisääntynyt viime vuonna.
   jne...jne..jne...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2335