Aihe

Aloitan hengityssuojaimen käytön kaupoissa.

Anonyymi

Välittymästi kun hallitus suosittelee kaupoille sitä että kassoille ei saa syntyä jonoja ja jos jonoja meinaa syntyä kauppaan tulevien asiakkaiden määrää tulee rajoittaa. Perustuslakikaan ei ole ongelmia, koska kauppaketjut ovat luvanneet noudattavansa viranomaisten suosituksia, lakia ei siis tarvitse säätää, suositus riittää.
Hallituksella vain tahtoo mennä vähintään vuosi kaikkien järkevien asioiden ymmärtämiseen, joten en tule käyttämään hengityssuojaimia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Käytät maskia jos työnantaja on määrännyt ja et käytä jos ei ole määrännyt.

  • Anonyymi

   Koronaluvut pian pompsahtaa kainuussakin, kapakat tupaten täynnä nuoria ei tirvavälejä eikä muutakaan. Sulo ja ranch ihan täynnä etelän veteliä syömässä ei kenelläkään maskeja sinne mennessä eikä tulessa. voi vain arvata millainen tilanne vuokatissa.huh huh. Uskomatonta ,että eivät saa kainuustakin ravintoloita kiinni jo, muualla suomessa on kiinni. Tänne vaan matkustellaan uudeltamaalta jossa on tilanne karannut lapasesta ja kostamuksessa kuljetaan tie sonnalla.Eikö tähän voisi jo tulla pikkasen rajoituksia, Tahallaan pidetään perustasolla vaikka jokapäivä prikaatillakin sairastuu yli kaksi mokua luuletko ettei virus tartu siellä veksissäkin hoitajiin ja kassulla hankilökuntaan ja toisiin mokuihin. Nytkin on jokainen etelä-suomen reissutyömies tai hupimatkustelija tuonut sitä koronaa jokapv. uusi tartunta pääsiäisenkin aikaan nuista. THL pyysi jokaisen viettämään pääsiäisen kotiporukassa omalla paikkakunnallaan. Eivät narsistiset ihmiset noudata kaikille tarkoitettuja sääntöjä jotta saataisiin korona alas kesäksi. Ne maskit lärviin ja heti kun menette kauppaan ja julkisiin tiloihin ei kukaan naisistakaan pidä maskeja kaupassa kun pitää sitä nassuaan saada esitellä,mamuista puhumattakaan.

   • Anonyymi

    Laitahan mätisäkki linkki tieteelliseen tutkimukseen, joka todistaa maskien hyödyllisyyden


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2335