Aihe

Miten tämä Bidenin valinta on vaikuttanut kepuYLEn tuloksen ja katsojalukuihin?

Anonyymi

USAssa useat mediakanavat ovat suoraan sanoen lirissä katsojalukujen pudotessa. Jopa lehdistössä on konkurssiuhkia näkyvissä. Ja kaikki ainaostaan sen vuoksi, että Trump ei ole ideoimassa ja twiitttaamassa. Twitter on myös luonnollisesti vaikeuksissa ympäri maailmaa.

KepuYLEn mukaan Bidenin valinnan piti pelastaa maailman, näytteijätä, artistit ja ennen kaikkea toimittajat. Tuntuu käyneen päin vastoin. Kovin hiljainen on tuo Biden valintansa jälkeen. Taitaa nukkua 23 tuntia vuorokaudesta. Hän tulee julkisuuteen ainoastan silloin, kun hänellä on jakaa 2-3000 000 000 000 taalaa.

Epäilemättä Biden oan kaikkien aikojen kallein tv esiintyjä. Miten kepuYLE kestää tämän tylsyyden. No tietenkin mediaveroja korottamalla, uusia pakolaisia ja hädänalaisia etsimällä ja suomalaisia syyllistämällä kun vielä maailmassa ongelmia näyttää löytyvän.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pressan vaalien alla kohkattiin näilläkin palstoilla miten hyvä pressa on saatu jenkkeihin, mutta miksi nyt on niin hiljaista, että ei kukaan puhu sanaakaan ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8287
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   7419
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3660