Aihe

Ministerit golfaamassa tänään

Anonyymi

Käännetty uutinen. Golfarit ja farangit ovat tärkeitä Thaimaalle.

Ministeriö on jo pitkään tunnustanut Thaimaan ulkomaalaisyhteisön korkean ostovoiman ja tämä mielessä TAT: n matkailuministeriö, Thaimaan urheiluviranomainen ja kestävän matkailun hallintoalueet ovat kokoontuneet yhteen palauttamaan sektorin luottamus matkailun lisäämiseksi.

Kotimaanmatkailun kannustin tapahtumaa TAT isännöi Minister Cup 2021 ja Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series. Tässä ovat yksityiskohdat:

Ministerikuppi 2021 järjestetään 4. huhtikuuta 2021 Alpine Golf Clubilla Pathum Thanissa. Ulkomaiset suurlähettiläät ja kauppakamareiden edustajat kutsutaan osallistumaan turnaukseen tiivistämään paikallisen liike-elämän ja matkailu- ja urheiluministeriön välisiä suhteita. Osallistujille kerrotaan Thaimaan nykyisestä COVID-19-tilanteesta ja toteutetuista toimenpiteistä pandemian torjumiseksi.

Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden hahmotella hallituksen suunnitelmat ja ehdotetut golf- ja matkailutoiminnot - SHA-standardin mukaisesti - Thaimaan ulkomaalaisyhteisölle. Tapahtumaa johtaa matkailu- ja urheiluministeri Phipat Ratchakitprakarn.

GolfAri, viikon päästä Pattayan kupeessa golfkaranteenissa pelailun merkeissä

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No siellä ei savolaisia peräkammarinpoikia golffaa.

   • Anonyymi

    En tiedä heistä, mutta viikon päästä siellä golfaa Länsi-Suomalainen ukkomies.

    GolfAri


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   6283