Vakava liikenneonnettomuus

Anonyymi

Suomussalmella on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus. Miksi "ajokammoisia" pelkureita, ja alinopeutta ajavia päästetään valtateille. Miksi jonoja syntyy. Alinopeus ruuhka-aikana on moninkertainen riski, verrattuna lievää ylinopeutta ajaviin, jotka hallitsevat autonsa kaikissa olosuhteissa. "Liikennejarruihin", kolarinaiheuttajiin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota, kuin sujuvan ajotaidon omaaviin (poliisi huom!).

12

170

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanoisin tuohon, eiköhän se ohittaja ollut kaiken takana, eipä ollut kuiva kesäkeli. Ei tarvi olla ajokammoinen, vaan järkevä muita ajatteleva. Ns maantien ritari aiheutti paljon ikävää.

  • Anonyymi

   Kannatta ajella nyt vaan rauhassa sieltä pohjoisesta kohti etelää. Ne maailmanomistajat voi vaikka ajella yöaikaan sieltä.

  • Anonyymi

   Valtaosa ajaa alinopeutta kok maassa ja ihan aina jos pyrkii ajamaan sallitua se ei ole mahdollista, ehkä yöllä.

  • Anonyymi

   Kitkarenkailla taas joku luistellut toisen keulaan ohitustilanteessa. Talvikeleillä nastat alle niin nämä onnettomuudet vähenee. Turha tänne mitään Saksan tilastoja kirjoitella maa missä tiet ovat alppien aluetta lukuun ottamatta sulia läpi vuoden ja siellä käytetään lumen tai jään aikaan ketjuja.

  • Anonyymi

   Laitat siis edessä menevän jonon syyksi, että joku rattiraivoinen lähtee tyhmään ohitukseen??

   Vähän olisi pitänyt olla ohittavalla pelisilmää, että ehtiikö ohittamaan ja palaamaan omalle ajokaistalle! Nyt kärsivät viattomat vastaantulijat tuon tyhmän teon takia.

  • Anonyymi

   Poliisin mukaan lähti ohittamaan pitkää autojonoa, eikä ehtinyt kokonaan ohi, noita tilanteita näkee jatkuvasti kapeilla teillä, jossa vastaantuleva joutuu väistämään lähes ojaan välttääkseen nokkakolarin. Oliko tosiaan pitänyt päästä koko jonon ohi, en tajua. Suomessakin on sen verran jo autoja, että jonoja syntyy jo automäärän perusteella.

   • Anonyymi

    En ole ikinä ajanut jonossa, enkä aja. Olen sentään ajanut kaikenlaisilla "ajopeleillä" - moposta rekkaan - Gaz`ista Kratz`siin 53 vuotta, ja yhteensä noin 3,5 miljoonaa kilometriä Hangosta Näätämöön, ja Emäsalosta Utsjoelle ilman ainuttakaan itse aiheutettua kolaria...
    Pahin törmäys tapahtui täällä Halkokarin Kalastajatorpantiellä, kun eräs Jeep-kuski peruutti pihalta kylkeeni. Talvi oli juuri tällainen, lunta paljon ja kadut kapeat. Naurettavinta olikin, että kaveri väitti olleensa oikeassa, ja että minä ajoin hänen päälleen, hah hah haaa!!!...


  • Anonyymi

   Narsisteilla on tapana aina liioitella ja valehdella.

   • Anonyymi

    Ajamani kilometrit ovat muistiinpanoissani, joten on turha aukoa tyhjää päätä. Ei edes Kimi pääse lähellekään ajamiani maileja, saati siihen käytettyjä "tunteja", vaikka paskiainen eläisi satavuotiaaksi formularadoilla leikkien, hah hah haaa!!!...


  • Anonyymi

   Jaa, aloittajan mielestä ei ole varmaankaan mitään pahaa, eikä väärää yli 200km/h kaahaavat kuskit yleisillä teillä.
   Jos näiden eteen tulee auto, niin se auto on ajanut selvää alinopeutta, kun jää takana tulevan kaaharin jalkoihin.

  • Anonyymi

   Kaikki-tiet ovat kaikkien käytettävissä, verorahoilla rakennettu ja ylläpidetty.
   Liikennesääntöjen mukaan ajetaan noudattaen varovaisuutta.
   Ohittaminen liikenne tiheydessä on vaarallista, jos omaa tai toisten henkeä kunnioittaa kannattaa lähteä sen verran aikaisin ettei tarvitse turhaa ohitella.
   Kyllä tällä neliveto diesel bemarilla jossa on 400 hv ja kiihtyvyys sataan 5,2 sek ehtii vaikka ei joka välissä ohittele.
   Tiellä liikkuu ihmisiä jotka ovat yksilöitä ja ajotaito on eritasoinen ei heiltä voi kieltää teiden käyttöä, koska silloin pitäisi kaikki suomen lait muuttaa siten, että vain minulla on oikeus kaikkeen ja muilla vain jos minä annan luvan.

   • Anonyymi

    Turha selitellä. Ei työpaikallakaan noudateta hidastelijoitten toiveita, vaan työlainsäädäntöä ja työtahtia. Ei liukuhihnan ääressä ryhdytä "liikennettä" jarruttamaan. Jos ei pysy "yhdessä tahdissa", niin kenkää perseelle. Näin pitää olla liikenteessäkin. Siinä noudatetaan liikennesääntöjä, -lakia ja -kuria. Joka ei näitä sääntöjä kykene noudattamaan, niin pysyköön kotona, ja sitä ennen luovuttakoon ajokorttinsa poliisille, ennen kuin se käsketään luovuttamaan. Onko asia nyt selvä. No hyvä. Kiiitooos, hah hah haaa!!!...


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   250
   3655
  Aihe