Aihe

Talopaketti avaimet käteen periaatteella

Anonyymi

Onko joku jota ette suosittele? On tullut pettymyksenä hinta/laatu tai rakentaminen? Onko joku missä kaikki on mennyt niin kuin on sovittu? Mistä voi olla varma ettei talovalmistaja tms. mene just konkurssiin ja rahat häviää kankkulan kaivoon? Haaveilemme jotain 160 neliöistä taloa.

6

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki on huonoja kun tältä palstalta kysyy. Sitten jos kysyy hyvää, saa siinäkin vastaukseksi niitä huonoja.

  • Anonyymi

   Kannattaa katsoa talovalmistajan taloustiedot sekä sopimusvaiheessa ottaa rakentamisen asiantuntija, esim. vastaava mestari mukaan joka tarkastaa myös että arkkitehtikuvat, rakennekuvat ja kustannuslaskennan olevan realistinen. Myös todellisten asiakkaiden kokemuksia hyvä kartoittaa (ei talotehtaan kertomia) Osa talotehtaista ”myy” runkourakan säältä suojaan laskien teille kusttanusarvion heidän runkourakan osalta sekä antavat kokonaiskustannusarvion. Todellisuudessa myyvät teille nopean rakentamisen osuuden ilman riskejä ja työläät vaiheet jättävät teille.
   Meidän tapauksessa olimme liian sinisilmäisiä uskoen talomyyjän vakuutteluihin laadusta, kustannusarvioista, kumppaniverkostosta heidän tehtyään meille ehdotuksen talosta antamamme kustannusraamin mukaan. Todellisuus oli sitten aivan toista.
   Lisäksi projektissamme ilmeni lukuisia rakennusvirheitä joita ollut työlästä saada korjattua. Nyt taloa rakentaneena emme ole enää sinisilmäisiä, sinällään harmi kun luulimme valintaamme luotettavaksi kumppaniksi.

   Mikäli toivot tarkempia tietoja/ mielellään omat haastemme haluamme jakaa rakentavasti niin että muut pystyvät ne ennaltaehkäisemään niin kerromme tarkemmin ja kyläilemäänkin on aina tervetullut.

   En tässä kohtaa ala talotehdasta mollaamaan, meillä kävi vain huono tuuri valita monien joukosta juuri se väärä. Markkinoilla on kuitenkin monta rehtiä talotehdasta kuten esim. Lammi, Ollikainen, Honka, Ainoa, Jämerä, Sievi.

   • Anonyymi

    Lammiko rehti? mainostaa valmiita taloja, myy vain kiviä tontin reunalle. Ollikainen?. hei siis aidosti, onko se hirsi painumaton, oikeesti. Honka?. Miten voi samaa shittiä myydä 30% kalliimmalla kuin muut. Ainoa?. siis tarkoitit varmaan designtalon toimitus ilman designia ja huonommilla pintamateriaaleilla. Jämerä?. Vieläkö siposta pääsee lusikalla läpi. Sievi? Monesko konkka tällä samalla orkesterilla tää olikaan.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    niin no toi listahan perustuu myyntimääriin joita noi toimittajat itse ilmoittelevat RTS:lle, joka taas raportoin ne tiedot, joiden antaja siitä ilosta maksaa. Vrt. TM-lehden testit, joissa mukana vain ne jotka lystin maksaa... Lisäksi se, että onko joku volyymissa mitattuna hyvä tai paras, ei aina kerro laadusta mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    niin no toi listahan perustuu myyntimääriin joita noi toimittajat itse ilmoittelevat RTS:lle, joka taas raportoin ne tiedot, joiden antaja siitä ilosta maksaa. Vrt. TM-lehden testit, joissa mukana vain ne jotka lystin maksaa... Lisäksi se, että onko joku volyymissa mitattuna hyvä tai paras, ei aina kerro laadusta mitään.

    Tämä on hyvä esimerkki näistä keskusteluista täällä.

    Kaikki. Siis ihan kaikki on sutta ja sekundaa.

    Missä te ihmiset asutte? Teltoissako asutte, kun kaikki talot on täyttä pazkaa?

    Kumma juttu, että talon suunnittelijat ovat suunnitelleet talon ihan vialliseksi. Eivätkä ole kymmenien vuosien aikanakaan oppineet, että sutta ja sekundaa tulee linjalta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8343
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8304
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4407
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2204