Aihe

Muovipurkin päällystäminen

Anonyymi

Talouteeni on kertynyt erilaisia tilavia muoviastioita kuten noita neliskulmaisia kompostinheräte tötsiä, lannoiteastioita, litran jogurttisankkoja jne. Millä konstin niistä sais katseenkestäviä kukkaruukkuja? Pihalle ja terassille yrttienkasvatusastioiksi ajattelin.

Etsin tietoja maalaamisesta. Pinta on hyvin sileä ja liukas, maalaaminen vaatii pohjustuksen ja pysyneekö maali sittenkään.
Miten tarttuu betonivelli ja pysyy pinnassa?
Kontaktimuovi?
Jos liimaisin tiheäsyisen kankaan pintaan ja maalaus sitten jollakin ulkokäyttöön soveltuvalla maalilla?

Jos olette keksineet hyvän konstin niin olen todella kiitollinen tiedosta.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laita kontaktimuovi, tarttuu hyvin sileään pintaan. Valikoimaa riittää, itse laittaisin marmorikuvion.

   Miltä tuntuis rouhea kangas, sellainen juuttisäkki liimalla kiinni ja kunnon maalikerros pintaan.

  • Anonyymi

   Heivaa roskikseen moiset muovitötsät ja hae kaupasta ruukkuja - valikoimaa todella on!

  • Anonyymi

   Tässä varmaan on enemmänkin kysymys halusta askarrella, ei niinkään rahanpuute ruukkujen ostoon. On ihmisiä, joilla on halua ja taitoa tehdä jotain omannäköistä. Joskus jää itselle tai muille jotain tarpeettomaksi, tai on tavaraa, jota voi tuunata, miksi pitää heittää roskiin, jos osaa tehdä esim. kauniita ruukkuja, eikä samanlaisia kuin naapurilla. Itselläni teki mieli yhteen huoneeseen uusia verhokappa, ei niin, ettei olisi raha ostaa uutta kangasta, tai vaikka teettää jollain. Löysin kuitenkin kierrätyskeskuksesta kankaan hintaan 1,50 euroa. Tuli taatusti yhtä hienot, kun jos olisin ostanut kankaan kaupasta. Hinta olisi ollut eri, lisäksi tuli hyötykäyttöön kangas, joka oli jollekin tarpeeton. Eikä tietysti mennyt vanhakaan kappa roskiin, tein tyttärelle kauppakasseja. Mutta kukin tavallaan.

   • Anonyymi

    Kiitos. Ymmärsit "yskän".

    Olen se aloittaja joka kyseli vinkkejä. Minulla on monta niitä kompostinheräte astiaa ja ovat oikein siistin näköisiä sisältä ja hyvän kokoisia. Haluaisin hyödyntää. Minua häiritsee ne tekstit pinnoilla, siksi haluaisin peittää. Eikös se kierrätys ja tavaroiden uusiokäyttö ole just tätä päivää? Rahalla saa, mutta jos vois todellakin käyttää nuo uudelleen, ekoteko, niin ja asioiden tuunaaminen on mukavaa. Kerron lisää, kun homma hoidettu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6178