Aihe

Roskapiste ja Karstulan kirjasto

Anonyymi

Pääsiäisenä asioin S-Marketin vieressä olevalla jätepisteellä. Mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun sinne tuodaan sinne kuulumattomaa jätettä. Jäteöljyä kanistereissa, tavallista talousjätettä pusseissa, biojätettä jne. Ja kaikki jätetään asfaltille lojumaan. Linnut nokki, ja odotetaan, että kyllä ne joku hoitaa.

Ovatko ihmiset oikeasti näin piittaamattomia ja röyhkeitä, että näin käyttäydytään? Tämä sama meininki on jatkunut myös kuillakin jätepisteillä niin kauan kuin muistan.

Törkeän näköistä ja surullisen välinpitämätöntä. Miksi aina löytyy niitä röyhkimyksiä, joita eivät koske mitkään säännöt? Meno on samanlaista, kuin Karstulan kirjastossa. voisi kuvitella, että edes yksi paikka löytyy missä ei tarvitse kuunnella hölötystä puhelimeen, ja saisi rauhassa keskittyä, niin ei. Mitä vielä, suuri osa ihmisistä kailottaa puhelimeen, vaikka vieressä on puhelimeen puhumisen kieltämisen merkki. Eivätkä nuo virkailijatkaan näytä välittävän yhtään. On tämä maailma mallillaan.

0

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

    Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
    Kemi
    585
    6535
   2. Tekis mieli muuttaa korpeen

    Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
    Maailman menoa
    280
    4937
   3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

    Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
    Maailman menoa
    152
    2378