Aihe

Yllätyin ja lähdin ulos ilman piikkiä

Anonyymi

Varasin ajan koronarokotteeseen, olen seurannut uutisointia hyvin tarkkaan ja kun menin rokotukseen, minulle sanottiin tänään 8.4.2020 kello 10.35 että nyt sitten jaetaan Astran Zenecaa. Kuulun riskiryhmään, suvussani on ollut aivoverenvuoto / aneyrysma 50vuotiaana.
Järkytyin ja sanoin, että jätän rokotteen väliin.
Tästä oli rokotteenantajalle tiedotettu eilen. AZ on meillä annettu 69-vuotiaaseen saakka, ei yli 70 vuotiaalle. Viimeviikolla olikohan Marin joka tiedotti, että Suomi voi antaa rokotteita enemmän tarvitseville maille? Jaetaanko tätä AZ nyt meille surutta, tämä on kyllä liian raakaa. Onko tästä missään uutisoitu, että tällainen päätös on tehty ja missä ja miksi?

11

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse ymmärsin uutisesta, että rokotteen aiheuttaman verisuonitukoksen mekanismia ei tiedetä, eikä osata ennustaa, kuka sen saa. Ilmeisesti aika nuoret saaneet rokotteesta tukoksia. Oma äitini on saanut nuorena verisuonitukoksia. En todellakaan ota rokotetta, jolla on tukosriskejä.

   • Anonyymi

    AstraZenecan rokotteesta aivolaskimotulpan saamisen riski on tutkimuksissa todettu olevan 1/100 000 rokotettuun ja Suomessa on todettu kolme tapausta jotka on hoidettu.


  • Anonyymi

   Minkä ikäinen olet? Kävin runsas viikko sitten rokotuksessa ja kerroin rokottajalle että minulla on veritulppariski. Hän sanoi ettei he määrää millä rokotetaan ja koska olen yli 70 vuotias niin pistetään Pfizerin rokote.

   Suomi on muiden EU maiden mukana lupautunut antamaan kiintiöstään rokotteita huonosti rokotuksia pystyneille maille. Siksi seuraava toimitus on n. kolmanneksen pienempi.

   • Anonyymi

    Annetaanko astraa nyt 65-70 vuotiaille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Annetaanko astraa nyt 65-70 vuotiaille?

    Nyt Astra Zenecaa annetaan nyt kaikille yli 65-vuotiaille. Siis myös 100-vuotiaille. Enkä muut rokotteet on annettu muille maille ja käteen jäi AZ jonka nimi muutetaan.


  • Anonyymi

   Voivat antaa mutta sanovat että tämä on Vaxzevria. Kannattaa olla tarkkana mitä saa.

  • Anonyymi

   Jokaisen suvussa on ollut verisuonitukoksia ja tulee olemaan. Jokaisella on verisuonitukoksen riski ilman rokotuksiakin.
   Ilman rokotusta sinulla on myös koronariski, aika iso riski onkin!

  • Anonyymi

   Samoin AstraZeneca rokotteen jätin ottamatta, terveysellisistä syistä. Olen pyöritellyt tätä tyhmässä päässäni koko yön. Kiva kuulla, että joku toinenkin on tehnyt saman ratkaisun.

   • Anonyymi

    K Varhila kertoo että AZ on tulossa Suomeen suuria määriä, pelkään että juuri siksi kun muut eivät sitä halua. Näin meitä kansalaisia kusetetaan, julmasti.


   • Anonyymi
    UUSI

    Kilttiä porukkaa, jos olisin avannut Maisaketjun, olisi jo kymmeniä sivuja mielipiteitä.
    Nyt meitä on kaksi, jotka jäettiin ottamatta AZ, tällaista maata on naispoppoon helppo hallita. Jos tuon päätäksen olisi tehnyt DT meidän kaikissa studioissa olisi nyt istuttu miettimässä päät punaisina kuinka se kehtaa.Toivvasti tällä saadaan 70% rokotettua heti, näin Suomi on ykkösmaa AZ:n anteeksi ex AZ piikittämisessä.


  • Anonyymi

   Astra Zenecan rokotteen harvinaisena haittavaikutuksena todettu veritulpan riski perustuu geneettiseen alttiuteen eikä ikään tai perussairauksiin. Covid19-infektiosta aiheutuu ainakin tuhatkertainen riski veritulppaan, muista haitoista puhumattakaan. Ei ole aina helppoa tehdä harkittua päätöstä pelkästään faktoihin perustuen varsinkaan, jos tiedotusvälineistä saa jatkuvasti osin ristiriitaista ja osin sensaatiohakuistakin tietoa. Tosiasioita kuitenkin on, että Covid19-taudista on kohtalaisen korkea riski sairastua vakavasti ja jopa kuolla tai saada pitkäaikaisia haittoja. Rokotteet eivät ole sataprosenttisen turvallisia, mutta riski vakaville haittavaikuksille on monta kertaluokkaa pienempi, kuin sairaudella jota niillä pyritään torjumaan. Tämä on vähän niin kuin pelkäisi Tallinnaan helikopterilla lentämistä, kun kopteri on kerran pudonnut joten päättelisi, että on turvallisempaa uida.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   291
   9069
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   7897
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   4709