Viikareita kaikkialla

Anonyymi

No joo taas. Yli-Viikari kyllä tuomitaan mediassa ja ennen poliisitutkintaa, mutta ketään ei kiinnosta että veronmaksajien rahoilla työskenetelvät toimittjat jotka ovat tuotteistaneet itsensä, temppuilevat ja irvistelevät kansalaisille päivittäin yhdessä poliitikkokavereidensa kanssa. Kuppikuntaisuus, suosion kalastelu julkisuudessa ja oma taloudellinen etu on maan tapa . VTV:n meikkilaskujen ja matkakulujen tarkastaminen on äärimmäisen tärkeää vaan eivät ne miljardit joita Pisnes Finland jakaa. Virkamiesten moraalinvartijoiden olisi syytä tarkastella kokonaiskuvaakin. Samalla hiekkalaatikolla kaikki vpolitiikan ja median iikarit leikkivät.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo yhteiskunnan varoilla eläminen on laajaa tapa kaikissa korkeissa viroissa.
   Heidän "luontaisedut" ovat sitä tasoa että sillä kustannetaan kaikki arkielämisen menot. Ne joihin tavis ei saa työtä eikä palkkaa millään ilveellä koska riisto on yhteiskunnan trendi.

   Se palkka minkä eliitti saa menee lähes täysin kaikkeen ylelliseen esim sijoituksiin koska sitä ei tarvita elämiseen.

   Tavikselle ei sallita kuin hädin tuskin minimaalinen raha jotta ei aivan kuole nälkään mutta eliitille kipataan rahaa palkanmuodossa niin paljon ettei hän edes tarvitse sitä hengissä pysymiseen vaan se on täysin ylimääräistä.

   Siis toiselle ihmiselle kipataan ylimääräistä hirveät summat ja toiselle äärimmäisen vastentahtoisesti annetaan edes se minimi jotta ei kuole. Onko tämä tasa-arvoa? Miksi toinen ihminen on arvokkaampi kuin toinen?

   Tätä ei aivan voi nimittaa rasismiksi mutta jotain sen kaltaista se kuitenkin on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4475
  Aihe