Helsingin Sanomat puolustaa naisvihamielistä sukupuolen itsemääräämistä?

Anonyymi

Helsingin Sanomat julkaisi 9.4. nettisivullaan artikkelin ”Kun transtaustainen Helena Holopainen vaihtoi etunimensä, eivät kaikki sukulaiset hyväksyneet sitä – Tämän vuoksi ”deadnamen” käyttö voi satuttaa toista pahoin” Artikkelissa kerrottiin tunteisiin vetoavasti, kuinka Helena on joutunut kärsimään, kun häntä on kutsuttu entisellä miesnimellä.

Tämän lisäksi artikkelissa mainittiin ”ohimennen” transaktivistien ajama Oikeus olla –kansalaisaloite, joka toimittajan tulkinnan mukaan ”tavoittelee translakia, joka perustuu transihmisten itsemääräämisoikeuteen.”

Kyseisen lakialoitteen pääsisältö on vaatimus sukupuolen itsemäärittelystä. Kuka tahansa voi muuttaa sukupuolensa pelkällä ilmoituksella viranomaiselle. Tällaisia lakeja on jo voimassa mm. Skotlannissa ja Kanadassa.

Sukupuolen itsemäärittely on johtanut sen toteuttaneissa maissa todella vakaviin ongelmiin etenkin naisten (siis biologisten naisten) kannalta. Naiset joutuvat pelkäämään naisille varatuissa tiloissa, vessoissa, pukuhuoneissa, turvataloissa, ilmoituksen perusteella naisiksi muuttuneita miehiä ja mahdollista sukupuolista häirintää. Itsemääriteltyjä transnaisia on jouduttu päästämään myös naisvankiloihin. seurauksena on ollut raiskauksia.

Helsingin Sanomien jutun ilmiselvä tarkoitus on kerätä tukea kyseisen lain läpiviemiselle Suomessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun lehden toimitus on uuden transliikkeen ja sen naisvihamielisten kampanjoiden takana. Kun kirjailija J. K. Rowling joutui laajamittaisen vainon kohteeksi sen vuoksi, että puolusti sukupuolen biologista määritelmää (naiset ovat ihmisiä, joilla on kuukautiset) Helsingin Sanomat uutisoi asiasta laajasti ja piti täysin normaalina ja myönteisenä sitä, että ihmistä vainotaan näin pöyristyttävien väitteiden takia.

Helsingin Sanomilla on maan laajalevikkisimpänä lehtenä suuri poliittinen vastuu siitä mitä tässä maassa tapahtuu. Onko lehti todella valinnut linjakseen sukupuolen itsemäärittelyn mahdollistavan lain läpiajamisen.

1

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itsemäärittelylakiehdotus on kaatunut tänä vuonna Espanjassa ja Saksassa mm. naisten vastustuksen vuoksi. Hesarille nämä asiat eivät ole uutisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   11567
  2. 78
   3573
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1819
  4. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   42
   1652
  5. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1621
  6. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1542
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1388
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1372
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1310
  10. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   80
   1213
  Aihe