Työttömyysturva

Anonyymi

Tulipa tässä mieleeni, että onko työkkäri kiusannut teitä työ ja kurssitarjouksilla, tai typ ja mopa palveluilla näin korona aikana. Siitä kun korona alkoi, en ole kuullut työkkäristä yhtään mitään. Työnhaku näyttää olevan voimassa aina vaan, automaattisesti. Minun onneni on tietysti se, että meidän kaupunki ei päättänyt lähteä mukaan kuntakokeiluun.

30

754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On sain karenssin 1,5kk sitten. Olen 60v

    • Anonyymi

      Helpolla olen päässyt, ei ole työkkäri ahdistellut. Tasan kerran on työkkärin virkailija soittanut, reilut 3 kk siitä, kun työt loppuivat. Jäin työttömäksi elokuussa 2020 ja anssipäivätkin alkoivat kulua vasta tämän vuoden alusta.

      • Anonyymi

        Ahdistelu alkaa sitten, jos olet työtön niin kauan että tiput työmarkkinatuelle. Edessä kuntakokeilu tai jos et asu kuntakokeilukunnassa niin typ kyykytystä siinä vaiheessa kun kunnalle alkaa tulla sakkomaksuja. Ansiosidonnaisella saat olla aika rauhassa, kannattaa yrittää löytää edes jotain töitä ennen anssin loppumista.


    • Anonyymi

      Eipä ole kuulunut mitään koko puljusta yli vuoteen. Ei soittoja, viestejä, ei mitään. Kaipa se tästä koronasta johtuu.

      • Anonyymi

        Jep. Korona-aikana mm. määräaikaishaastatteluja jätetään tekemättä. Kun te-toimiston tantta soitti viimeksi helmikuussa, laittoi suoraan seuraavan yhteydenottopäivän puolen vuoden päähän aiemman kolmen kuukauden sijasta. Kuntakokeilukunnissa saattaa olla toinen meininki.


    • Anonyymi

      Luulenpa niin, että työkkärillä ja hallinnolla alkaa olemaan pian kädet täynnä valitusten kanssa, koska jo ennen kuntakokeiluakin on systeemi viety pakkotyön suuntaan, ja kun on riittävästi tarkkasilmäisiä työttömiä, löytyy laista helposti puutteetkin mitä väärin tulkitaan - ja käytännössä siis valheellisilla perusteilla työttömiä simputetaan tässä.

      Valituksien kanssa harjoitellaan, sitten seuraavaksi kirjelmöintiä Euroopan Unionin suuntaan, ja jos ei ala hallinnossa silmät aukeamaan niin sitten on vain todettava että on varmaan pää syvällä siellä mihin ei aurinko paista jos ei tajua olevansa tekemässä maasta totalitarismiin perustuvaa valtiota jossa kansanvaltaa ei ole.

    • Anonyymi

      Ennen koronaa virkailija uhkasi siirtää minut typpiin, mutta nyt ei ole kuulunut mitään yli vuoteen. Oma asioinnissa on lukenut koko ajan "Ei avoimia asioita ja tehtäviä". Eli koko korona ajan ollut hiljaista työkkärin suunnasta.

      • Anonyymi

        Melkein sama mulla, tosin ei uhkailtu millään ennen koronaa. Työkkärin tantta soitti viimeksi elokuussa, sen jälkeen on pidellyt hiljaista. Seuraava asiointipäivä siirtyi automaattisesti eteenpäin, viimeksi 3 kk:n sijasta puoli vuotta. Tiedoissa lukee, että : TE-toimisto/kunta ottaa yhteyttä. No eipä ole ottanut. Etusivulla tuo sama "Ei avoimia asioita tai tehtäviä".


    • Anonyymi

      Ei.

    • Anonyymi

      On se p.rkele kun toisissa kunnissa simputetaan entistä enemmän, johtuuko siitä että olen valkoihoinen.

      • Anonyymi

        Eihän sieltä kuulu mitään hki,ssäkään


    • Anonyymi

      Ei ole kuulunut yhtään mitään sen jälkeen kun korona tuli. Saa nähdä kuinka kauan hiljaisuus kestää. Varmaankin vielä jokusen kuukauden.

    • Itse jäin syyskuussa työttömäksi. nyt tuli 3 kirje tänä aikana jossa osoitetaan et hae tuota työtä ja jos et hae niin tuki katkeaa! Olen paperiliiton rahoilla siis nyt.
      Aktiivisesti olen hakenut töitä ja laittanut hakemuksia mutta kun ei osu niin ei osu vaikka siis tosissani haen ja ottaisin. Nyt käskettiin hakemaan paikkaan x, laitoin hakemuksen ja kävin haastattelussakin jossa selvisi kun työ on 3 vuorotyötä niin vaatii oman auton jota minulla ei siis ole ja työkkäri tämän tietää! koska julkisilla sinne ei pääse niin soitinkin siitä jo työkkäriin niin vastaus oli että käyt vastaamassa omasivuilla saitko työn vai et ja karenssi kuulemma saattaa tulla jos syy ei ole hyvä! Nyt mietinkin et eihän he tuon vuoksi karensseja voi lyödä, milläs auton tuilla ostat eivätkä sellaista voi vaatia!

      • Anonyymi

        Teit yhden aloittelevan työttömän pahimmista mokista: Ei olisi kannattanut soitella työkkäriin.

        Olisit vain mennyt haastatteluun, ja kertonut työnantajalle ettei sinulla ole autoa ja ilmoittanut sitten työkkäriin, ettei sinua valittu kyseiseen tehtävään. Eivät ne mitään syitä siihen kysele miksei valittu, jos et ensin ole mennyt itse soittelemaan ja selittelemään ummet ja lammet, miskei kyseinen työ käy sinulle.


    • Anonyymi

      Kaksi työtarjousta on tullut työkkäristä korona-aikana. Molemmat olivat sellaisiin työpaikkoihin, joihin minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia tulla valituksi. No, lähetin hakemukset ja kuittasin Oma asioinnissa, etten saanut paikkaa. Siinä kaikki, soittoja ei ole kuulunut moneen kuukauteen.

    • Anonyymi

      En tule KOSKAAN luottamaan kyseiseen laitokseen, niin kieroa porukkaa simputtamassa meitä entisiä työnsankareita. Laitos pitäisi lopettaa ja työntekijät lähettää Siperiaan.

    • Anonyymi

      Eipä ole kuulunut yhtään mitään koko puulaakista korona aikana, eli yli vuoteen. Ei pitäisi sanoa, kohta tietysti kuuluu.

    • Anonyymi

      Tänään soittivat ehdotuksia.

    • Anonyymi

      Oho, sehän ihme, että soittivat. Minua eivät ole kiusanneet vuoteen.

      • Anonyymi

        Suomi on siitä ihmeellinen te,typ,mop,kela asioissa että kohtelu on ihan paikkakohtaista ja tuurista kiinni siis samasta asiasta eri tuomio.


    • Anonyymi

      Perjantaina oli kuntouttavan tuputusta puhelimitse.

    • Anonyymi

      Soon herrassa.

    • Anonyymi

      Toivottavasti ovat unohtaneet meikän kokonaan.

    • Anonyymi

      Nuoria aikuisia ja alle 50 vuotiaita kannattaa patistaa ja innostaa töihin, etenkin nuoret ja perheet tarvii töitä. 60v ja siitä ylöspäin jo työnsä tehneet.

    • Anonyymi

      Joo innosta kun et sinäkään mitään edes tajua

    • Anonyymi

      Eipä ole kuulunut vuoteen yhtään mitään. Tänään oli tullut puhelu johon en vastannut. Katsoin työkkärin sivuilta, niin siellähän luki, että on yritetty soittaa suunnitelman päivitystä varten. Eli nyt hiljaisuuden jälkeen taitaa alkaa ehdottelu johonkin viisaaseen palveluun.

    • Anonyymi

      Yksi koko ajan lähetteli, soitteli työtarjouksia ja ehdotteli työpaja ym huonoa, jopa kunnan toimistoon sossutädin kanssa siinä suu vaahdossa että pakko jotain ottaa. Ilmoitin että mahdollinen työpaikka olisi, hyvä etteivät nauruun kuolleet(oliski) sisua nosti ämmien suorastaan halveksivat katseet ja pääsin kuin pääsinkin töihin pakoon. Jäin siitäkin työttömäksi vuoden oltuani ja onneksi seuraava oli ainoastaan puhelimitse yhteydessä, kuulumisia vaihdeltiin.

    • Anonyymi

      Ihan rauhassa olen saanut olla, onneksi.

    • Anonyymi

      Eivät uskalla enää soitella.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe