Gigantti ja tyhjästälaskuttaja

Anonyymi

Ostimme jokin kuukausi sitten kodinkoneen. Sutkipuheinen miesmyyjä sai tyrkytettyä meille samalla Aktiiviraha-kortin, jolla kai tuli hieman alennusta tai sitten ei. Kun lasku sitten tuli, maksoimme sen kokonaan pois seuraavana päivänä. Totesimme, että meidän ruokakuntamme ei tällaista, tarvitse.

Aktiivirahan kortilla emme tehneet mitään toimia. Aktiivi muuttui pian muotoon Ecster, joka rupesi laskuttamaan tyhjästä vaikka sähköpostilla kielsimme sen. Tämä ruotsalainen firma väittää, että olemme velkaantuneet sinne 3,04 euroa kuukaudesta. Täysin mielivaltainen väite. Nyt lähettivät vielä viiden euron "huomautusmaksun", joka lisätään ensi kuukauden laskuun. On kohtuutonta ja härskiä.

Onko muilla tällaisia kokemuksia?

19

7014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ostopaikka siis Porvoon Gigantti.

    • Anonyymi

      Joku väitti jossain pohjoisen palstalla, olikohan Tornio n vuosi sitten, että olisi saanut jostain kortista laskuja vaikka ei ollut käyttänyt sitä. Ei ollut saanut sitä millään katkaistua vaikka oli yrittänyt usealla tavalla. Enpä muista, oliko Aktiiviraha vai mikä.
      Kannattanee tehdä ilmoitus kuluttajasuoja viranomaisille asiasta! Netistä löytyy tietoa!

    • Anonyymi

      Juuri näin, kun Handels pankin aktiiviraha /mastercard kortin kaappasi ecster
      omistukseensa olisi pitänyt jokaisen kuluttajan päässä hälytyskellojen soida yötäpäivää. Ei voi härskimpää olla kun kuukautinen korttilasku myöhästyy
      noin 10 pv jonka aikana tietenkin korko raksuttaa niin tämä saalistaja yhtiö
      ilmoittaa että korttisi on 3kuukautta sulussa! Vaikka olisit 14pv saanut laskut korkoineen ajantasalle,Kun sen jälkeen laskusi vaikka netti teknisten ongelmien takia myöhästyy vaikka päivän alkaa komenkuukauden sulku alusta. Kun korttia hallinnoi Handelsbanken jos laskut korkoineen sai ajantasalle oli kortti taas käytössäsi niin kuin muillakin pankeilla. Kuluttja älä mene "esterin" ruotsalaisen saalistajan retkuun.

    • Anonyymi

      Ecsterillä korko tai joku pieni summa tulee tosiaan maksuun vaikka et koskaan olisi ollut kuin yhden päivän luoton varassa.

    • Anonyymi

      Kun menen johonkin kauppaan tarkoituksena ostaa jotakin, ostan, jos siellä sellaista ostettavaa on. Gigantissa saa kimppuunsa jonkun, joka yrittää väkisinmyydä jotakin, mitä en tarvi/halua. En siis mene Giganttiin ihan pienestä syystä ollenkaan.

    • Anonyymi

      Ketkufirma on myös puhelinpuoti Dna, jolla on puoti Porvoossakin. Mummi on ikäihminen eikä ole tottunut näihin liukkaisiin myyntimiehiin. Hän meni Porvoossa ostamaan yksinkertaista Nokian luuria mutta samalla hänelle tyrkytettiin operaattorisopimusta Dnan kanssa, vaikka hän on ollut vuosikausia Telian asiakas. Kun hän huomasi tehneensä sopimuksen, hän halusi seuraavana päivänä purkaa sen.

      Mummi ei sitä hyväksynyt. Ja muistisairaalta ruvettiin laskuttamaan yli 20 euroa kuussa palveluista, joita hän ei ollut käyttänyt. No niitähän kertyi niin paljon että Dna usutti perintäfirman muistisairaan mummimme kimppuun. Järjettömän naurettavaa oli, että perintäfirma julisti, että puhelinliittymänne on katkaistu. Mummi ei soittanut Dnan numerosta ensimäistäkään puhelua.

      • Anonyymi

        dna on keljuita keljuin,niitten kanssa ei pidä olla missään tekemisissä.
        kaveri vuoden vaihteessa vaihtoi dna puh liittymä toiseen ja vielä kesäkuussa ne lähetteli laskuja vaikkei ole puoleen vuoteen ollu kyseisen firman asiakas.loppujenlopuks kaveri otti niihin yhteyttä,sanoivat että laskut pitää maksaa,tai menee ulosottoon mut eivät voinneet kertoo mistä laskut perustuu eikä laskuissa sen kummosemmin mitään erittelyy


    • Anonyymi

      Tässä on selvästi kyseessä vain ymmärtämättömyys. Joko myyjä ei teille käynyt maksukortin ehtoja tarkkaan läpi tai sitten te olette unohtaneet mitä myyjä sanoi. Kukaanhan ei hyödy siitä, että asiakkaalle jää huono maku suuhun.

      Ecsterin laskuttama 3,04€ kuukaudessa on niinkin yksinkertainen asia kuin kuukausimaksu kyseisestä maksukortista. Voitte irtisanoa kortin missä vaiheessa tahansa. Kirjautukaa vain pankkitunnuksilla ecsterin verkkosivulle.

      • Anonyymi

        Tyhjästä rahastava firma se Ecster kuitenkin on.


      • Anonyymi

        Minusta on joka tapauksessa moraalitonta laskuttaa tuotteesta tai palvelusta, jota laskutettu ei ole saanut. Ecster ja Dna ovat pahimmillaan tällaisia firmoja. Eikö henkilökuntaa hävetä?


    • Anonyymi

      ei pidä ottaa mitä ei tarvii.
      tietokoneita ja puhelimia kun sieltä oon ostanu,väkisin yrittävät tyrkyttää jotai tietoturvaohjelmaa,vaik miten sanoo ettei tarvii.viimeks naama punasena huusin etten sitä haluu,sillon meni viesti perille.
      pöljä ei oo se mikä pyytää,vaan se joka maksaa...kuten vanha sanonta kertoo

    • Anonyymi

      Ostin Telialta kananettavan ja ei korkoja, ei lisämaksuja. Vertailkaa eri firmoja.

      Powerissa sama läppäri maksoi 599 euroa ja Telialla 349 eli onko Power ja Gigantti muka halpoja.

      Tutkikaa seuratkaa hintoja ja vertailkaa.

      Paljon on sellaisia firmoja jotka ei ota korkeita korkoja ja lisämaksuja, vaikka ostaakin osamaksulla ja pienillä kuukausierillä. Näin vertailkaa ja olkaa tarkkoja.

    • Anonyymi

      Joo...Gigantti on ollut omalla estolistallani pitkään, syynä väkisinmyyntiyritykset.

    • Anonyymi

      Samanlainen kokemus minulla. Ostin syksyllä koneen, maksoin heti kun lasku ecsteriltä tuli. Sen jälkeen tuli joku vitosen lasku. Maksoin ja pyysin heitä poistamaan tilin ja tietoni kokonaan. Viesti tuli, että tili poistettu ja maksuja ei enää tule. Kunnes viime viikolla tesktaria maksamattomista laskusta 50€. Ihan huijari firma ja Gigantti ei ota kantaa. Kuluttaja-asiamieheen kehottavat ottamaan yhteyttä. Todella aikaavievää ja rasittavaa huijaustoimintaa. Mulla meni Gigantti boikottiin nyt.

    • Anonyymi

      Hei

    • Anonyymi

      Sama juttu: Lasku maksettu, mutta alkoi tulla kolmen euron laskuja tyhjästä. Äsken lopetin tilin verkkopankin kautta, katsotaanhan miten jatkuu, mutta jos vielä laskuja tulee, sitten lähdemme käräjille.

      • Anonyymi

        Mulla kans sama, laittelevat kuukausittain 3€ laskuja! Nyt pyysin aika kovaan sävyyn että hyvittävät ne tai vien tämän asian kuluttaja viranomaisen selvitettäväksi! Älytöntä PASKAA!


    • Anonyymi

      Gigantti pakkomyy myös jotain kuukausimaksullista huoltosopimusta tietokoneelle. Uskomatonta tyrkytystä ja pakotusta ottamaan kyseinen sopimus.

    • Anonyymi

      Minä kierrän Gigantin, Powerin ja muut liikkeet jotka käyttävät Ecsteriä luotottajana. minun mittani tuli täyteen tyhjästä laskutuksesta vaikka velka on jo maksettu ja sopimus irtisanottu. Silkkaa huijausta koko firma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe