Rottwailer aggressiot

Anonyymi

Moikka ! Mulla on 14 viikkonen rotikanpentu muuten aivan ihana pentu mutta häntä kun kieltää tulemasta sohvalle ja laskee hänet alas kun hyppää sohvalle suuttuu tästä ja alkaa puremaan eikä pure mitenkää leikkisesti sama homma välillä kun ottaa syliin kun kannettaa rappuset mutta se on jäänyt vähemmälle muuten aivan ihana koira. On oppinut istumaa makaa tassu paikka sun muita asoita mettässä kulkee vapaasti ja kun huutaa nii tulee luoksee. Selvästi kokeilee rajojaan. Lapsien kanssa välillä todella raju puree paidasta sun muista tälläsessä tilansessa otan pennun ja pistän makaa hetkeks rauhottumaan. Miten saan tän puremisen loppuun

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja kun suusta ottaa pois jotain esim kun ulkoo syö multaa sun muuta nii alkaa jystää kunnolla sormia ei meinaa päästää irti

      • Anonyymi

        Tässä sana ”irti” on hyvää opetella.
        Ota joku lelu, ja sano irti, heti kun se päästää irti, anna lelu heti takaisin ja paljon kehuja.


    • Anonyymi

      Ammu se rakki, tai jos et voi , niin vie eläinlääkäriin lopetettavaksi. Älä ikinä luota koiraasi, varsinkaan omistamaasi, sillä se voi repiä lapsesi kasvot ja tuhota pienen ihmisen tulevaisuuden. Tiedän tapauksia liian paljon, koska minulle tuodaan lopetettavaksi vuosittain koiria, jotka ovat raadelleet varsinkin lapsia. Pystykorvat ym perinteiset koirat ovat turvalliaempia.

      • Anonyymi

        Kuka kumma sinä olet..ammu se rakki..oletko väkivaltainen kaikkea kohtaan..sinä rotikan omistaja..koulutusta koulutusta ja taas koulutusta..rotikasta saa aivan ihanan koiran kun sen kouluttaa määrätietoisesti..pureminen kuuluu kaikilla pentukoirilla ..ym..hampaiden vaihtumisen takia..kielto Kiellon perään..kuonosta kiinni..ei mitään hakkaamista ..lasten kanssa oloa..lapsille myös koulutusta ettei saa kiusata..
        Onnea koko perheelle..rakkautta


      • Anonyymi

        Ainakin itse luotan koiraani 100 prossaa enemmän kuin yhteenkään ihmiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka kumma sinä olet..ammu se rakki..oletko väkivaltainen kaikkea kohtaan..sinä rotikan omistaja..koulutusta koulutusta ja taas koulutusta..rotikasta saa aivan ihanan koiran kun sen kouluttaa määrätietoisesti..pureminen kuuluu kaikilla pentukoirilla ..ym..hampaiden vaihtumisen takia..kielto Kiellon perään..kuonosta kiinni..ei mitään hakkaamista ..lasten kanssa oloa..lapsille myös koulutusta ettei saa kiusata..
        Onnea koko perheelle..rakkautta

        Rotikka todellakin vaatii koulutusta, vääntöä, toistoja. Eikä sitä voi luottaa lapsien kanssa kahestaan, eikä vieraiden. Kova vahtiminen, estäminen ettei pidä viersitakoiria uhkana ja ihmisiäkin. Vaatii vastuullisen omistajan, jokasitoutuu huolehtimaan 24/7/12 ettei mitään vahinkoja käy. Jos, koira pääsee vieraan koiran tai ihmisen kimppuun, tai puree perheen lasta jota voi pitää alempanaan. Syy on Aina omistajassa, pitää vahtia/ ennakoida/ olla 100 varma että estää vahingot!


      • Anonyymi

        😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Liittyy hampaiden vaihtoon. Rasittava vaihe, mutta menee ohi. Myöhemminkin saattaa tulla vaiheita, ettei usko kun komentaa, vaan toiminta vain kiihtyy. Suosittelen aloittamaan koulutuksessa käynnin, sillä kun koira kasvaa isommaksi, tilanteet hankaloituu. Ihana rotu, kunhan osaa kasvun aikana olla määrätietoinen oikealla tavalla. Jos nyt jo ymmärtämyyttä mistä johtuu tuo kuvailemasi tilanne/tilanteet, ongelmia mahdollisesti tulee, vaikka tämän hetkinen tilanne varmasti rauhoittuu, kun hampaat vaihtuneet kokonaan. Tsemppiä!

      • Anonyymi

        Ei oo ees rokotettu, vauvavasta. Ei kai se onhelmakoulutusta tarvii, jo nyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oo ees rokotettu, vauvavasta. Ei kai se onhelmakoulutusta tarvii, jo nyt?

        Kuka tässä ongelmakoirakoulutuksesta on puhunut? Kannattaako kirjoitella keskustelupalstalle, jos sisälukutaito ja ylipäätään ymmärryksen taso on tuota luokkaa?

        Pentukoulun voi aloittaa vaikka heti pennun kotiuduttua. Pentukoulua/-kursseja on tarjolla ympäri Suomen ja sellaiseen kannattaa ehdottomasti ilmoittautua, jos oma osaaminen ei riitä edes peruskäytöstapojen opettamiseen pikkupennulle. Niiden opettaminen PITÄISI olla se helpoin nakki koiran yhteiskuntakelpoiseksi opettamisessa, sillä pentu antaa kasvaessaan vielä enemmän vastusta, jollei se tiedä paikkaansa ja rajoja. Niinpä pennusta luopuminen tässä vaiheessa on erittäin varteenotettava vaihtoehto.


    • Anonyymi

      Toivottavasti on aikaa pennulle. Alistaminen ei ole oikea tie, sisu vain kasvaa. Energinen kaveri tarvitsee paljon toimintaa. Nukkuvaa ei saa häiritä.

    • Anonyymi

      Välillä ihan oikeasti ihmetyttää, millaiset poropeukalot saavat ostettua rotikan kaltaisia, vaativia koiria. Ei ole taaskaan ollut minkäänlaista itsekritiikkiä ja harkintakykyä sen enempää ostajassa kuin myyjässäkään. On satavarma juttu, että jos sormet on suussa 14-viikkoisen, purevan pennun kanssa, niin on aivan väärä koira väärässä kodissa. Raivostuttavaa.

      • Anonyymi

        Paperittomia, sekotuksia myydään kelle vaan, ei perävalotakuuta....


    • Anonyymi

      Kamalan rodun valitsit, riski lapsille ja naapurustolle.

      Miksi valitsit rotikan?
      Pönkitätkö itsetuntoa, vai onko se ulkonäkö syynä vaan?

      Eikö ongelmista kuulu kysyä kasvattajalta?

      Huolestuttavaa, jos ensiviikoilla jo ootte ongelmissa. Mietippä, kun on puolentoista, ja pyrkii oikeasti pomoksi. Aikamoinen riski lapsille, ja naapurien koirillekkin.

      Miksette ottanu jotain muuta rotua, joka olis luonnostaan sopeutuva,sosiaalinen,ja vaaraton lapsille,vieraille ja vieraiden koirille?
      Pennun kuuluu olla iloinen ja leikkisä ,ja myös aikuisen koiran. Ei kuulosta nyt sille...

      • Anonyymi

        Joo en pönkitä itsetuntoa olen kasvanut näitten koirien keskellä ja päätin ottaa itselleni yhden kun sopii tähän elämän tilanteen vakkari duuni ja oma kämppä ja välillä yksinäistä


    • Anonyymi

      En tiedä onko tämä tyypillistä rottweilereille mutta meidän rotikka ei tykkää yhtään kun sitä nostetaan. Tämä on ollut ihan pennusta saakka.
      Käytettiin vesi suihkepullo. Jos ei totellut kun sanoin ei, käytin vesi suihke pulloa. Hyvin nopeasti se totteli ja sen jälkeen riitti että vaan näyttää se pullo.
      Rottiksen kanssa ei muutenkaan kannata käyttää fyysistä voimaa kun kouluttaa. Ne saattaa kokea sen vaaratilanteena/uhkana ja ne saattaa reagoida siihen agressiivisesti. Riippuu paljon myös rotikasta, sen vanhemmista ja taustasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe