Seksuaalinen suuntautuminen mietityttää

Anonyymi

Fantasioin tytöistä/naisista. Tämä vaivaa mieltäni hyvin usein ja alan joka kerta pohtimaan seksuaalista suuntautumistani... Ajattelenko vain liikaa vai olisiko seksuaalinen suuntautumiseni sittenkin eri, miksi sitä oletin?

Olen 23v nuori nainen ja seurustelen miehen kanssa, olemme olleet yhdessä 2,5 vuotta. Parisuhteemme on hyvä monilta osin. Poikaystäväni on empaattisin ja ymmärtäväisin ihminen kenet tunnen, emme koskaan riitele, asumme yhdessä ja pidämme useista samoista asioista. Ainoa asia, jonka kanssa epäröin liittyy joihinkin asioihin lakanoiden välissä. En osaa olla täysin luonnollinen, eikä jotkin asiat tunnu luonnollisilta... Olen puhunut tuntemuksistani poikaystäväni kanssa muutamaan kertaan. Hän ei järkyttynyt, haukkunut tai hylännyt minua, mitä niin pelkäsin, kun suhteemme alussa kerroin asiasta ja epävarmuudestani hänelle ensimmäisen kerran.

(Mainittakoon että seksikokemukseni ovat loppuseltaan aika vähäisiä. Ehkä sain myös jonkinlaisia traumoja, kun exäni keskittyi enemmän omiin haluihinsa ja itsensä tyydyttämiseen, ja yritti painostaa minua esim anaaliin tai suihin ottamiseen, joista olin aikaisemminkin sanonut, etten halua. Vemputin sitten kädelläni hänen kaluaan, kun yhdyntä ei hänen mukaansa onnistunut, lisäksi hänellä oli liian pitkät ja terävät kynnet tyydyttämään minua. Inhosin yli kaiken sitä hommaa... Nykyinen poikaystäväni ei ole painostanut mihinkään, mutta en vain kykene koskemaan hänen penikseensä. Käteni stoppaavat aina navan kohdalle. Koen huonoa omatuntoa siitä, kun tiedän hänen kuitenkin kaipaavan kosketusta silläkin alueella kehostaan...)

Olen pistänyt merkille, että olen oikeastaan aina, lapsuudesta ja nuoruudestani lähtien ihaillut enemmän naishahmoja versus miehiä. Elokuvissa, peleissä, tosielämässä koulussa tai töissä... Koen että se oli vain ihailua... roolimallien, idolien, viisaan ystävän ihailua, mutta ehkä näin myöhemmin ihailusta on tullut myös ihastumisen/rakastumisen kaltaisia huumaavia fiiliksiä. Olen nähnyt unissani enenevissä määrin läheisiä tunnelmia omaavia kohtauksia naishahmojen kanssa. Kohtaukset jäävät mieleeni pyörimään pitkiksi ajoiksi. En vain pääse yli ajatuksesta, kuinka huumaavalta naisen suuteleminen voisi tuntua tai kuinka käteni haluaisivat koskettaa naisvartaloa...

Välillä huomaan pohtivani, että olenko menettänyt mahdollisuuden kokeilla suhteita/intiimejä asioita erillaisten ihmisten kanssa. Seurustelusuhteita ei ole ollut kuin pari ja jokainen on ollut pojan kanssa. Kadunko jos "jämähdän" tähän, enkä ole kokeillut mitään läheistä/intiimiä suhdetta naisen kanssa? Harmittaako "ettei ollut aikaa" tai tilaisuutta kokeilla ja tutustua itseensä asian tiimoilta?
Vakiinnutin nykyisen suhteeni, ennenkuin olin kerennyt tutustua kehenkään muuhun/muihin... Meillä kahdella vain natsasi. Eihän toimivasta suhteesta voi lähteä ja luopua... vai voiko ja onko se viisasta? Toki on avoimen suhteen mahdollisuus olemassa, mutta koen ettei mun luonne sopisi siihen. Haluaisin joskus perustaa perheen. Luonnollisesti se olisi helpompaa miehen kanssa... Toki muitakin keinoja on perheen perustamiseen.

Muistan, että edelliset suhteeni tuli aloitettua poikien aloitteesta, jolloin tuumasin vain että "okei, seurustellaan vaan". Ajattelin kai että se olisi itsestäänselvyys olla jätkän kaa... Mutta niissä suhteissa ei ollut sitä niinsanottua kipinää. Nykyisessä suhteessani kipinää ja tunteita on ollut, mutta ehkä näin yhdessä asuessamme meillekin on tullut se normi arki. Ja niin viime aikoina fantasiani ovat enenevissä määrin kohdistuneet naisiin...

Ajattelen liikaa, mitä muut ajattelevat. Pelkään kuinka tulisin särkemään poikaystäväni sydämen, jos lähtisin. Koen jos jostain syystä joskus lähtisin, syynä olisi todennäköisesti joku naisihastus. Toki minulla ei olekaan nyt ketään ihastusta, kun kouluni/työni ja koronan aiheuttaman eristäytymisenkin vuoksi en ole tutustunut uusiin tyyppeihin ja niin elänhän parisuhteessa, eihän silloin kuuluisikaan katsella muita.

Välillä tuntuu, että aivan masentuisin ajatusteni kanssa... Välitän poikaystävästäni kovasti, mutta usein tunnen kaipaavani jotain muuta... En tiedä mitä minun pitäisi tehdä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei!

      Itse jo lapsena eka kertaa koin ihailleeni jotain tyttöjä. Teini-ikäisenä koin pitkäaikaisia "ihailuja" joitakin tyttöjä kohtaan. Myöhemmin tajusin että ne olivat oikeasti ihastumisia, mutta silloin en sitä käsittänyt. Olin kasvanut täysin oletukseen että olen hetero. En tuntenut enkä edes tiennyt ketään homoseksuaalista. Tuolloin näistä ei puhuttu niin paljon, yläasteen siis aloitin vuonna 2000, ylioppilaaksi kirjoitin 2006.
      Minulla oli kaksi poikaihastusta, toinen 12-13-vuotiaana ja toinen jonka kanssa seurustelinkin 16-19-vuotiaana. Harrastimme seksiä, mutta en saanut siitä mitään. Ihan kuin olisin ollut tunnoton. Itsetyydytyksen olin aloittanut varhain ja sen suhteen minulla ei ollut ongelmia, ja orgasmin olen saanut aina helposti omin käsin.

      Sanon muuten tähän väliin sen, että en lapsena/nuorena ihaillut poikabändien jäseniä/miesartisteja/miesnäyttelijöitä samalla tavalla kuin kaverini. Tv-sarjoissa koin kiintymystä enemmän naishahmoja kohtaan ja esimerkiksi Idolsia tai vastaavaa katsoessa seurasin mieluummin naisten esityksiä.

      Kun erosin poikaystävästä, harrastin paljon yhden illan juttuja. Koin että niin kuuluu tehdä ja seksistä vouhotettiin joka puolella. Ajattelin että minussa on jotain vikaa kun en tunne mitään seksiä harrastaessa.

      Kun olin 23-vuotias, olin ihastunut erääseen saman ikäiseen ystävääni jonka kanssa olimme hiljattain tutustuneet. Tosin en vieläkään tajunnut että kyse oli ihastuksesta. Jonkun ajan kuluttua hän tunnusti olevansa ihastunut minuun! Hän kuitenkin eli heterosuhteessa. Välillemme tuli fyysistä läheisyyttä ja koskettelua. Olimme todella ihastuneita toisiimme.

      Vasta tuolloin aloin kunnolla tajuamaan mistä on kyse. Pikkuhiljaa aloin päässäni työstämään ajatusta että en ole hetero.

      Meni pari vuotta, ja kun olin sinut itseni kanssa, aloin hakemaan seuraa naisista. Tapasinkin netin kautta erään, ja silloin todella opin miltä tuntuu oikea rakkaus. Olin toki ollut mielestäni todella rakastunut silloin ennen poikaystävääni, mutta tajusin ettei se ollut mitään tämän rinnalla. Seksi oli mahtavaa ja ekaa kertaa tajusin millaiselta seksin kuuluu tuntua ja sain vaivatta orgasmin toisen käsissä. Tämän aiemman naisihastuksen kanssa meillä ei varsinaista seksiä ollut. Menimme myöhemmin naimisiin tämän netissä tapaamani naisen kanssa. En erityisesti julistanut kaapista tulemista, läheiset saivat tietää kun aloin seurustelemaan naisen kanssa. Asia oli kaikille ok. En ole kokenut mitään syrjintää tai hankaluuksia.

      Toisen puolesta on mahdotonta sanoa.. Mutta sinuna tosiaan rehellisesti pohtisin asiaa, kuten olet jo alkanut tehdä. Sen vain sanon, että pelkkä seksi ei ole se juttu, vaan kokonaisvaltainen naisen kanssa oleminen. Johon liittyy toki seksuaalisuus.

      Senkin sanon, että monet lesbot eivät halua olla pelkkiä "kokeiluja" jollekin. Ei ainakaan kannata sanoa sitä ääneen. Itse muutenkin kiinnostun seksuaalisesti vain sellaisista joihin on tunteita niin en tiedä miltä yhden illan juttu naisen kanssa tuntuisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe