Häirintä nuorisoporukoiden taholta iltaisin ulkona

Anonyymi

Olen nelikymppinen mies, joka käy säännöllisesti ulkonan kävelylenkeillä yksin ja iltaisin. Olen joutunut soittamaan usemman kerran hätäkeskukseen (häke), kun teini-ikäisten porukat häiritsevät ihan vain röyhkeyttään. Itsessäni ei ole mitään sellaista, joka antaisi aiheen häirinnälle, vaan kyse on tietynlaisista poikkeuksellisen röyhkeistä nuorista, joilla ei ole parempaa tekemistä kuin soittaa suutaan, ajella laittomilla mopoilla ja juoda olutta.

Häke ei ole koskaan lähettänyt poliisia, vaan häken tädit alkavat aina sössöttää, miten minun pitäisi lähteä pois paikalta ja voin seuraavana päivänä halutessani tehdä rikosilmoituksen asiasta. Poliisi ei edes rikostutkintaa aloittaisi teon vähäisyyden takia.

Olen päättänyt ottaa tulevaisuudessa oikeuden omiin käsiini eli tulen lyömään nyrkillä vatsaan sellaista nuorta, joka soittaa suutaan. Minun näkökulmastani kyseeessä on kasvatus eikä pahoinpitely, vaikka tulenkin saamaan syyteen lievästä pahoinpitelystä.

Olen saanut tarpeekseni tästä ilmiöstä, jossa nuoriso ja varsinkin mamu-nuoret tulevat koko ajan vain röyhkeämmiksi, häke ei lähetä koskaan poliisia eikä poliisi edes tulla ehtisi paikalle, koska poliisilla on valtava resurssipula, kiitos tyhmän sisäministeri Maria Ohisalon, jonka mielestä nuoria pitää paijata päähän sen sijaan, että lisättäisiin poliiseja.

Kaasusumutin olisi hyvä asia eli toisi jotain turvallisuuden tunneta. Jos pyytäisin poliisilta lupaa kaasusumuttimeen itsepuolustukseksi, niin eihän poliisi siihen lupaa antaisi. Jäljellä ei ole enää kuin oman käden oikeus eli jos ei saa rauhassa kävellä ulkona iltaisin, niin vastaus tästä lähtein siihen on nyrkki.

Nuoriso syyllistyy itse tällaisessa tilanteessa ainakin järjestysrikkomukseen ja kunnianloukkaukseen, mutta eihän häke tällaista varten polisia lähetä. Nykyään pitää olla tappo menossa, jotta häkestä saa apua eikä aina saa sittenkään.

Jos joku alkaa nyt mussuttaa, että saan vain turpiini, kun koko nuorisoporukka hyökkää kimppuuni, niin uskon, että en saa eli kamppailulajeja on harrastettu sen verran. Joudun tosin käyttämään todella kovia ja vaarallisia tekniikoita, jotta pystyy puolustautumaan isoa porukkaa vastaan, mutta se ei ole mahdotonta, jos vain on valmis käyttämään riittävän vaarallisia tekniikoita. Tällöin ei kuitenkaan enää ole kyse minun taholtani pahoinpitelystä, vaan hätävarjelusta, joten minulla on laillinen oikeus käyttää kaikkia tarvittavia keinoja oman koskemattomuuteni puolustamiseen.

Mitä te tekisitte minun tilanteessani? Minä en aio luopua perusoikeudestani kävellä rauhassa ulkona myös viikonloppusin ja iltaisin, en kävele ravintoloiden lähellä, vaan pääasiassa omakotialueellaa, mutta kun häkestä ja poliisista ei ole apua, niin kokeillaan seuraavaksi nyrkkiä, jotta loppuu suun soittaminen ja häirintä.

Kasvattakaa vanhemmat lapsenne, jotta minun ei tarvitse kasvattaa heitä nyrkillä.

4

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi on kovaa vauhtia menossa Ruotsin tielle, eli Suomikin muuttuu joidenkin sukupolvien kuluttua islamilaiseksi maaksi.
      Kuten viimeisen Helsingissä tapahtuneen tapon yhteydessä on poliisin toimesta kerrottu, niin maahanmuuttajilla on mukana veitset, tai puukot. Sen vuoksi on parasta kiertää heidät kaukaa, ettei tule puukosta.

    • Anonyymi

      Puukkoa vastaan huono puolustautua paljain käsin ja varsinkin jos on useampi hyökkääjä, itse suosin "self defence whip" ruoskaa. Todella tehokas, kevytkin isku kirpaisee todella kovasti.

    • Anonyymi

      Ei nämä jengit jotka vastustaa maahanmuuttajia ole aivan väärällä tiellä. Tosin suurin osa maahanmuuttajista ihan ok mutta valitettavasti joukkoon mahtuu "ei toivottua" ainesta ja osa kantisteineistä ottaa mallia.
      Poliiseja ei koskaan saa paikalle tarpeeksi nopeasti jos nyt ei satu hyvä tuuri ja ole aivan jossain ydinkeskustassa.
      Tämä kyllä tietää sitä että myös rehelliset tavis ihmiset alkaa kantaman mukanaan laittomia kun itsepuolustusvälineitä.
      Onkin se ihme juttu kun rikolliset saa kantaa mukanaan mitä vaan mutta tavallinen tallaaja ei saa mitään kättä pidempää mukanaan kantaa vaikka tarkoitus on vain turvata oma koskemattomuus ja jopa henki.

      • Anonyymi

        Eivät maahanmuuttajat Suomen laeista välitä, eivätkä poliisit uskalla heitä ryhtyä ratsaamaan laittomien esineiden pois ottamiseksi. He vetävät heti esiin rasismikortin, jolloin poliisi perääntyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe