Kielimuuri

Anonyymi

Olimme poikaystäväni kanssa kesäloman telttareissulla ja tällä itärajaa lähellä olevalla leirintäalueella olimme varanneet meille aamusaunavuoron. Sauna oli syrjässä leirintäalueen reunassa ja ihanasti aseteltu niin, että sieltä oli järvinäkymät. Olimme löylyissä ja nuoria kun olimme niin lemmentouhuiksihan se meni ihan itsestään. Minä pitelin poikakaverini Laurin kivikovaa kullia kädessäni ja Lauri sormeili minun jo aivan läpimärkää pimppiäni. Saunassa oli hyvin tilaa ja pian Lauri alkoikin nussia minua takaapäin niin, että näimme molemmat ikkunasta järvelle. Touhut olivat jo hyvinkin loppumetreillä sillä saunan kuumuudessa ei kovin pitkiä sessioita jaksakaan touhuilla.

Juuri silloin saunan ovi kuitenkin avautui ja sisään marssi viisissäkymmenissä oleva venäläispariskunta. Nainen oli kuvankaunis ja pitänyt itsensä erittäin timmissä kunnossa ja mies puolestaan oikein suurikokoinen ja isomahainen sellainen karhumainen ilmestys. Lauri vetäytyi salamana istumaan viereeni lauteelle ja venäläispariskunta asettui muina miehinä meitä vastapäätä olevalle lauteelle. Olimme aivan tyrmistyneitä ja yritimme jotenkin englanniksi selittää heille, että meillä on yksityisvuoro, mutta eiväthän he millään ymmärtäneet meitä.

Nopeasti molemmat venäläisistä huomasivat Laurin pontevan seisokin ja hieman naurahtivat hänen suuntaansa. Me emme tienneet lainkaan mitä tehdä ja niinpä ajattelimme jatkaa saunomista ainakin hetken, kun olimme siitä maksaneetkin ja kyllähän se lemmentouhujen keskeyttäminenkin harmitti. Siinä me siis istuimme ventovieraat aivan ilkialastomina vastakkain eikä se ainakaan venäläisiä näyttänyt häiritsevän. Nainen nyökkäili miehelleen aina vain uudelleen ja osoitteli Laurin seisokin suuntaan. Miehen mulkku lepäsi löysänä jalkojen välissä, mutta paksuudeltaan se oli vähintäänkin Laurin seisokissa olevan veroinen. Venäläisnainen nosti jalkansa ylälauteelle niin, että vastapäätä istuvalla Laurilla oli suora näkymä hänen alapäähänsä ja miehensä tuijotti hyvinkin häpeilemättä minun alastonta vartaloani. Hämmennys kuvasi tilannetta, mutta siltikin jotain kiihottavaa siinä oli. Venäläismies puristi vaimonsa pulleaa rintaa sivusta ja hänen otteessaan oli jotain alkukantaisen kaltaista. Huomasin Laurinkin tuijottavan venäläisnaisen pillua kovin kiinnostuneena ja vedin häntä olkavarresta itseni suuntaan. Käden noustessa Laurin kivikovan mulkun päältä venäläisnainen päästi ihailevan huokauksen ja naurahti Laurin suuntaan. Tilanne oli täysin absurdi.

Tuo karhumainen mies vei nyt kätensä vaimonsa pimpille ja alkoi hyvin rauhallisesti tekemään pientä liikettä. Samalla hänen jalkovälissäänkin alkoi tapahtua. Se paksunoloinen mulkku kasvoi kasvamistaan ja nousi käyränä täyteen seisokkiin osoittaen kohti hänen vatsaansa. Laurin mulkkukin seisoi kovana, mutta tuon karhumaisen miehen kulli oli suorastaan röyhkeässä seisokissa ja jestas miten paksulta se näytti. Yhtäkkiä venäläisnainen nojautui reilusti eteenpäin ja kosketti Laurin jalkaa. Minä hätkähdin sitä ja aloin vetää Lauria mukaani ja pois saunasta. Poistuimme Laurin kanssa suihkun puolelle ja peseydyimme nopeasti. Laurin seisokkikin oli harmikseni jo laskenut, mutta ajattelin nauttivani siitä sitten vaikka teltassa. Huomasin jättäneeni sampoon ja saippuan pukuhuoneeseen ja lähdin hakemaan niitä. Takaisin tullessani myös venäläispari oli tullut suihkun puolelle ja saman tien pukuhuoneeseen. Mies asetteli naisensa pukuhuoneessa penkkiä vasten kontalleen ja me näimme Laurin kanssa ehkä metrin päästä kun hän ryhtyi ujuttamaan sitä jättipaksua mulkkuaan tuohon pienikokoiseen vaimoonsa. Nainen alistui ja uikutti kun mies alkoi naida rytmikkäästi takaapäin ja näytti siltä kuin hän satuttaisi mulkullaan naistaan joka työnnöllä. Minä olin jo puoliksi pukeissa, mutta huomasin Laurin seisokin nousseen taas täyteen mittaansa.

Venäläinen nussi vaimoaan kuin pornoleffassa ja Lauri katseli toimitusta muna pystyssä. Minuakin kiihotti hieman ja niinpä aloin runkkaamaan Lauria seisten hänen takanaan. Venäläinen pani vaimoaan ja käsitteli tätä kuin halpaa huoraa, mutta äänistä päätellen nainen nautti kuitenkin naimisesta. Laurin nauttimisesta ei ollut epäselvyyttä sillä häneltä lähti spermasuihku toisensa perään hänen huokaillessaan joka sykäyksellä. Nyt venäläinen veti häränmulkkunsa ulos vaimonsa kiiltävästä pillusta ja työnsi sen kovakouraisesti hänen suuhunsa. Naisparka sai hädin tuskin puolet kullista mahtumaan suuhunsa, mutta miestä se ei haitannut. Hän nai naisen suuhun rytmikkäästi ja hurjasti karjaisten veti mulkkunsa ulos ja aivan kuin virtsasuihkuina hän lennätti useamman mällisuihkun naisensa kasvoille ja rinnoille. Hänen kyrpänsä seisoi edelleen pelottavan kookkaana ja vilkaistessani Laurin ja laskeutunutta mulkkua niin kokoero oli sanalla sanoen valtava.

Nyt venäläisnainen osoitti minua ja teki selväksi, että hänen miehensä oli käytettävissä panemaan seuraavaksi minuakin. Hän runkkasi miehensä mulkkua ja teki aloitteita, jotta olisin tullut lähemmäksi...

10

7229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja tarttunut tuohon jättimulkkuun. Nainen myös näytteli Laurin suuntaan ja viittoilullaan tarkoitti, että hän voisi touhuta Laurin parissa samalla kun miehensä nussisi minua. Olin todella kiimainen ja minähän tässä olin ainut kuka ei ollut saanut vielä oikein lainkaan seksiä. Laurille ja hänen miehisyydelleen tuo ehdotus oli kuitenkin liikaa. Hän veti kiireesti shortsit jo kutistuneen mulkkunsa suojaksi ja alkoi tekemään lähtöä saunarakennuksesta. Minä haaveilin mielessäni miltä jättikyrvän runkkaminenkin olisi tuntunut, mutta lähdin Laurin matkaan. Sinä iltana teltassa nussiessamme Laurikin pelokkaasti tunnusti, että jos olisin tuota paksua kullia maistanut, niin hänen omansa tuskin olisi minulle enää niin hyvin maistunut...

      • Anonyymi

        Mainio tyttöystävä oot :)


    • Anonyymi

      Tästä tulee mieleen yksi tuttavapariskunta. Miehellä on todella pitkä ja paksuuttakin on miehekkäästi. Pariskunnan nainen tykkää katsoa kun mies nussii toisia naisia. Nainen sanoo, että toistenkin pitää saada kerrankin kunnon kyrpää. Luulen, että haluaa kuulla toisten sanovat etteivät ole saaneet koskaan niin isoa.

      • Anonyymi

        Pikkusiskoni seurusteli joskus tummaihoisen pojan kanssa ja mökkisaunassa ainakin yksi legenda muuttui osaltani todeksi. Vaikka pojan kroppa oli ihan normaalimittainen ja sellainen jäntevän hoikka, niin hänen mulkkunsa oli melkoisen pitkä, mutta aivan epäuskottavan paksu.
        Oman rotevan mieheni muna oli silmämääräisellä arviolla selvästi alle puolet tuon nuorukaisen paksuudesta. Vaivaantunut oli mieheni puolelta oikea sana kuvaamaan tuota saunareissua. Enhän toki tiedä miten nuo lepomitat voivat muuttua seisokkiin siirryttäessä.


    • Anonyymi

      Lapseni päiväkotikaverilla on venäläinen äiti. Erään kerran solmiessani tyttäreni kengännauhoja kyseinen äiti tuli hakemaan lastaan ja kyykistyi halaamaan tätä ja yllään oleva mekko nousi niin, että huomasin tuijottavani aivan liian pitkään suoraan hänen paljaaseen pimppiinsä. Huomatessaan tämän hän vain käänsi polvensa yhteen ja hymyili minulle aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut...

      • Anonyymi

        Miltei samanlainen kokemus, mutta minun lapseni kaverilla oli virolainen äiti ja hänen tullessaan hakemaan tytärtään meiltä leikkimästä, niin kyykistyi myös halaamaan lastaan ja eikö vain hameenhelman alta hymyillyt minulle paljas pimppi. Tämän jälkeen katseeni onkin hakeutunut vastaavissa tilanteissa aivan vaistomaisesti samoille seuduille, mutta ainoaksi kerraksi on jäänyt tuo eteisessämme tapahtunut..


    • Anonyymi

      Olin (mies 42 v) wieniläisen hotellini aamusaunassa, jo aikaisin, sillä koneeni oli lähdössä varhain aamupäivällä. Olin juuri asettunut löylyihin, kovin vaatimattomiin sellaisiin, kun saunaa tupsahti kolmekymppinen pariskunta, kauniita, komeita ihmisiä. Tervehdittiin, alettiin jutella, ja pariskunta kertoi olleensa muutaman päivän patikkaretkellä, tulleensa illalla takaisin sivistyksen pariin. Olisiko heillä ollut keskustelukumppaneista pulaa, kovin avomielisiä ja puheliaita tuntuivat olevan, ja kohta mies jo kertoi, että heillä olisi illalla ohjelmassa vierailu sellaisessa paikassa kuin Swinger-Club, kysyivät olinko koskaan sellaisessa paikassa ollut. En, sanoin, ja kerroin kyllä tietäväni, että sellaisia on. Rouva hymyili, nosteli siinä minua vastapäätä jalkaa toisen jalan päältä toiselle, vähän niin kuin siinä eräässä elokuvassa, ja välillä nojautui rennosti taaksepäin koko komeudessaan. Minulla oli jo pitkään ollut vaimoa ikävä (hän oli jäänyt kotipuoleen), enkä malttanut pitää silmiäni kurissa. Siitä oli seurauksena, että minulle alkoi pikku hiljaa kehittyä erektio. Varsinkin kun pariskunta valisti, vuoron perään, että tällaisilla klubeillahan voi pariskunta vain katsoa ja olla katsottavana. Tai jos vaikkapa naisella on voimakkaita haluja, hän voi olla useamman miehen kanssa. Okei, siinä vaiheessa minulla oli täysi seisokki, mutta kumminkin sen verran vielä ajatus koossa, että tiesin tiukan matka-aikatauluni, johon vetosin ja siirryin masto pystyssä kylmään suihkuun. Niinpä en hoksannut kysyä pariskunnalta, miten mukavasti he suunnittelivat iltansa viettää. Voitte kuvitella, että itse saavuin illalla virittyneenä kotiin.

      • Anonyymi

        Exälläni oli jonkinasteinen seksiriippuvuus ja ehkä hieman narsistinen luonne, vaikka niin sanotaan nykyään kaikista. Hänellä oli todella poikkeuksellisen kookas penis (n.22cm) ja hän nautti sen esittelemisestä. Joitakin kertoja kävimme yhdessä tällaisissa swingers-tapahtumissa. Näissä hän sai suunnatonta tyydytystä siitä, kun naiset kehuivat hänen kokoaan ja kykyään. Muutaman onnettoman kerran kutsuimme myös kotiimme eri kanavien kautta miehen kolmanneksi pyöräksi. Minusta tuntui, että näissä tapaamisissa hänelle oli tärkeintä nöyryyttää pienimunaisempaa ja hänellä oli pakkomielle, että minun piti saada toinen mies aina laukeamaan ennen häntä. Joitakin kertoja hän myös oikein yritti laueta toisen miehen peniksen päälle. Toivon, että hän olisi saanut apua tuohon kummalliseen addiktioonsa. Itse nautin aivan tavallisesta seksistä enkä innostu, vaikka kuka kehuisi mulkkunsa kokoa..


    • Anonyymi

      Sekasauna ja vähän pohjia alle niin kyllähän suomineitokin katselee tarkkaankin, että minkälaista veijaria siellä jalkoväleissä keikkuu. Miesparat, joilla löysänä on kovin pientä tarjolla yrittävät kaikissa mahdollisissa väleissä "kohentaa" omaa penistään....

    • Anonyymi

      Entisellä appiukollani oli aikamoinen häränmulkku. Hän oli toki parimetrinen ja riski mies. Painoakin pitkälti yli sata kiloa. Oikeasti nuorehkona vävymiehenä se mulkkunsa oli jopa hieman pelottavankin näköinen ja kokoinen. Kuitenkin vaimoni veljelle eli pojallensa oli periytynyt tavallinen perisuomalainen tuppikulli jotakuinkin samaa kokoa kuin itsellenikin. Joskus kahdestaan appiukon kanssa saunoessa, katse jäi hitusen liian pitkäksi aikaa tuijottamaan hänen vehkeeseensä. Ei hän koskaan itään sanonut, mutta elekieli paljasti, että oli aika tyytyväinen omaansa :)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe