Raketa Tmi, kotisivuja agressiivisesti kauppaava huijari

Anonyymi

Saimme soiton Raketa Tmi:lta. Soittaja kertoin nimekseen Kaitsu ja vaikutti todella hermostuneen oloiselta puhelimessa. Sen jälkeen hän alkoi agressiivisesti kaupata kotisivupalveluita yrityksellemme monenlaisia verukkeita käyttäen.

Aluksi hän kertoi tutustuneensa kotisivuihimme ja kertoi että kotisivustomme on todella alkeellisesti ja epäammattimaisesti tehty, eikä sivustomme ole toimiva.

Sen jälkeen hän haukkui sivustomme tekijän yhtiön ja muut alalla toimivat kotisivujen tekijät Teliasta Fonectaan.

Kaikki muut on kuulemma huijareita ja laskuttavat ylihintaa. Soittaja oli niin outo ja epäasiallinen, että sanoin hänelle, että olemme erittäin tyytyväisiä kotisivuihimme, joten silloin tällä Kaitsulla "kilahti" ja hän muuttui todella röyhkeäksi, joten jouduin valitettavasti lyömään luurin hänen korvaansa.

Kävin tämän puhelinkeskustelun jälkeen tutustumassa Raketan omiin kotisivuihin ja huomasin, että heidän oma sivustonsa on kuin 80 luvulta, joten miten voin kuvitella, että he tekisivät minulle modernit sivut, jos heillä ei ole taitoa tehdä omia sivujaan kunnolla.

Onko tämä sama heppu kaupannut muille kotisivuja? Jos on niin kertokaa hieman kokemuksistanne.

Terveisin

Yrittäjä Lahdesta

7

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meille tuli viime viikolla soitto samalta toimijalta, mutta soittajan nimeä en muista. Kovin oli samanlainen kuvio meillekin tulleessa soitossa. Onkohan korona-aika pistänyt miehen soittelemaan kun hommat on vähentyneet. Itse löin kaverille luurin korvaan ja haistatin "pitkät" siinä vaiheessa kun alkoi haukkumaan kotisivujani.

    • Anonyymi

      Tuo Raketa näyttäisi olevan joku pieni yhden miehen firma. Jotain hämärää tässä firmassa on sillä he eivät ole ilmoittaneet taloustietoja viimeisen viiden vuoden ajalta.
      Kannattaa pysyä kaukana tällaisista toimjoista ja ilmoittaa hänen toiminnastaan suoraan poliisille. Tuolla sivuillaankin hän mustamaalaa toisia toimijoita, ilmeisesti kilpailijoita.

    • Anonyymi

      Tämä toimija on jo kuulemma poliisin tiedossa, sillä heistä on tehty useita rikosilmoituksia. Poliisi on kuulemma kehoittanut jättää Raketa Tmi:n laskut maksamatta jos joku saa laskun. Yhtiö harjoittaa kuulemma valelaskutusta, eli lähettää satoja laskuja siinä toivossa että joku vahingossa maksaisi.

    • Anonyymi

      Raketa tmi kusetti isääni kotisivuissa siten, että valehteli isäni firman kotisivujen vanhentuneen ja näin ollen poistuneen käytöstä. Vanha isäni on vielä työelämässä mutta ei tiedä juuri mitään kotisivuista, joten minä olen hoitanut aina niihin liittyvät asiat. Soittaja sai isäni suostumaan siihen, että he tekevät uudet kotisivut mitkä ei vanhennu 10 vuoteen ja lähettivät siitä ison laskun minkä isäni oli mennyt maksamaan, ennen kun huomasin laskun. Otin yhteyttä Raketan omistajaan kuka ei suostunut palauttamaan maksuja, vaan vetosi siihen että isäni tilasi palvelun. Teimme toimijasta rikosilmoituksen viime viikolla.

      • Anonyymi

        Esimerkiksi domain tilauksia ei voi enää peruuttaa, jos ne on kymmeneksi vuodeksi maksettu. Siinä ei ole mitään rikosta tapahtunut. Tuote vaan on hankala myydä ymmärrettävästi puhelimitse ja tietenkin etämyynnissä pitäisi olla 14 päivän peruutusoikeus, mutta lienee epäselvää koskeeko se yrityksiä.


    • Anonyymi

      Hei vaan muillekin. Minäkin menin tähän Raketa Tmi kusetukseen ennen joulua. En ole sitä ikäluokkaa kuka tietää tietokoneista ym. neteistä, joten tämän Kaitsun onnistui kusettaa minua 10-0. Maksoin laskunkin ja kalliiksi tuli kotisivut. Uskon kuitenkin karmaan ja kun Kaitsu jatkaa näitä touhujaan, niin napsahtaa varmasti omaan nilkkaan.

    • Anonyymi

      no voi saakelis miten kävi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe