Hyvien käytöstapojen totaalinen puute

Anonyymi

Kyse on hyvistä käytöstavoista, tai niiden puutteesta. Harva julkisuudessa esiintyvä enää hallitsee sivistyneet käytöstavat. Esimerkiksi MTV:n uutistoimittajien pelleily kameran edessä kertoo ettei viestinnän sisällöllä, joka koskettaa koko yhteiskuntaa, ole enää mitään merkitystä. Tärkein on herra tai rouva toimittaja itse - tai jopa hänen koiransa. Poliitikot ovat ihan samanlaisia. Hyvät henkilön aseman mukaiset käytöstavat ei tarkoita teeskentelyä, juhlapuheitapukukoodia tai huumorin kieltämistä vaan oman persoonan suhdetta kanssaihmisiin ja mediassa yleisöön. Ammattinäyttelijä osaa tehdä eronm oman esiintymisen ja oman "erinomaisuutensa" välillä. Moni vanhempi tuttu näytteljä ei varmaan voi olla tuntematta myötähäpeää ohjelmien välillä kuvaruudussa irvisteleväää toimittajaa kohtaa - koska me teemme itsekin niin. Huonot käytöstvat on jo median kulttuuria, eikä vain medioissa vaan myös Eduskunnassa. Kyse on myös suhteesta julkisuuteen. Julkkis-kansalainen on yleensä suoraan sanottuna typerä, itsekeskeinen ja sivistymätön.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus. Olen päättänyt jo pari vuotta sitten, että saatan palata MTV3 uutisten seuraajaksi, jos uutislähetyksesstä häviää koira. Koirat eivät kuulu uutisiin eikä sääohjelmiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   25
   3352
  Aihe