Korona ja poliittiset mielenosoitukset.

Anonyymi

Onnistuiko kommunistien marssilla turvavälien pitäminen?

9

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä nuo ei ollut kommunistien marsseja vaan typerien etelän vetelien herranpentujen marsseja. Kunnon sanktiot vaan päälle tuollaisesta kokoontumisesta korona-aikaan kun säännöt ei salli nyt tuollaista pelleilyä. Vaan mitäpä järkeä sitä voi helsinkiläisiltä odottaa puupää sakkia.

  • Anonyymi

   Käsittämätöntä sekoilua sekin, että kun olet saanut ensimmäisen koronarokotuksen niin unohdat poikkeusolot. Pitää ymmärtää, että piikin saannin jälkeen menee aikaa tovi ennen kuin elimistö alkaa tuottaa vasta-aineita virukselle. Pitää malttaa odottaa se toinenkin rokotuskerta. Ehkä sitten rajoja voi höllentää. Eikä sitäkään ole vielä käytännössä koettu kuinka hyvin rokote tehoaa. ELIKKÄ VIELÄ MALTTIA LIIKKUMISTEN KANSSA vaikka se eka piikki on tuikattu!!!!!

   Enemmän ihmisille infoa asiasta, kun ei näytetä ymmärtävän!

   • Anonyymi

    Urpot lähtee liikkeelle ilman suojautumista heti kun eka piikki tuikattu olkavarteen. Pöyristyttävää!


  • Anonyymi

   Juurikin näin puhut asiaa.

  • Anonyymi

   Ja vielä urpommat ovat koko korona ajan pelanneet sisäjoukkue pelejä ja matkusteleet ja kulkeneet baareissa ja kaupoissa ilman maskia ja rokotuksia ei ole näkyvissäkään. Vaikka thl:n suositus ollut jo toista vuotta että nyt ei matkustella ja sisäjoukkueharrastuksia ei yli 17vuotiaille ja maskia pidettävä julkisissa paikoissa. Joka ilta jäähalli,pallohalli,kajaanihalli,uimahalli,kuntosalit ja koulujen liikuntasalit täynnä aikuisia ihmisiä levittämässä koronaa typerien harrastuksiensa vuoksi. Mars mars ulos liikkumaan ja yksin, vaihtoehtoja kuntoilulle löytyy kyllä.

  • Anonyymi

   Toivotaan että pandemia jatkuu, varsinkin kehitysmaissa. Saadaan maapallon väkilukua alemmaksi. Suomessakin huoltosuhde ehkä paranee ja toivotaan että paskasakkia vähenee.

  • Anonyymi

   -Mikä on viisi metriä pitkä ja haisee viinalle?
   -No sehän on Kajaanin vasemmiston vappukulkue

  • Anonyymi

   Ennen oli torilla humalaisia, nyt siellä on PerusHumalaisia, ja ennen vappumarssilla oli väkeä pilvin pimein, nyt siellon turverekkoja ja nekin velkasellaisia.

  • Anonyymi

   No oletkos nähnyt koskaan yhtään velatonta yritystä??? Ei taida verotuksellisesti olla mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3485
  Aihe