Voiko aikuisena olla enää hauskaa?

Anonyymi

Oon nyt vähä miettiny et voiko aikuisena olla hauskaa. Jos aikuistuu liikaa, niin kohta ei ole enää kavereita tekee kokoajan työtä ja katsoo pörssiä. Mut tärkein kysymys on voiko aikuisena olla yhtä hauskaa kuin nuorena?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi jos ei mene kapitalistisen pakkomielteen mukaan mihin ihmisiä ajetaan.
   Sinun ei tarvitse uhrata terveyttäsi töissä tai olla osana mitään pörssiä, vaikka kapitalistinen idea yritetäänkin kasvattaa päähän jo lapsesta asti.
   Nykymaailmassa se idea on muutenkin hajoamassa eikä enää toimi ja nuorten pitää olla paljon luovempia työn sekä elämän suhteen. Hauskuus ehkä muuttuu, mutta niin kauan kun ei rikoksia tee, vahingoita itseään tai muita - elämä voi olla hauskaa.
   Hyvä ajoissa vain pistää järjestykseen asiat mistä pidät kiinni, kun esim. se oma terveys, joka on arvokas ja siihen kuuluu se, ettei myy sitä halvalla työnantajalle.
   Tai vaikka alkoholille, lääkitsemällä itseään kipeämmäksi.

   Itsestään huolehtemiseen ja terveyteen kuuluu se, että laittaa selkeän rajan sille milloin on hauskaa eikä työ- tai mitkään demonit tule mukana. Oli se sitten yksi päivä viikosta kun on lupa olla siivoamatta ja hoitamatta mitään asioita - sen sijaan pelaa pelejä tai on jonkun muun harrastuksen parissa. Eikä joka kerta sen päivän tarvitse olla kenenkään seurassa vaan niin, että on hauskaa itsekseenkin - riippumatta muista.

   • Anonyymi

    Ilman töiden tekemistä on aikasen vaikea ansaita rahaa ja pärjätä tässä maailmassa. Kaikista ei voi tulla Youtube -tähtiä tai eivät voi myydä alastonkuviaan OnlyFans -sivustolla. Itse olen ollut aikuinen jo todella monta vuotta. Töiden tekeminen ei ole koskaan ollut itselleni mikään ongelma, koska ala on sellainen, missä olen luonnostani hyvä. Nykyään teen 3-vuorotöitä, ja itselleni on ihan sama mikä viikonpäivä on menossa. Joskus voi joutua töiden takia valvomaan 3 yötä putkeen ja nukkumaan päivät. Itse olen tähän hommaan lähtenyt, kukaan ei ole pakottanut. Itseään on hyvä joskus haastaa ja katsoa mihin pystyy. Vapaapäiviä työputkien väliin tulee helposti 3 jopa 5 päivää. Näinä päivinä tulee käytyä pyöräilemässä tai rullaluistelemassa, tai vaan pelaan tietokoneella. Itselläni riittää edelleen kiinnostusta peleihin, vaikka teen koneella paljon muutakin. Eli jokaisen täytyy itse keksiä ne omat huvituksensa. Tiedän monia ihmisiä joille viikon kohokohta on se, että voi vetää kännit kaveriporukalla ja sen jälkeen kontata pitkin lattioita. Tai polttaa pilveä yksinään tai vetää pienet satsit piriä. Mikäli käyttö pystyy hanskassa, ja elämä sitä myöten, eikä diilaa muille, niin loppupeleissä jokaisen oma asia.


  • Anonyymi

   On, ja kyllä voi olla. Vanhemmat harrastaa edelleen kaikkea, mm. tennistä, ja kutsuvat aina kavereitaan kylään joskus viikonloppuisin jne...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10862
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9900
  Aihe