Jänismetsälle

Anonyymi

Terve!
Sain maaliskuussa vajaan vuoden vanhan ameriikankettukoiran. Tiedän kyseisen rodun jalostetun petojen perään. Mutta minulla ei ole tarkoitus petojahtiin vaan jänisjahtiin. Olen kuullut, että tämä rotu on hyvä siinäkin lajissa. Miten saisin sen kolulutettua enemmän jänikseen? Tokihan ammun supinkin, jos se nyt sattuu sellaista ajamaan, mutta kettuun en sitä halua, kun sitten ne ajoreissut voi viedä vaikka minne. Sen voin vakuuttaa, että jänis tulee saamaan melkoista kyytiä, jos sen nyt saa siihen hommaan innostumaan. On nimittäin iso ja nopea otus. Neuvokaapa minua tässä on neljä kuukautta aikaa opettaa sitä.

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Palataampa parin, peruskysymyksen äärellä. Miksi sait, tuonikäisen koiran?

  • Anonyymi

   Pitovaikeuksien vuoksi.

   • Anonyymi

    Ja sitäpaitsi onko sillä nyt sitten mitään merkitystä. Olen kuullut että täällä ei kannata mitään keskustella, kun täällä pelkästään vittuillaan. Alan uskoa sen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sitäpaitsi onko sillä nyt sitten mitään merkitystä. Olen kuullut että täällä ei kannata mitään keskustella, kun täällä pelkästään vittuillaan. Alan uskoa sen.

    Olet kuullut asian ihan oikein. Tämän palstan on pilannut metsästyksen vastainen provosoija samalla vastustajan toimiessa palstan moderaattorina.
    Itse en tänne edellämainituista syistä mitään enää kirjoittele, mutta käyn toisinaan opastamassa tänne erehtyneitä asiallisia siirtymään asiallisimmille somekanaville.
    Eli kannattaa mennä/tulla metsästyskanaville joissa on rekisteröitymis pakko. Se jarruttaa trolleja.


   • Anonyymi

    Ok. Vie koiraasi alueelle, jossa varmasi tiedät, että on jäniksiä, rusakoita. Tiedät myös, ettei lähialueella ole ketuille mieluisia paikkoja. Oliko edellinen omistaja kerennyt yhtään viedä metsään?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   589
   13685
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12934
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3685
  Aihe