Tämä amatööri-isännitisijä Aarre isännöinnistä ei saa edes isännöitisjätodistusta tehtyä

Anonyymi

Varokaa tätä puuhasteluisännöintifirmaa. Jättänyt asumisen aikana useamman asian hoitamatta ja tiedottamatta. Laskutti isännöitsijätodistusta uudella hinnalla vaikka taloyhtiön seinässä vanhat hinnat eikä ikinä ilmoittanut uusista hinnoista. Asunnon remontin yhteydessä pimitti useamman sadan euron vesieristekuluja jotka piti vaatimalla vaatia urakoitsijan avustuksella, ammattitaidottomia henkilöitä töissä, olisiko kahden hengen yritelmä.

https://www.spisannointipalvelut.fi/2020/11/18/espoolaisyritykselle-tunnustusta-aarre-isannointi-oy-on-vuoden-2020-isa-yritys/

Laittomasti teettänyt erilaisia korjauksia taloyhtiössä jotka puuttuvat viimeisimmästä viime vuoden isännöitsijän todistuksesta, asiasta ilmoitettu useampaan kertaan, mutta tämä ammattiosaaja ei ole korjannut asiaa. Koettanut karhuta laskuja jotka maksettu ajallaan. Lisäksi laskuttanut hallinnollisia kuluja useamman sadan euron edestä remontin suunnitteluvaiheessa joita ei ole edes ymmärtänyt, joutunut poistamaan kulunsa koska ammattitaito ei ole riittänyt remontin aikaiseen hallintoon. Asukas siis itse joutunut selvittämään kaikki epäselvyydet. Lisäksi tämän pienen tekijän tulos miinuksella. Eipä ihme, että soveltuu nykyiseen Isännöintiliittoon jäseneksi koska Isännöintiliiton toiminta muutenkin erittäin arveluttavaa kartelliepäilyjen paljastuttua.
Älkää missään nimessä ottako tällaista porukkaa jotka eivät ymmärrä asunto-osakeyhtiölaista mitään ja laskuttavat tyhjästä.
Tähän samaan sotkuun kuuluu myös tämä porukka joka asui samassa taloyhtiössä puuhastellen lainvastaisesti muun muassa väittäen, että taloyhtiön isommille asunnoille kuuluu kaksi autopaikkaa sen vuoksi koska heillä on enemmän asuinneliöitä, henkilö siis kiinteistövälittäjä, pyysin purkamaan tämän pöyristyttävän väitteen pikimmiten yhtiökokouksessa ja tätä oli tehty siis vuosikausia. Kyseinen kiinteistövälitysfirma oli saanut kaksi varoitusta 2010-luvulla ja minä olin tehnyt ilmoituksen AVI.lle tästä kiinteistövälitysfirmasta, mutta AVi.in henkilö sanoi, että kiinteistövälitysfirma oli taktisesti ajanut itsensö konkurssiin. Että kaikkea sitä on markkinoilla liikkeellä. Tutkikaa taustoja ja kysykää ihmisiltä eri toimijoista.
https://www.finder.fi/Kiinteistönvälitys+kiinteistömyynti+kiinteistövuokraus/Confidence+m2+Oy/Espoo/yhteystiedot/456854
https://www.kiinteistomaailma.fi/espoo-kauniainen-kauppakeskus-grani/ria-elovaara?gclid=EAIaIQobChMI9ceNwr6q8AIVBjcYCh0G-AYUEAAYASAAEgLdePD_BwE

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä viestissä on kyllä niin paljon epäselviä määreitä, että lienee pelkkä trolli kyseessä. Epäselvää on esimerkiksi se, että kuka on ollut huoneistoremontin teettäjä, osakasmuutostyönä vai vesivahinkokorjauksena. Viestistä voisi päätellä, että osakkaan muutostyönä teettämä, mutta ei varmuudella. "Asukas on joutunut itse hoitamaan kaiken." No ei se kyllä isännöitsijätoimiston asia ole hoitaa osakkaan muutostyöhön liittyviä asioita, vaan kyllä se on ihan sen muutostyön teettäjän velvollisuus. Ja valtaosassa isännöintisopimuksista osakkaan muutostöihin liittyvät tarkastukset ym. ovat erillisveloitettavia palveluita (jos isännöitsijätoimisto näitä edes tarjoaa). Asunto-osakeyhtiölaissa määrätään, että osakkaan muutostöiden kuluista vastaa osakas, ei taloyhtiö. Oikeusministeriön linjauksella kuitenkin osakasmuutostöiden kertaluontoinen käsittelykulu kuitenkin kuuluu yhtiön vastattavaksi, mikäli isännöitsijätoimisto tällaisen kulun perii (kuten tavallisesti näin on).

   Alempana viestissä keuhkoat siitä, että olet yhtiökokouksessa vaatinut purettavaksi jotain autopaikkojen jakoa koskevaa väittämää. Autopaikkojen jakamisesta päättää asuntoyhtiön hallitus, ei yhtiökokous. Yhtiöjärjestyksessä voi olla määritelmiä paikkojen jakoon liittyen (siellä voi olla määräys siitä, että isompien huoneistojen hallintaan kuuluisi useampia paikkoja). Muilta osin paikkojen jakamisesta tulee kuitenkin noudattaa yhdenvertaisuusperiaatteita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6002
  Aihe