Tämä amatööri-isännitisijä Aarre isännöinnistä ei saa edes isännöitisjätodistusta tehtyä

Anonyymi

Varokaa tätä puuhasteluisännöintifirmaa. Jättänyt asumisen aikana useamman asian hoitamatta ja tiedottamatta. Laskutti isännöitsijätodistusta uudella hinnalla vaikka taloyhtiön seinässä vanhat hinnat eikä ikinä ilmoittanut uusista hinnoista. Asunnon remontin yhteydessä pimitti useamman sadan euron vesieristekuluja jotka piti vaatimalla vaatia urakoitsijan avustuksella, ammattitaidottomia henkilöitä töissä, olisiko kahden hengen yritelmä.

https://www.spisannointipalvelut.fi/2020/11/18/espoolaisyritykselle-tunnustusta-aarre-isannointi-oy-on-vuoden-2020-isa-yritys/

Laittomasti teettänyt erilaisia korjauksia taloyhtiössä jotka puuttuvat viimeisimmästä viime vuoden isännöitsijän todistuksesta, asiasta ilmoitettu useampaan kertaan, mutta tämä ammattiosaaja ei ole korjannut asiaa. Koettanut karhuta laskuja jotka maksettu ajallaan. Lisäksi laskuttanut hallinnollisia kuluja useamman sadan euron edestä remontin suunnitteluvaiheessa joita ei ole edes ymmärtänyt, joutunut poistamaan kulunsa koska ammattitaito ei ole riittänyt remontin aikaiseen hallintoon. Asukas siis itse joutunut selvittämään kaikki epäselvyydet. Lisäksi tämän pienen tekijän tulos miinuksella. Eipä ihme, että soveltuu nykyiseen Isännöintiliittoon jäseneksi koska Isännöintiliiton toiminta muutenkin erittäin arveluttavaa kartelliepäilyjen paljastuttua.
Älkää missään nimessä ottako tällaista porukkaa jotka eivät ymmärrä asunto-osakeyhtiölaista mitään ja laskuttavat tyhjästä.
Tähän samaan sotkuun kuuluu myös tämä porukka joka asui samassa taloyhtiössä puuhastellen lainvastaisesti muun muassa väittäen, että taloyhtiön isommille asunnoille kuuluu kaksi autopaikkaa sen vuoksi koska heillä on enemmän asuinneliöitä, henkilö siis kiinteistövälittäjä, pyysin purkamaan tämän pöyristyttävän väitteen pikimmiten yhtiökokouksessa ja tätä oli tehty siis vuosikausia. Kyseinen kiinteistövälitysfirma oli saanut kaksi varoitusta 2010-luvulla ja minä olin tehnyt ilmoituksen AVI.lle tästä kiinteistövälitysfirmasta, mutta AVi.in henkilö sanoi, että kiinteistövälitysfirma oli taktisesti ajanut itsensö konkurssiin. Että kaikkea sitä on markkinoilla liikkeellä. Tutkikaa taustoja ja kysykää ihmisiltä eri toimijoista.
https://www.finder.fi/Kiinteistönvälitys kiinteistömyynti kiinteistövuokraus/Confidence m2 Oy/Espoo/yhteystiedot/456854
https://www.kiinteistomaailma.fi/espoo-kauniainen-kauppakeskus-grani/ria-elovaara?gclid=EAIaIQobChMI9ceNwr6q8AIVBjcYCh0G-AYUEAAYASAAEgLdePD_BwE

11

3586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä viestissä on kyllä niin paljon epäselviä määreitä, että lienee pelkkä trolli kyseessä. Epäselvää on esimerkiksi se, että kuka on ollut huoneistoremontin teettäjä, osakasmuutostyönä vai vesivahinkokorjauksena. Viestistä voisi päätellä, että osakkaan muutostyönä teettämä, mutta ei varmuudella. "Asukas on joutunut itse hoitamaan kaiken." No ei se kyllä isännöitsijätoimiston asia ole hoitaa osakkaan muutostyöhön liittyviä asioita, vaan kyllä se on ihan sen muutostyön teettäjän velvollisuus. Ja valtaosassa isännöintisopimuksista osakkaan muutostöihin liittyvät tarkastukset ym. ovat erillisveloitettavia palveluita (jos isännöitsijätoimisto näitä edes tarjoaa). Asunto-osakeyhtiölaissa määrätään, että osakkaan muutostöiden kuluista vastaa osakas, ei taloyhtiö. Oikeusministeriön linjauksella kuitenkin osakasmuutostöiden kertaluontoinen käsittelykulu kuitenkin kuuluu yhtiön vastattavaksi, mikäli isännöitsijätoimisto tällaisen kulun perii (kuten tavallisesti näin on).

      Alempana viestissä keuhkoat siitä, että olet yhtiökokouksessa vaatinut purettavaksi jotain autopaikkojen jakoa koskevaa väittämää. Autopaikkojen jakamisesta päättää asuntoyhtiön hallitus, ei yhtiökokous. Yhtiöjärjestyksessä voi olla määritelmiä paikkojen jakoon liittyen (siellä voi olla määräys siitä, että isompien huoneistojen hallintaan kuuluisi useampia paikkoja). Muilta osin paikkojen jakamisesta tulee kuitenkin noudattaa yhdenvertaisuusperiaatteita.

    • Anonyymi

      aare isännöinti on lestadiolaisomistuksessa varokaa sellaisia

      • Anonyymi

        Tuokin vielä. Yksi lisäsyy välttää


    • Anonyymi

      Uusi osaomistaja herättää mielenkiintoa.

      • Anonyymi

        Siellä on osaomistajana tämä Timo Metsälä. Aarre:n sivuilla kovin kehutaan ja mainitaan kokemuksesta eri yrityksissä myös pitkäaikaisesti kiinteistöalalla. Jäi vaan maitsematta, että hän oli tämän laskutuksesta ym. Tunnetun Verkkoisännöinti.fi Oy:n toimitusjohtaja ja osakas. Lukekaapa netistä niistä asioista ja ymmärrätte pysyä erossa.


    • Anonyymi

      Tässä pätkä sähköpostikirjeenvaihdosta muutaman vuoden takaa isännöitsijälle

      Isännöitsijälle tiedoksi, että jos et todellakaan tiedä miten rakennusluvan kanssa toimitaan niin älä lähettele papereita väärille henkilöille, et myöskään ole antanut vaadittuja papereita lvi-suunnittelijalle. Keskustelin tänään rakennuslupaa käsittelevän henkilön kanssa ja hän sanoi, että on esiintynyt epäpätevyyttä tässä hakuprosessissa joka on hidastanut hakua ja mainitsi sinut. Eli minä maksajana joudun vielä valvomaan sinunkin tekemisiäsi ja maksamaan siitä.
      Lisäksi kyseinen isännöitsijä pimitti laajaa kuntoraporttia yli vuoden valmistumisesta-antoi vasta sitten kun ilmoitettiin asumisterveyteen josta ilmoittivat, että asukkaalla, osakkaalla on oikeus saada asuntoaan koskevat dokumentit viipymättä. (raportti oli tietysti oli tilattu sopimuskumppanilta joka yllättäen valittiin tarjouskilpailun jälkeen ,jäi epäselväksi muut tarjoukset kun taloyhtiö ei niistä kertonut).Toinen isännöitsijänä toiminut henkilö ei saanut mitään konkreettista aikaiseksi, ei siis ymmärtänyt alan sanastoa, ei laatinut hyvityslaskelmaa, useampia ohjaavia puheluita henkilölle soitettu, seisoi yhtiökokouksessakin 2019 nurkassa saamatta sanaa suusta.

    • Anonyymi

      Sen verta sekavaa tekstiä, että taitaa olla pienen kriittisyyden paikka aloittajan kommentteihin!😅 Menee tosiaan osakkaan ja taloyhtiön kustannustenjako, sekä yhtiökokouksen, hallituksen ja isännöitsijän toimi/päätösvalta varsin iloisesti sekaisin. En jaksa tarkemmin edes kommentoida, kun pulushakki näiden hörhöjen kanssa on jokseenkin hedelmätöntä…

    • Anonyymi

      Koeta lukea rivien välistä, isännöitsijä taitaa olla vanhoillislestadiolainen, sillä on sellaiset sandaalitkin.
      Tuo Kiinteistömaailmakin on ihan hanurista.
      Tämä kestorusketustyyppi operoi täällä
      https://www.kiinteistomaailma.fi/km/kuvia/30v/06_Muroma.pdf?cb=1579518410
      ja oli vastuullisena henkilönä täällä kunnes tuli mahalasku 2017 konkurssin muodossa joko tahattomasti tai tahallisesti koska AVI puhalsi niskaan samana vuonna.
      Nyt tämä kestorusketuskaveri on täällä, yleensä siirtyvät tästä franscheisse firmasta Huoneistokeskukselle uutta tulevaisuutta luomaan, mutta menneisyys löytyy netistä.
      Älä aliarvioi koskaan asiakastasi joka voi olla asiakkaasi tahtomattaan. Kalskahtaa ikävästi tuo menestyksekäs sana tuossa esittelytekstissä.
      https://www.etuovi.com/koti/blogi/unelmien-asuinalueella-arki-on-sujuvaa-ja-vaivatonta/
      https://www.huoneistokeskus.fi/ajankohtaista/nimityksia-huoneistokeskuksen-liiketoimintajohdossa
      Aarre isännöinti tekee manipuloituja, vääriä tietoja sisältäviä isännöintitodistuksia vaikka selkeä virhe pyydetty korjaamaan useampaan kertaan, todistuksen hinta yli 100 euroa.
      https://www.isannointiliitto.fi/ajankohtaista/espoolaisyritykselle-tunnustusta-aarre-isannointi-oy-on-vuoden-2020-isa-yritys/

    • Anonyymi

      Sitä sitten löytyy huonompia kuin KCP Palvelu Oy. Luulin tuon olevan Espoon huonoin.

    • Anonyymi

      En ole aikaisemmin kuullutkaan sellaisesta kuin "isännitisijä". Missä se nitisee?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe