Koiraihmiset kuriin!

Anonyymi

Kainuussa ei ole vielä poliisin eläinsuojelupartiota, mutta kyllä sellainen vielä tännekin saadaan. Toiminta on jo kansallistamisen asteella. Kaikki Suomen koirat tulee sirutettaviksi ja pakkorekisteröitäviksi 1.1.2023 lähtien ja sen jälkeen toivottavasti lanseerataan koirakortti ja koiravero. Tähän suomalaisten koirasairauteen pitää saada jokin tolkku. KOIRAA ( kissaakaan, mitään eläintä) EI SAA ENÄÄ ANTAA KENELLE TAHANSA! Kaikki eivät sovi eläinten kumppaneiksi! Sen hulluuden pitää loppua NYT !!!!!!!!!!

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   .....ja sitten on nämä tuhannet ja taas tuhannet metsästäjien turhautuneet, yksinäiset, haukkuvat, itkevät, ulvovat, unohdetut häkkikoirat lusimassa eristyssellissä elinkautista rikoksista, joita eivät ole koskaan tehneet......todella järkyttävää ja sydäntä särkevää.....yksikään normaalilla tunne-elämällä varustettu ei voi asiaa sietää, sillä koira on jopa paljon sosiaalisempi eläin kuin ihminen .... ja tosiaan, jos kaikki se mitä tehdään eläimille tehtäisiin teille itsellenne, niin miltä tuntuisi ????!!!!!

  • Anonyymi

   8.7.2010/674

   Valtioneuvoston asetus koirien, kissojen ja muiden pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten suojelusta

   4 luku
   Koirat
   9 §
   Yleiset vaatimukset
   Täysikasvuista koiraa on ulkoilutettava päivittäin riittävän usein, ja erityistä huomiota on kiinnitettävä koiran liikunnantarpeen tyydyttämiseen.

   Ulkona saa ympärivuotisesti pitää vain sellaisia koirarotuja, jotka soveltuvat jatkuvaan ulkona olemiseen.

   Koiran pitoon tarkoitettujen tilojen on oltava sellaisia, että koiralla on kuulo- ja näköyhteys pitopaikassa tai sen ympäristössä tapahtuvaan toimintaan sekä mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen.

   https://www.kaleva.fi/sey-ulkokoirien-pidossa-paljon-puutteita-koirat-ul/1813199

   SEY:n mukaan ongelmista yleisin on lajinomaisen tekemisen puute. Ylisirniö muistuttaa, että koira on laumaeläin.

   ”Vielä nykyäänkin lukemattomat koirat ulvovat yksinäisyyttään pihan perällä. Aivan liian moni koira on unohdettu ketjun päähän tai tarhaan viettämään yksinäistä ja virikkeetöntä elämää. On aivan yleistä, että koiria pidetään tarhoissa ilman lajitoverin seuraa eikä niiden liikunnantarpeesta huolehdita.”

   https://kuono.fi/ulkokoirien-kytkemiskaytannot-kaipaavat-selkeytysta/

   HESYn mukaan koiran pitäminen pitkiä aikoja ulkona omissa oloissaan ja erossa laumastaan on vastoin koiran luontaisia käyttäytymistarpeita. Koira on sosiaalinen laumaeläin, joka tarvitsee virikkeitä, seuraa, liikuntaa ja tilaisuuksia haistella lajitovereitaan ja merkata reviiriään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11070
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8899
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   46
   4910
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4381
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   242
   3390
  Aihe