Iltiksen törkeän valheellinen Biden- juttu!?

Anonyymi

Pari päivää sitten joku IS- toimittaja teki jutun, jossa ihan kehtasi ihmetellä, kuinka tahrat eivät tartu Bideniin? Jolla tietysti samalla viittasi, kuinka ne tarttuivat Trumpiin. Huhhuh!

Lännen valtamediat yksinkertaisesti sensuroivat kaikki lukuisat kielteiset asiat Bidenista. Samaa tekevät somejätit ja koko internet.

Olisiko tuossa se syy Bidenin ” tahrattomuuteen”?! Verratkaapa, miten kohdeltiin Trumpia! Kuinka vasuritoimittaja edes ilkeää tehdä moista juttua???

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä.

   Bidenin lehdistötilaisuudet ovat koomista katsottavaa. Valtamedian toimittajat kyselevät häneltä kaikkea mukavaa. Tyyliin ” Oletteko te samaa mieltä tästäkin hyvästä asiasta?”. Ja sitten tuo seniili hyypiö lukee vastauksen teleprompterista...😉

  • Anonyymi

   Olen tyytyväinen, jos Trumpia haukutaan ja mollataan. Se on hänelle oikein, mies oli narsisti ja valehtelija. Aiheutti mellakan jossa kuoli amerikkalaisia. Lisäksi älyllinen puoli hänessä saa minulta arvosanan tollo. Yritti vaalivilppiä, ja on kohta siitä oikeudessa. Silmukka Trumpin kaulalla kiristyy. Hyvä näin.
   Biden on nyt USA:n presidentti, Trump on eläkkeellä.
   Vai onko Trump taas tulossa tässäkin kuussa valtaan jollakin ihmetempulla, kuten tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa ? Kesäkuukin on jo buukattu valtaantuloa varten.
   Voi teitä herkkäuskoisia lapsia, hankkikaa oma elämä ja keskittykää siihen, ette te Trumpia tarvitse mihinkään.

   • Anonyymi

    Krooninen Trump-vihaaja iski jälleen.


   • Anonyymi

    Ääniä lasketaan taas ja nyt se tehdään oikein. Bidee on usuttanut yli sata asianajajaa niiden kimppuun...miksihän..?


  • Anonyymi

   Ei aiheuta omantunnon tuskia.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4428
  Aihe