Lappeenrantalaiset voittoon kuntavaaleissa!

Anonyymi

Huomenna 4.5.2021 pitää jättää ehdokaslistat. Äänestän sitoutumatonta. Kaupungin asiat tulee hoidettua parhaiten, kun ihmiset saavat ajatella itse ja äänestää omantunnon mukaan.

Esimerkiksi demarit pakottavat äänestämään sen mukaan miten "porukalla päätettiin". Jos poikkeaa ruodusta, niin saa huutia. Se ei ole demokratiaa. Se ei ole sananvapautta. Ryhmätyhmyyden tuloksena ovat "arboretum" ja monitoimihalli-kiistat. Nappurikunnissa Ruokolahdella ja Imatralla kunnanjohtajan valintakomediat. Ei ole ajateltu, vaan äänestetty, miten joku sanelee. Se ei ole asioiden kunnollista hoitamista. Asioita pitää hoitaa, ei puolueen hegemoniaa!

Kaikkien pienpuolueiden ja sitoutumattomien pitäisi tehdä tekninen vaaliliitto. Sillä tavalla ne saisivat yhdessä eniten ääniä. Niistä tulisi suurin. Vaalilaskenta on sellainen. Riippumatta puolueiden Helsingissä kirjoittamista julistuksista, yhteinen vaaliliitton Lappeenrantaan.

Ei kuntapäätöksissä tarvita puolueita. Tarvitaan vain tervettä maalaisjärkeä. Jokainen valtuutettu edustaa kaikkia lappeenrantalaisia, ei mitään puoluetta tai ammattikuntaa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äänestän heti sellaista ehdokasta puolueesta riippumatta, jolla tässä kaupungissa löytyisi edes hitusen sitä maalaisjärkeä.

  • Anonyymi

   Maalaisjärkeä tarvitaan, ei kaupunkilaisjärkeä.

   Se, joka ilmoittaa aina äänestävänsä omantunnon mukaan, saa minun ääneni.

  • Anonyymi

   Etelä-Saimaa kirjoittaa, että Imatralla demarit pääsevät mahdollisesti gallupin mukaan piikkipaikalle. Samoin Lappeenrannassa kannatus korkea.

   Gallupit on tehty ennen kuin Imatran kaupunginjohtajavaalit olivat ja ennenkuin hallituksen väliriihi teki mahalaskun. Molemmat osoittivat, että demarijohdolla ei synny kuin soppa. Imatran kähmiminen toi mieleen tuoreen teatterin ja riitelyn Ruokolahdella. Vappusataset on nähty. Marinin "vappusatanen" eli 40.000 työpaikkaa, osoittautui valtiovarainministeriön asiantuntijoiden laskelmissa 11.000 työpaikaksi. Halltuksen lupaukset eivät toteudu ja välttämättömät toimet siirretään tuleville hallituksille.

   Marinin koronan hoidon hype laskee. Silloin onneksi kuunneltiin THL:n Salmista ja sisälukutaito oli selkeää. Työllisyystoimien osalta Marinin hallitus ei haluta tehdä päätöksiä, vaikka keinot ovat tiedossa. Annetaan sen sijaan työttömien lusia ansiosidonnaisella ja sen jälkeen 760 euroa kuussa.

   Demareiden kannatus ennemminkin laskee entisestään kuin nousee. Kansa tietää ja ymmärtää.

  • Anonyymi

   Vihreät.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11051
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8894
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   46
   4903
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4374
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   241
   3369
  Aihe