Astrazenecal

Anonyymi

Mikähän tarkoitus tällä on kun thl väkisin haluaa rokottaa 64-69 vuotiaat Astrazenecalla.Ikäryhmässämme on paljon risliryhmäläisiä ja meille annetaan tälläinen huono tehoinen rokote joka ei tehoa viirusmuunnoksiin.Halutaanko tästä ryhmästä päästä eroon ettei tarvitse eläkkeitä maksaa

16

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Thl valehtelee koko ajan Astrazenecalin rokotteen tehosta.Olemneko me jokin testiryhmä jolle väkisin rokote annetaan.Katsotaan kuinka moni sairastuu

    • Anonyymi

      Olen saanut yhden Astrazenecal rokotteen ja poistanut koronavilkun siksi että jos meille annetaan tehoton rokote niin en jatkossa suostu jäämään karanteeniin.En myöskään pienistä oireista mene testiin tai jää siksi kotiin

    • Anonyymi

      Astra Zeneca on ihan toimiva rokote vanhemmalle ikäryhmälle.

    • Anonyymi

      Mikä muuttaa Astrazenecalin toimivammaksi vanhemmalle ikäryhmälle kuin nuoremnalle?Ensin oli tutkimus että rokote ei sovi vanhemmille kuin 55 v.Sitten se kävi kaikille,sitten ei käynytkään kuin 64-69 vuotiaille???Miten vanhemmille ikäryhmille ei ole tarpeen saada suojaa viirusmuunnoksille?Jos Astrazenecalin suoja on 59-70% ja muiden 95% niin mikä siinä on sopivampaa iäkkäämmille?Tarkoitatko että iäkkäämmät voi sairastaa kotona rasittamatta yhteiskuntaa vai tarkoitatko että tämä ryhmä voi vaikka kuolla tauteihin kun ovat ensin maksaneet veroja tälle maalle 40 vuotta

    • Anonyymi

      Lisäksi täytyy huomoida sekin että tartutamme koronaa samalla tavalla kuin nuoremmat jos rokotteemme on tehoton.Emme jää siksi eristyksiin siitä syystä että meillä on huono rokote

    • Anonyymi

      Ottaakohan thl vastuun kun muutama riskiryhmäläinen kuolee kun saaneet rokotteen jonka teho muuntoviiruksiin niin huono?

    • Anonyymi

      Miten niin huono rokote? Uusimpien tutkimusten mukaan teho on vanhuksilla hyvä. Esimerkiksi Briteillä on tällä hetkellä huomattavasti uutta tietoa, mitä aiemmin ei ollut saatavilla, koska vanhuksia ei ollut riittävästi ensimmäisissä tutkimuksissa.

      Kannattaa lukea esimerkiksi Brittien vertailu, jossa todettiin että ensimmäisen rokotuskerran jälkeen AstraZenecan teho vanhuksilla saattoi olla jopa parempi kuin Pfizerin.

      Tosin mistään rokotteesta ei vielä ole laajaa tutkimustietoa toisen rokotteen jälkeen.

    • Anonyymi

      55 vuotiailla teho 50-70%.Oletko sitä mieltä että kun ikää tulee lisää niin Astrazenecalin teho paranee? Taidat olla thl töissä kun kirjoitukset samanlaisia kuin heidän kommentit

      • Anonyymi

        Lue oikeasti ne varsinaisiin vanhuksiin keskittyvät tutkimukset ja kommentoi sitten. Tietoa on kyllä saatavilla, jos sitä haluaa. Lähinnä englanniksi tosin.


    • Anonyymi

      Astrazenecasta on niin ristiriitaista tietoa etten enää usko noihin kaikkiin valheisiin.,Thl pitää meitä testiryhmänä kuinka moni sairastuu tai kuolee.Olemme iän perusteella joukko jolla thl;n mukaan ole mitään väliä.Yli 70 vuotiaita eivät uskaltaneet uhrata.

    • THL myi etukäteen Astra Zenecan tehtaalle 65-69 v. suomalaisten koronarokoteseurannan tiedot. THL ei tiennyt, että kansalaiset eivät kävele teurastamoon.
      65-69 v. valittiin, koska:
      - Pääasiassa eläkeläisiä => työnantajille sopii.
      - AstraZeneca korkeintaan estää sairaalaan joutumisen => tämän ryhmän sairastuneet sairastavat kotona ja yhteiskunta säästää sairaalakulut. .
      - Yli 70 v. lisättiin AZ-ryhmään harhaanjohtavasti, koska heidät oli jo huhtikuun alkuun mennessä rokotettu Pfizerilla.
      - 65-69 vuotiailla pisin eläkeikä jäljellä. Kun heitä kuolee, yhteiskunta säästää. He ovat itse jo eläkkeensä maksaneet.
      - AstraZeneca maksaa 2€/pistos, Pfizer maksaa 18€/kpl.
      Rokotteiden teho heikkenee ihmisen vanhetessa. Senkin takia on epäeettistä antaa heikkotehoisinta AstraZenecaa vain yli 65-vuotiaille.
      - Suomi on tehnyt huonoja rokoteostoksia eli ostanut miljoonia AZ-rokoteannoksia. Ne pitää käyttää!!
      - THL ym. hokevat, että 65-69 v. valittiin ”lääketieteellisistä syistä”. Surkea valhe. On helppo ymmärtää, etteivät nämä viiden vuoden sisällä syntyneet hyödy eniten AZ:sta ja kaikki muut viisi miljoonaa kansalaista tarvitsevat Pfizeria!
      Älkää uskoko viranomaisia. He eivät aidosti tavoittele kansan parasta etua, vaan pelaavat terveydellämme ja elämällämme.

    • Anonyymi

      Olette vähän hitalla ja tietämättömiä asioista. Suomessahan

      • Anonyymi

        Oho viesti jostain syystä karkasi. Olin kirjoittamassa, että väki on vähän tietämättömiä asioista. Suomihan on päättänyt hylätä Astra Zenecan kokonaan ja antaa käyttämättömät lääkkeet muihin maihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho viesti jostain syystä karkasi. Olin kirjoittamassa, että väki on vähän tietämättömiä asioista. Suomihan on päättänyt hylätä Astra Zenecan kokonaan ja antaa käyttämättömät lääkkeet muihin maihin.

        Ei pidä paikkaansa vielä meitä joitakin onnettomia sillä rokotetaan


    • Anonyymi

      maailman laajuinen kusetus on meneillään joka ilmeiseti jatkuu syksyllä jollain vieläkin "vaarallisemmalla" viruksella .....ehkä jo pelotellaan ebolalla ja painostus "rokotteisiin" jatkuu vieläkin pahemmin .voi olla että rokottomat ihmiset jo heräävät lopulta kusetukseen ja nousee tosi paha kapina.tämähä ei ole uutta ,nyt on lääkkeillä toimiva sota !!! AATUT on liikkeellä!!

    • Anonyymi

      AZ:lla rokotettiin huhtikuussa Helsingissä myös yli 70-vuotiaita.
      Sain tänään toisen rokotuksen. Olisi kai saanut valita, vaikka thl:n sivuilla lukee, että rokotetaan samalla kuin ekalla kerralla.
      Otin AstraZenecan. Ajattelin ettei haaskata, kun kerran niitä on hankittu. Rokottajan mukaan niitä tulee jäämään yli. Virossa heitettiin menemään 10 000 annosta AZ:aa.
      Lehdet eivät enää kirjoita AstraZenecasta, ihan kuin se ei olisi enää käytössä. Puhutaan vain muiden suuresta tehosta. Britanniassa on taas uusi aalto tartuntoja. Rokotukset on ilmeisesti tehty tällä oxfordilaisella AZ:lla.
      Keskustelu rokotteista on salamyhkäistä. Tehokkaita kai ovat Biontech, Moderna ja Biontech., 90-prosenttisesti. THL ei sano tehoista mitään. Ovat kai saaneet halvalla suuret määrät tätä Astraa, jota muualla ei käytetä ja heitetään menemään.
      THL ei kerro, mitä rokotteita se on tilannut, niitä vain "saadaan".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe