Paikat kuntoon, sitten vasta kisoja!!!?

Anonyymi

Miksi tuonne Vantaalle ollaan taas viemässä kisoja vaikka siellä ei oleedes perusasiat kunnossa. Jos vielä ilmoittautumismaksuja nostetaan niin jotain tasoa voisi vaatia rahaa vastaan, aloittaen nyt vaikka toimivista vessoista ja lämpimästä vedestä.

4

75

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ole nyt saatanaan pahvi tyytyväinen että joku viitsii järjestää jotain .

   • Anonyymi

    Hei pahvi, harrastajat maksavat noista kisoista ja luonnollisesti rahoilleen pitäisi saada vastinetta, noita kisoja voi järjestaa muutkin seurat 10 kertaa parmmin samalla rahalla. Juuri tätä samaa paskanjauhantaa kuten "ole tyytyväinen että joku viitsii järjestää kisoja" kuuli myös viime kauden sm-kisoissa Vantaalla, kuinka joku voi yli päätään olla noin typerä että päästelee tuollaisia suustaan?? Jos järjestäisi kisat ihan ilmaiseksi se olisi eri juttu, Halooo!!! Onneksi itse ei olla menossa tuohon räkälään!!!


  • Anonyymi

   Aloittajan kanssa täysin samaa mieltä. Pääsiäisenä ei ollut edes vessat auki. Vappuna sentään oli, mutta lämmin vesi puuttui. Luulisi 40e ratamaksulla ja 20 e yöpymismaksulla jotain saavan.

   • Anonyymi

    Kyllä, mutta vastaukseksi saatiin: "Ole nyt saatanaan pahvi tyytyväinen että joku viitsii järjestää jotain ."


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   25
   3323
  Aihe